Bliv elev

Sådan bliver du elev

Hvis du overvejer at blive elev på OrkesterEfterskolen, er det en rigtig god idé at besøge skolen sammen med dine forældre. Du har mange muligheder for at besøge skolen:

Book et besøg når det passer jer
Besøg os på Efterskolernes Dag i september
Besøg os på Efterskolernes Aften i januar

Du kan også deltage i en camp og på den måde lære skolen at kende, inden du beslutter dig for at blive elev på skolen:

Nordisk Folk Camp
Påske Camp
Frit:Spil Camp

Forhåndstilmelding

Hvis du gerne vil være elev på OrkesterEfterskolen, skal du og dine forældre udfylde en forhåndstilmelding på denne side.

Når vi modtager din forhåndstilmelding, sender vi en mail, som bekræfter, at vi har reserveret en plads til dig på skolen.

Den egentlige tilmelding

I mailen er der også et link til den egentlige tilmelding, hvor vi beder om lidt flere oplysninger. I skal udfylde tilmeldingen og betale 200 kroner i tilmeldingsgebyr.

Når tilmeldingen er sendt og gebyret betalt, er du tilmeldt OrkesterEfterskolen.

Personlig samtale

Alle, der er tilmeldt skolen, bliver i året forud for skolestart inviteret til en personlig samtale med skolens forstander Charlotte Borchorst Faurschou. Samtalen er obligatorisk.

(Hvis du ønsker samtalen tidligere end det, skal I blot ringe og lave en aftale.)

Den personlige samtale med Charlotte varer cirka to timer inklusive rundvisning på skolen. Her lærer vi hinanden bedre at kende.

Du hører mere om os, og vi finder ud af, hvad du brænder for og hvilket eller hvilke instrumenter, du spiller på. Det er også her, vi afklarer endeligt, hvilken linje og ensembler mv., der passer bedst til dig.

Umiddelbart efter den personlige samtale – eller senest efter to uger – bekræfter du og dine forældre, at du gerne vil være elev på skolen og betaler 2.800 kr. som dækker skolejakke, koncertbluse, hørelærebog, sangbog og udlandsrejse.

Ønsker du før eller efter samtalen alligevel ikke at blive elev på skolen, kan du frit melde fra igen. Dine forældre får dog ikke gebyret på 200 kr. tilbage.

Mød-hinanden-dag

I foråret inden skolestart i august holder vi en Mød-hinanden-dag for kommende elever og deres forældre.

Det er denne dag, hvor I begynder at lære hinanden at kende, bestiller skolejakker og koncertbluser, vælger klasse osv.

Vi glæder os til at se dig.

1. Forhåndstilmelding

Hvis du ønsker at blive elev på OrkesterEfterskolen, skal du og dine forældre udfylde forhåndstilmeldingen her på denne side.

2. Bekræftelse

Når vi modtager din forhåndstilmelding, sender vi en mail og bekræfter, at vi har reserveret en plads til dig på skolen.

3. Tilmelding

Du skal nu foretage den egentlige tilmelding. I mailen er der et link til en formular, hvor vi beder om lidt flere oplysninger.

Du skal udfylde tilmeldingen med dine forældre, som samtidig skal betale 200 kr. i tilmeldingsgebyr. Når tilmeldingen er sendt og gebyret betalt, er du tilmeldt skolen som elev.

4. Personlig samtale

I løbet af skoleåret, der ligger forud for dit ophold på OrkesterEfterskolen, bliver du inviteret til en personlig samtale med skolens forstander Charlotte Borchorst Faurschou, hvor vi afklarer linje og ensembler mv. Samtalen er obligatorisk.

5. Fortryder du?

Du kan både før og efter den personlige samtale fortryde din tilmelding. Det meddeler dine forældre skolens kontor. Tilmeldingsgebyret på 200 kr. bliver dog ikke tilbagebetalt.

6. Endelig bekræftelse

Efter den personlige samtale bekræfter du og dine forældre, at du gerne vil være elev på skolen og betaler 2.800 kr. til tøj, bøger og udlandsrejse.

Forhåndstilmelding til OrkesterEfterskolen

Dine informationer

Dit skoleophold

Forældreinformation

Tilmeld nyhedsbrevet

OrkesterEfterskolen vil bruge dine informationer til at holde kontakten med dig og for at opdatere dig om vores aktiviteter. Hvad vil du give samtykke til?

Skifter du mening, kan du altid afmelde dig vores nyhedsbrev og tilbagetrække dit samtykke til øvrig markedsføring fra os. Vi behandler naturligvis dine oplysninger med høj respekt og videregiver aldrig dine oplysninger til brug for andre virksomheder. Læs mere om vores privatlivspolitik på vores hjemmeside. I bunden af hver mail, du modtager fra os, kan du opdatere dit samtykke eller helt framelde dig vores nyhedsmails og onlinemarkedsføring. Du kan også kontakte os direkte på mail@orkesterefterskolen.dk og bede om at blive slettet. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du, at vi behandler dine data i overensstemmelse med ovenstående.

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - uanset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.