Den skolefaglige undervisning

Fagligheden er høj på OrkesterEfterskolen – hver år har vi et karaktergennemsnit, som ligger i toppen af danske efterskoler. Vores klasser er små – og det er både OK at være dygtig og at spørge om hjælp.

din egen vej

Du kan gå i 9. klasse, i almindelig 10. klasse eller vælge 10. Classic. Begge 10. klasser er gymnasieforberedende, men på hver deres måde

Hvorfor vælge 10. classic?

Er for dig, der har en fin 9. klasses eksamen og gerne vil have tid til at fordybe dig i emner, der ligger udenfor almindeligt folkeskolepensum; Filosofi, journalistik, almen dannelse, matematik i samfundsperspektiv. Prøvefri, selvstændigt arbejdende og gymnasieforberedende.

Kend din lærer

Hos os kender eleverne lærerne, som de også er sammen med i fritiden. Det giver et helt andet forhold mellem lærer og elev, som ikke er muligt i folkeskolen.