Tjek på tangenterne

KLAVERLINJEN

Klaverlinjen er for dig, der (måske bare næsten) er lige så tosset som os med tangenterLinjen er bygget op omkring fællesskabet om det at spille klaver. Den ugentlige soloundervisning er “pulsen.” Hertil kommer fællestimer, hvor vi ofte spiller 4- og 8-hændigt, mange egne koncerter, gæstelærere og besøg af spændende klaver-personligheder.

Klaverlinjen er den eneste af sin art på en efterskole i Danmark – og du indgår i et stort fællesskab med andre unge, der er lige så glade for musik, som du er.

Har du kommentarer eller spørgsmål?

Ugentlige timer

På klaverlinjen får du 45 minutters soloundervisning hver uge. Dertil kommer ugentlig fællestime, masterclasses og meget andet. Du får desuden OrkesterEfterskolens “musikpakke” med hørelære, teori, værklytning m.v.

Undervisere

Fransisco Esteban Camacho Pérez er OrkesterEfterskolens faste underviser på klaverlinjen.

Niveau

Vi arbejder intensivt på klaverlinjen. Derfor er det sjovest, hvis du kan spille i forvejen. Vi har elever på mange forskellige niveauer – det vigtigste er interessen for musik og klaveret som instrument. Kontakt os gerne, hvis du vil have en snak om niveauet på linjen eller andet.

Flere gode råd til de kommende elever fra #ork13
Kære #Ork14. Her kommer lidt flere gode råd fra #ork13 til jer. De vigtigste er vist, at I roligt kan glæde jer - og at I kan være lige præcis, som I er! Nå ja: Og husk en fed pyjamas!

PS: Videoen er endnu en elev-produktion fra #OrkesterEfterskolens film-junta. Særlig tak til Sarah og Cecilie Amanda Simoni.

Flere gode råd til de kommende elever fra #ork13

Tessa Neumann

Efterskoleliv på OrkesterEfterskolen
Marjun fra #Ork13's filmjunta har filmet lidt weekend-efterskoleliv. Og Emilie bringer en advarsel mod at forveksle gubbier med hajer 😉 Dejligt med afslapning og sjov inden eksamenstiden på #OrkesterEfterskolen 🙂 Husk lyd...