Vær med !

VÆLG ET ÅR MED MUSIK

Herunder kan du skrive dig op til OrkesterEfterskolen. Når vi har modtaget din opskrivning, sender vi et tilmeldingsskema, samt uddybende papirer om skolen. Ved opskrivning opkræves et gebyr på 200 kr.

Du bliver derefter inviteret til et besøg med rundvisning og infosamtale, som typisk finder sted i september/oktober måned forud for dit skoleår. Der normalt ledige pladser på de fleste linjer/instrumenter i foråret før skolestart.

Efter besøget melder du endeligt tilbage, om du ønsker en plads på skolen. Hvis du har en særlig grund til gerne at ville have samtalen tidligere, er det også muligt. Det kan f.eks. være, at du også er skrevet op på en anden efterskole, som beder om depositum tidligere, end vi gør.

Hvis du vil have en plads, skal du indbetale et indskud på 2.800 kr, som bruges i løbet af skoleåret til skolejakke, koncertbluse, hørelærebog, sangbog og udlandsrejse.

Der kommer ingen ekstra udgifter i løbet af skoleåret. Kun den faste ugepris.

""
Eleven
Elevens navnyour full name
Elevens adresseyour adress
Elevens postnummerzip
Elevens bycity
Elevens landcountry
Instrumentinstrument
Jeg vil gerne i...i would like to attend...
I skoleåretschool year
Kommentarer, ønsker eller spørgsmålComments, wishes or questions
0 /
Mor
Mors navnyour full name
Mors adresseyour adress
Mors postnummerzip
Mors bycity
Mors landcountry
Mors telefonphone number
Far
Fars navnyour full name
Fars adresseyour adress
Fars postnummerzip
Fars bycity
Fars landcountry
Fars telefonphone number

Trin 1: opskrivning

Hvis du er interesseret i et år på OrkesterEfterskolen, kan du skrive dig op her på siden. Så sender vi en indmeldelsesblanket og uddybende oplysninger om skolen. Det koster 200 kr.

Trin 2: besøg

Når du er skrevet op, bliver du inviteret til rundvisning og samtale. Nu ved du, hvem vi er – og vi ved, hvem du er.

Trin 3: tilmelding

Når du har besøgt os, kan du melde dig endeligt til. Så er du sikker på din plads. Det koster 2.800 kr. i indskud.

"Folkedans er et must," siger Elisabeth - og eleverne synes, det er sjovt. Det er også kulturhistorie. Men faktisk er det først og fremmest samvær og sjov med musik 🙂 #OrkesterEfterskolen #ork15

PS: Husk EFTERSKOLERNES DAG den 30. september fra 13 - 17 👍

#OrkesterEfterskolen har Danmarks smukkeste elever - og instrumenter klæder ethvert ungt menneske. Sådan er det bare. Bum. Tak til Gitte Buus Andersen for flot kamera-arbejde endnu en gang. #ork15 ... See MoreSee Less

Et flot indblik i livet på #OrkesterEfterskolen. Mød lærere og elever lige her. Og husk: Der er EFTERSKOLERNES DAG den 30. september kl. 13 - 17 🙂 ... See MoreSee Less