Bliv elev

Sådan bliver du elev

Her på siden kan du læse, hvordan du bliver elev på OrkesterEfterskolen.

Det første, du skal gøre, er at udfylde forhåndstilmeldingen herunder. Se resten af proceduren for tilmelding her til højre.

Forhåndstilmelding til OrkesterEfterskolen

  Dine informationer

  Dit skoleophold

  Forældreinformation

  Tilmeld nyhedsbrevet

  OrkesterEfterskolen vil bruge dine informationer til at holde kontakten med dig og for at opdatere dig om vores aktiviteter. Hvad vil du give samtykke til?

  Skifter du mening, kan du altid afmelde dig vores nyhedsbrev og tilbagetrække dit samtykke til øvrig markedsføring fra os. Vi behandler naturligvis dine oplysninger med høj respekt og videregiver aldrig dine oplysninger til brug for andre virksomheder. Læs mere om vores privatlivspolitik på vores hjemmeside. I bunden af hver mail, du modtager fra os, kan du opdatere dit samtykke eller helt framelde dig vores nyhedsmails og onlinemarkedsføring. Du kan også kontakte os direkte på mail@orkesterefterskolen.dk og bede om at blive slettet. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du, at vi behandler dine data i overensstemmelse med ovenstående.

  Besøg os

  Hvis du overvejer at blive elev på OrkesterEfterskolen, er det en rigtig god idé at besøge skolen sammen med dine forældre. Du har mange muligheder for at besøge skolen:

  Book et besøg når det passer jer
  Besøg os på Efterskolernes Dag i september
  Besøg os på Efterskolernes Aften i januar

  Du kan også deltage i en camp og på den måde lære skolen at kende, inden du beslutter dig for at blive elev på skolen:

  Nordisk Folk Camp
  Påske Camp
  Frit:Spil Camp

  1. Forhåndstilmelding

  Hvis du ønsker at blive elev på OrkesterEfterskolen, skal du og dine forældre udfylde forhåndstilmeldingen her på denne side.

  2. Bekræftelse

  Når vi modtager din forhåndstilmelding, sender vi en mail og bekræfter, at vi har reserveret en plads til dig på skolen.

  3. Tilmelding

  Du skal nu foretage den egentlige tilmelding. I mailen er der et link til en formular, hvor vi beder om lidt flere oplysninger.

  Du skal udfylde tilmeldingen med dine forældre, som samtidig skal betale 200 kr. i tilmeldingsgebyr. Når tilmeldingen er sendt og gebyret betalt, er du tilmeldt skolen som elev.

  4. Personlig samtale

  Året før skolestart bliver du inviteret til en personlig samtale med skolens forstander Asbjørn Damgaard Faleide eller en af skolens lærere. Samtalen er obligatorisk. Hvis du bor i udlandet, kan samtalen foregå via Skype.

  Samtalen varer cirka to timer inklusive rundvisning på skolen. Du hører mere om os, og vi finder ud af, hvad du brænder for, hvilket eller hvilke instrumenter, du spiller på, og hvilken linje og ensembler, der passer bedst til dig.

  Senest to uger efter samtalen bekræfter du og dine forældre, at du gerne vil være elev på skolen og betaler 2.800 kr., som dækker skolejakke, koncertbluse, hørelærebog, sangbog og udlandsrejse.

  5. Fortryder du?

  Du kan både før og efter den personlige samtale fortryde din tilmelding. Det meddeler dine forældre skolens kontor. Tilmeldingsgebyret på 200 kr. bliver dog ikke tilbagebetalt.

  6. Endelig bekræftelse

  Efter den personlige samtale bekræfter du og dine forældre, at du gerne vil være elev på skolen og betaler 2.800 kr. til tøj, bøger og udlandsrejse.

  7. Mød hinanden-dag

  I foråret inden skolestart i august holder vi en Mød-hinanden-dag for kommende elever og deres forældre.

  Det er denne dag, hvor I begynder at lære hinanden at kende, bestiller skolejakker og koncertbluser, vælger klasse osv.

  Vi glæder os til at se dig.

   

  Få 28 råd til at få en fest ud af din øvning!

  Ja tak! Send mig OrkesterEfterskolens guide til, hvordan du (eller dit barn) gør øvning til en fest!

  Om efterskolen

  OrkesterEfterskolen er for alle unge i 9. og 10. klasse, der brænder for klassisk musik og folkemusik.

  Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - uanset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.

  Vi har linjer indenfor orkesterklaver, sang og korledelse, orgel, folkemusk samt guitar og blokfløjte.

  Kontakt


  OrkesterEfterskolen
  Bisgårdmark 18
  7500 Holstebro