Bliv elev

Sådan bliver du elev

Hvis du overvejer at blive elev på OrkesterEfterskolen, er det en rigtig god idé at besøge skolen sammen med dine forældre. Du har mange muligheder for at besøge skolen:

Book et besøg når det passer jer
Besøg os på Efterskolernes Dag i september
Besøg os på Efterskolernes Aften i januar

Du kan også deltage i en camp og på den måde lære skolen at kende, inden du beslutter dig for at blive elev på skolen:

Nordisk Folk Camp
Påske Camp

Tilmeld dig på forhånd

Hvis du gerne vil være elev på OrkesterEfterskolen, skal du og dine forældre skrive dig op til en plads på skolen ved at udfylde en forhåndstilmelding på denne side.

Når vi modtager din forhåndstilmelding, sender vi et brev, som bekræfter forhåndstilmeldingen. I brevet beder vi dine forældre betale 200 kroner i gebyr.

Beløbet kan betales med Mobile Pay på nummeret: 33785

Når gebyret er betalt, er du skrevet op og vi har reserveret en plads til dig på skolen.

Tilmeld dig endeligt

Alle der er skrevet op til en plads, bliver i året forud for skolestart inviteret til en personlig samtale med skolens forstander Charlotte Borchorst Faurschou.

Hvis du ønsker samtalen tidligere, skal I blot ringe og lave en aftale.

Den personlige samtale med Charlotte varer cirka to timer inklusiv rundvisning på skolen og her lærer vi hinanden bedre at kende.

Du hører mere om os, og vi finder ud af, hvad du brænder for og hvilket eller hvilke instrumenter, du spiller på. Det er også her vi afklarer, hvilken linje og ensembler mv., der passer bedst til dig.

Senest et par uger efter den personlige samtale bekræfter dine forældre tilmeldingen endeligt, og betaler 2.800 kr. som dækker skolejakke, koncertbluse, hørelærebog, sangbog og udlandsrejse.

Du er herefter optaget som elev på skolen.

Ønsker I før eller efter samtalen alligevel ikke at gøre brug af din forhåndsreservation, kan du frit melde fra igen. Dine forældre får dog ikke gebyret på 200 kr. tilbage.

Mød-hinanden-dag

I foråret inden skolestart i august holder vi en Mød-hinanden-dag for kommende elever og deres forældre.

Det er denne dag, hvor I begynder at lære hinanden at kende, bestiller skolejakker og koncertbluser, vælger klasse osv.

Vi glæder os til at se dig.

1: Forhåndstilmelding

Hvis du ønsker at blive elev på OrkesterEfterskolen, skal du og dine forældre udfylde tilmeldingen på denne side.

2: Bekræftelse

Når vi modtager din tilmelding, sender vi et brev, som bekræfter tilmeldingen. Brevet indeholder også materiale om at være elev på skolen, og vi beder dine forældre betale 200 kroner i tilmeldingsgebyr. Når tilmeldingsgebyret er betalt, er du tilmeldt skolen.

3: Personlig samtale

I løbet af skoleåret, der ligger forud for dit ophold på OrkesterEfterskolen, bliver du inviteret til en personlig samtale med skolens forstander Charlotte Borchorst Faurschou, hvor vi afklarer linje og ensembler mv.

4: Fortryder du?

Du kan både før og efter den personlige samtale fortryde din forhåndstilmelding. Det meddeler dine forældre skolens kontor.

5. Endelig tilmelding

Efter den personlige samtale foretager du og dine forældre den endelige tilmelding og betaler 2.800 kr. til tøj, bøger og udlandsrejse. Du er nu tilmeldt som elev på skolen.

Forhåndstilmelding til OrkesterEfterskolen

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - anset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.