Vi ved, du kan

VI LØFTER I FLOK

På OrkesterEfterskolen vil de fleste elever have musikken med sig i livet som hobby. Men vi har også ind imellem nogle, der fortsætter direkte på konservatoriet. Det betyder, at det musikalske niveau på skolen er meget bredt – og det holder vi meget af. Rigtig mange fortsætter som MGK-elever hjemme eller hos os i Holstebro.

Vi er ambitiøse og ønsker at flytte vores elever. Men vi møder dig, hvor du er – og har ingen fine fornemmelser for, hvad vores elever “bør” kunne fra starten. Det er interessen, der er det vigtigste.

I symfoniorkestret er overskriften “samarbejde” – her er det de dygtigstes opgave at løfte helheden.

Fik du set videoerne med Maria og Christian? De siger rigtig godt, hvad det er man skal være indstillet på som elev, og hvad der er vigtigt. Se også Sofia, som gerne “bare” vil have musikken med sig som hobby.

Har du kommentarer eller spørgsmål?

Er du i tvivl?

Så vil vi meget gerne snakke med dig. Ring eller skriv – så får vi afklaret, om OrkesterEfterskolen er noget for dig. Det er ikke pinligt. Vi kan godt lide dig.

Instrument-bytte

Næsten hvert år har vi elever, som skifter instrument for at kunne fylde en plads i symfoniorkestret. Udover at være ret sejt, så siger det også noget om, at der er plads til alle niveauer hos os.

Mød-hinanden-dag! Velkommen til #ork15, som starter til august 🙂

#OrkesterEfterskolen starter med fuldt hus til det kommende skoleår - og sådan ser det allerede også ud til 19/20 👍

Vi elsker musik - og unge, som elsker musik 🎼🎶🎺🎻

View on Facebook

Tak for en hyggelig og informativ eftermiddag 😊

Hvor mange er I på årgangene nu?

Det en rigtig god oplevelse 😊

Godt at høre!

En rigtig god dag 👌

Lise Hansen starter på OE 2018

+ View more comments

Det er sommer i Holstebro lige nu. Johan har fødselsdag - og Gitte Buus Andersen har taget flotte billeder, som kan ses her:

orkesterefterskolen.dk/da/sommer-paa-orkesterefterskolen/

Tillykke til Johan og glædelig sommer i Danmark 🙂

#OrkesterEfterskolen #Ork14

Det er sommer i Holstebro lige nu. Johan har fødselsdag - og Gitte har taget flotte billeder, som kan ses her:

Tillykke til Johan og glædelig sommer i Danmark :-)

#OrkesterEfterskolen #Ork14

Musik-camp
25. - 27. marts havde vi musik-camp på #OrkesterEfterskolen. Det var skægt. Vi spillede en masse klassisk musik og en masse folkemusik.

Vores nye 12-15 årige venner fik også prøvet efterskolelivet sammen med de søde elever fra #ork14.

Se Gitte Buus Andersen's flotte billeder fra camp'en her: orkesterefterskolen.dk/da/musik-camp-paa-orkesterefterskolen/

Musik-camp på OrkesterEfterskolen er støttet af Statens Kunstfond.

Musik-camp

1 month ago

#OrkesterEfterskolen and Junges Kammerorchester Bremen in concert
Vi havde besøg af Junges Kammerorchester Bremen - vores nye musikalske venner 🙂

Vi glæder os til besøg i Bremen senere på året!

Se Gitte Buus Andersen's flotte billeder og få det fulde overblik her:

orkesterefterskolen.dk/da/besoeg-af-junges-kammerorchester-bremem/

#OrkesterEfterskolen was visited by Junges Kammerorchester Bremen - our new musical friends 🙂

We are looking forward to visiting you later this year!

See Gitte's beautiful pictures and more following the link.

#OrkesterEfterskolen and Junges Kammerorchester Bremen in concert

Det var en virkelig god koncert 😊

1 month ago

#OrkesterEfterskolen and Junges Kammerorchester Bremen
Vi har besøg af Junges Kammerorchester Bremen. I aften kan I høre os i Skt. Lukas Kirke. Vi spiller bl.a. Bizet og Mendelssohn. Det er kl. 19.30 - det bliver godt 🙂

Christian Schubert, som nu går på #OrkesterEfterskolen er selv fra Bremen, og har spillet i orkestret i mange år. Clara Augusta Krag-Pedersen interviewede ham inden besøget.

#ork14

#OrkesterEfterskolen and Junges Kammerorchester Bremen