We are music

Støtteforening

Støtteforening

Alle der vil støtte op om Orkesterefterskolen kan blive medlem af skolens støtteforening. Den består hovedsageligt af nuværende og forhenværende elever og forældre.

Som medlem af foreningen modtager du løbende informationer om skolens arrangementer og udvikling – og du kan deltage i den årlige generalforsamling, der plejer at blive afholdt den sidste lørdag i september i forbindelse med skolens fælles forældredag.

Følg med i støtteforeningens arbejde på Facebook her.

Gennem foreningen støtter du fødekæden i dansk musikliv og udviklingen af unge talenter inden for klassisk og folkemusik. Kontingent og øvrige indtægter går ubeskåret til aktiviteter for eleverne og indkøb af noder, instrumenter mv. Der er ingen administrationsudgifter, alle arbejder frivilligt og ulønnet – og alle kompetencer og gode initiativer er velkommen.

Sådan bliver du medlem

Det koster kr. 50 om året at være medlem af støtteforeningen, kontingentet kan overføres til reg.: 7730 kontonr.: 1337117 eller indbetales via Mobilepay til 89962. I begge tilfælde bedes du anføre dit navn og din mailadresse. For at blive registreret og modtage nyt fra foreningen skal du sikre dig, at du er tilmeldt foreningens mailing-liste – du kan tilmelde dig lige her:

Tilmeld støtteforeningen
Kontakt støtteforeningen her: 

stotteforeningen@orkesterefterskolen.dk

Formanden for støtteforeningen er Ane Skak.

Øvrige bestyrelsesmedlemmer 2020/2021:

Kasserer: Francois Grimal

Bestyrelsesmedlem: Maibritt Hansen

Bestyrelsesmedlem: Lars Jakobsen

Bestyrelsesmedlem: Signe Knudstrup

Suppleant: Tatiana Kristensen

Suppleant: Karen Hedegaard

OrkesterEfterskolen_logo_payoff_2016

 

Støtteforeningen

Er åben for alle, der er interesserede i at støtte op om OrkesterEfterskolens arbejde med unge og musik. Alle medlemmer af støtteforeningen er stemmeberettigede på generalforsamlingen, hvor bestyrelsen vælges. Støtteforeningen er åben for alle.

 

OM MUSIKEFTERSKOLEN

OrkesterEfterskolen er en musikefterskole for alle unge i 9. og 10. klasse, der brænder for klassisk musik og folkemusik.

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - uanset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.

Vi har linjer indenfor orkesterklaver, sang og korledelse, orgel, folkemusik samt guitar og blokfløjte.

KONTAKT


OrkesterEfterskolen
Bisgårdmark 18
7500 Holstebro