We are music

Støtteforening

Alle kan blive medlem af OrkesterEfterskolens støtteforening, men den består hovedsagligt af nuværende og forhenværende forældre.

Det koster 50,- dkk. pr. år at være medlem af støtteforeningen. Alle medlemmer indkaldes til en årlig generalforsamling som afholdes den sidste lørdag i september, i forbindelse med skolens arbejdsdag for forældre.

Formanden for støtteforeningen er Taina Hvidlykke.

Følg med i støtteforeningens arbejde på Facebook her.

Sådan bliver du medlem af støtteforeningen

Send en mail til Taina

Støtteforeningen

Er åben for alle, der er interesserede i at støtte op om OrkesterEfterskolens arbejde med unge og musik. Alle medlemmer af støtteforeningen er stemmeberettigede på generalforsamlingen, hvor bestyrelsen vælges. Støtteforeningen er åben for alle.

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - anset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.