Vil du jamme?

FOLKEMUSIK

Folkemusik er for dig, der gerne vil udforske musikken, når den er helt fri. Det meste musik, vi spiller, er uden noder og noget, vi sammen skaber i nuet.

Improvisation og det at jamme sammen er noget af det, vi gør allermest. Vi går på opdagelse i det, musikken kan sige: I det, du kan bidrage med – og det vi skaber i fællesskab.

Som folkemusiker har du de samme musik-fag som de andre elever: Fælleskor, hørelære, værklytning m.v. Og du kan også spille med i symfoniorkestret. Til gengæld er du en fast del af folkemusik-ensemblet med jeres egen lærer som instruktør.

I løbet af året får vi besøg af dygtige og inspirerende folkemusikere, som spiller for os – og ikke mindst sammen med os.

Har du kommentarer eller spørgsmål?

Ugentlige timer

Vi spiller sammen med vores instruktør 2,5 timer om ugen. Hertil kan du f.eks. spille i symfoniorkestret og i ensemble i fritiden. På folkemusiklinjen er du naturligvis en del af OrkesterEfterskolens almindelige “musikpakke” med soloundervisning, hørelære og teori.

Undervisere

Elisabeth Dichmann er din faste underviser og instruktør. I løbet af året vil du også møde spændende gæstelærere og professionelle musikere.

Niveau

Det er interessen og nysgerrigheden, der er det absolut vigtigste på folkemusiklinjen. Det er for det meste en god idé, hvis du kan spille i forvejen – du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål.

Flere gode råd til de kommende elever fra #ork13
Kære #Ork14. Her kommer lidt flere gode råd fra #ork13 til jer. De vigtigste er vist, at I roligt kan glæde jer - og at I kan være lige præcis, som I er! Nå ja: Og husk en fed pyjamas!

PS: Videoen er endnu en elev-produktion fra #OrkesterEfterskolens film-junta. Særlig tak til Sarah og Cecilie Amanda Simoni.

Flere gode råd til de kommende elever fra #ork13

Tessa Neumann

Efterskoleliv på OrkesterEfterskolen
Marjun fra #Ork13's filmjunta har filmet lidt weekend-efterskoleliv. Og Emilie bringer en advarsel mod at forveksle gubbier med hajer 😉 Dejligt med afslapning og sjov inden eksamenstiden på #OrkesterEfterskolen 🙂 Husk lyd...