KAMMERMUSIKFESTIVAL

KAMMERMUSIKFESTIVAL 21. OG 22. MAJ 2022

Kom til OrkesterEfterskolens første kammermusikfestival

I weekenden den 21. og 22. maj 2022 åbner OrkesterEfterskolen dørene til skolens allerførste kammermusikfestival med professionelle musikere fra både ind- og udland samt omkring 20 ensembler med elever fra OrkesterEfterskolen.

Temaet for kammermusikfestivalen er primært dansk kammermusik eller musik, der på den ene eller anden måde har en tilknytning til Danmark. Der vil være musik fra komponister som Nielsen, Langgaard, Kuhlau, Koppel, Matti Borg, Amberg og van der Pals. Efterskolens elever spiller også mere traditionel klassisk musik af blandt andre Schubert, Schumann, Sjostakovitj og Dvorak.

De professionelle kunstnere, der spiller sammen med eleverne, er Gitta-Maria Sjöberg, Gordan Trajkovic, Janne Thomsen, Markus Falkbring, Tobias van der Pals samt Jacob Lidåkra. Mellem koncerterne vil underviser på OrkesterEfterskolen Malene Rohden holde foredrag om dansk musik med udgangspunkt i den pågældende dags koncertprogram.

OrkesterEfterskolens kammermusikfestival afholdes med støtte fra Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsens Legat, William Demant Fonden, Augustinus Fonden og Vestforsynings Initiativpulje.

Torsdag og fredag den 19. og 20. maj kickstarter OrkesterEfterskolens elever festivalen med masterclasses med de ovenstående kunstnere, hvor dørene vil være åbne for interesserede. Det hele vil foregå i OrkesterEfterskolens Høresal, Bisgårdmark 18, 7500 Holstebro.

Vi glæder os til at se dig!

Program:
Torsdag 19. maj
18.45-21.00: Masterclasses på OrkesterEfterskolen

Fredag 20. maj
15.45-18: Masterclasses på OrkesterEfterskolen

Lørdag 21. maj
Koncert 13.00: Elever fra OrkesterEfterskolen samt Gordan Trajkovic, Markus Falkbring, Tobias van der Pals og Jacob Lidåkra
15-15.30: Foredrag ved Malene Rohden
Koncert 16.00: Elever ved OrkesterEfterskolen samt Gordan Trajkovic, Markus Falkbring, Tobias van der Pals og Jacob Lidåkra

Søndag 22. maj
Koncert 13.00: Elever ved OrkesterEfterskolen samt Gitta-Maria Sjöberg, Gordan Trajkovic, Markus Falkbring, Tobias van der Pals og Jacob Lidåkra
15-15.30: Foredrag ved Malene Rohden
Koncert 16.00: Elever ved OrkesterEfterskolen samt Janne Thomsen, Gitta-Maria Sjöberg, Gordan Trajkovic, Markus Falkbring, Tobias van der Pals og Jacob Lidåkra

Se et detaljeret program her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdateret om seneste nyt, spændende og arrangementer og meget andet.

OM MUSIKEFTERSKOLEN

OrkesterEfterskolen er en musikefterskole for alle unge i 9. og 10. klasse, der brænder for klassisk musik og folkemusik.

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - uanset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.

Vi har linjer indenfor orkesterklaver, sang og korledelse, orgel, folkemusik samt guitar og blokfløjte.