Bliv elev

Sådan bliver du elev

Her på siden kan du læse, hvordan du bliver elev på OrkesterEfterskolen.

Det første, du skal gøre, er at udfylde forhåndstilmeldingen herunder. Se resten af proceduren for tilmelding her til højre.

Forhåndstilmelding til OrkesterEfterskolen

Besøg os

Hvis du overvejer at blive elev på OrkesterEfterskolen, er det en rigtig god idé at besøge skolen sammen med dine forældre. Du har mange muligheder for at besøge skolen:

Book et besøg når det passer jer
Besøg os på Efterskolernes Dag i september
Besøg os på Efterskolernes Aften i januar

Du kan også deltage i en camp og på den måde lære skolen at kende, inden du beslutter dig for at blive elev på skolen:

Nordisk Folk Camp
Påske Camp
Frit:Spil Camp

1. Forhåndstilmelding

Hvis du ønsker at blive elev på OrkesterEfterskolen, skal du og dine forældre udfylde forhåndstilmeldingen her på denne side.

2. Bekræftelse

Når vi modtager din forhåndstilmelding, sender vi en mail og bekræfter, at vi har reserveret en plads til dig på skolen.

3. Tilmelding

Du skal nu foretage den egentlige tilmelding. I mailen er der et link til en formular, hvor vi beder om lidt flere oplysninger.

Du skal udfylde tilmeldingen med dine forældre, som samtidig skal betale 200 kr. i tilmeldingsgebyr. Når tilmeldingen er sendt og gebyret betalt, er du tilmeldt skolen som elev.

4. Personlig samtale

Året før skolestart bliver du inviteret til en personlig samtale med skolens forstander Asbjørn Damgaard Faleide eller en af skolens lærere. Samtalen er obligatorisk. Hvis du bor i udlandet, kan samtalen foregå via Skype.

Samtalen varer cirka to timer inklusive rundvisning på skolen. Du hører mere om os, og vi finder ud af, hvad du brænder for, hvilket eller hvilke instrumenter, du spiller på, og hvilken linje og ensembler, der passer bedst til dig.

Senest to uger efter samtalen bekræfter du og dine forældre, at du gerne vil være elev på skolen og betaler 2.800 kr., som dækker skolejakke, koncertbluse, hørelærebog, sangbog og udlandsrejse.

5. Fortryder du?

Du kan både før og efter den personlige samtale fortryde din tilmelding. Det meddeler dine forældre skolens kontor. Tilmeldingsgebyret på 200 kr. bliver dog ikke tilbagebetalt.

6. Endelig bekræftelse

Efter den personlige samtale bekræfter du og dine forældre, at du gerne vil være elev på skolen og betaler 2.800 kr. til tøj, bøger og udlandsrejse.

7. Mød hinanden-dag

I foråret inden skolestart i august holder vi en Mød-hinanden-dag for kommende elever og deres forældre.

Det er denne dag, hvor I begynder at lære hinanden at kende, bestiller skolejakker og koncertbluser, vælger klasse osv.

Vi glæder os til at se dig.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdateret om seneste nyt, spændende og arrangementer og meget andet.

OM MUSIKEFTERSKOLEN

OrkesterEfterskolen er en musikefterskole for alle unge i 9. og 10. klasse, der brænder for klassisk musik og folkemusik.

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - uanset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.

Vi har linjer indenfor orkesterklaver, sang og korledelse, orgel, folkemusik samt guitar og blokfløjte.

KONTAKT


OrkesterEfterskolen
Bisgårdmark 18
7500 Holstebro