Tjek på tangenterne

KLAVERLINJEN

Klaverlinjen er for dig, der (måske bare næsten) er lige så tosset som os med tangenterLinjen er bygget op omkring fællesskabet om det at spille klaver. Den ugentlige soloundervisning er “pulsen.” Hertil kommer fællestimer, hvor vi ofte spiller 4- og 8-hændigt, mange egne koncerter, gæstelærere og besøg af spændende klaver-personligheder.

Klaverlinjen er den eneste af sin art på en efterskole i Danmark – og du indgår i et stort fællesskab med andre unge, der er lige så glade for musik, som du er.

Har du kommentarer eller spørgsmål?

Ugentlige timer

På klaverlinjen får du 45 minutters soloundervisning hver uge. Dertil kommer ugentlig fællestime, masterclasses og meget andet. Du får desuden OrkesterEfterskolens “musikpakke” med hørelære, teori, værklytning m.v.

Undervisere

Fransisco Esteban Camacho Pérez er OrkesterEfterskolens faste underviser på klaverlinjen.

Niveau

Vi arbejder intensivt på klaverlinjen. Derfor er det sjovest, hvis du kan spille i forvejen. Vi har elever på mange forskellige niveauer – det vigtigste er interessen for musik og klaveret som instrument. Kontakt os gerne, hvis du vil have en snak om niveauet på linjen eller andet.

Gode råd til de nye elever
Kære nye elever: Dejligt at se jer på #OrkesterEfterskolen i lørdags! Her kommer de bedste råd fra #ork13 til jer på #ork14. Husk penge til Netto, et vækkeur og god appetit. Dirigent-Christian er skrap og siger, I skal øve jer 😉 Røskva giver gode råd imod hjemve. Vi glæder os sådan til at lære jer at kende 🙂

Tak til Marjun fra filmjuntaen!

Gode råd til de nye elever

OrkesterEfterskolen i Irland - del 4
#OrkesterEfterskolen og Dublin Young Symphonia i St. Ann's Church, Dublin. Her lidt Grieg, Gade og Warlock. Solisten er Sally-Anne Branagan. Wauw 🙂

Tak til Marjun for filmen. #ork13 #irland1617