IST MUSIK GENAU DEIN DING?

Schlägt Dein Herz bei klassischer Musik und Folk schneller? Möchtest Du Dich musikalisch und menschlich weiter entwickeln?

OrkesterEfterskolen ist die einzige „Jugendheimvolkshochschule“ (Internatsschule für Jugendliche) Dänemarks, die Orchesterspiel, Übestunden und ein besonderes ”Musikpaket” bestehend aus Gehörbildung, Theorie, Werkhören/-verständnis und vieles, vieles mehr anbietet.

Hier erlebst Du das klassische Efterskoleleben mit viel Musik, Konzerten und guter Kameradschaft.

Jugend-hochschule?

Das Efterskoleleben ist etwas ganz Besonderes – und ein sehr intensives Erlebnis, wenn Du 24 Stunden täglich gemeinsam mit anderen Jugendlichen, die sich alle leidenschaftlich für Musik interessieren, verbringst: Ihr esst, wohnt und schläft unter einem Schuldach. Weitere Informationen zum Leben an der Schule findest du hier.

Was musst du können?

Du musst Musik lieben – und Lust haben, Dich musikalisch weiterzuentwickeln. Unsere Schüler spielen alle auf unterschiedlichen Niveaus. Weitere Informationen zu unseren Anforderungen findest du hier.

Folgt uns auf Instagram: @OrkesterEfterskolen_officiel und #OrkesterEfterskolen

Charlottes fødselsdag
Forstander Charlotte Faurschou fylder 50 i dag den 9. februar 🙂 Stort tillykke, Charlotte - og tak for at stå i spidsen for #OrkesterEfterskolen helt fra starten! Eleverne fra #ork14 overraskede Charlotte med en fødselsdagssang, som Christian fra holdet havde arrangeret. Wauw - og også lidt tak til Beethoven 😉

Charlottes fødselsdag

PS: Den dygtige dirigent og arrangør er Christian Schubert, som går i 10. klasse. Wauw!

Fantastisk video! Tillykke, og hvor er det velfortjent 👍🏼😊🇩🇰

Tillykke Charlotte og tak for dit fine arbejde med skolen

Tillykke Charlotte 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Et stort tillykke, Charlotte 😊🇩🇰

Tillykke Charlotte. Du fortjener at blive hyldet.

Stort Tillykke Charlotte! 🎉❤️🍾

Stort tillykke!!

Tillykke til både Charlotte og Christian!

Kæmpe stort tillykke til Charlotte 🇩🇰🎉🎁🎈🎂🇩🇰

Tillykke med det hele🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Tillykke🇩🇰

Stort tillykke! ❤️ 💐

Tillykke❤️👍😊

Jamen tillykke!

Kæmpe stort tillykke Charlotte 🌹🌹🎶🎵

Stort tillykke med fødselsdagen, Charlotte 🇩🇰☺️🇩🇰

Tillykke <3

Hjertelig tillykke Charlotte 🇩🇰⚘🍰🎶🎶

Gratulerer stort, Charlotte!!

Stort tillykke.

Tillykke

Tillykke!

Christian Schubert👍

+ View more comments

1 month ago

I begyndelsen af påskeferien holder vi musikcamp, hvor du kan spille med i symfoniorkestret, spille 4-hændigt og måske 8-hændigt i klaverklassen, spille og lave arrangementer i folkemusikgruppen eller synge og lave drama med sangerne.

Vores nuværende elever er søde værter og hjælper med til, at det bliver en fantastisk oplevelse – også med fælleskor og folkedans, kagehygge, godnatsang og alt, hvad der hører med til livet på vores efterskole.

Tag et par venner under armen og meld jer til.
Det koster kun 300 kr for det hele.

Programmet starter søndag kl. 16 og slutter tirsdag kl. 14 med en lille koncert for forældre og hinanden. Herefter fælles kaffebord og afrejse.

Se mere og tilmeld her: orkesterefterskolen.dk/da/det-sker/

Musik-camp på #OrkesterEfterskolen i påskenMrz 25, 12:00amOrkesterEfterskolenEr du mellem 12 og 15 år? Kunne du tænke dig at besøge OrkesterEfterskolen i 3 dage og spille og synge sammen med os?

Tag et par venner under armen og meld jer til.
Det koster kun 300 kr for det hele.

Se mere og tilmeld her: orkesterefterskolen.dk/da/det-sker/

Musik-camp på #OrkesterEfterskolen i påsken

Tobias Heby-Tornqvist

Andreas Tschuriloff Linea Mehlsen