Vi ved, du kan

Det skal du kunne

På OrkesterEfterskolen vil de fleste elever have musikken med sig i livet som hobby. Men vi har også indimellem nogle, der fortsætter direkte på konservatoriet. Det betyder, at det musikalske niveau på skolen er meget bredt – og det holder vi meget af. Rigtig mange fortsætter som MGK-elever hjemme eller hos os i Holstebro.

Vi er ambitiøse og ønsker at flytte vores elever. Men vi møder dig, hvor du er – og har ingen fine fornemmelser for, hvad vores elever “bør” kunne fra starten. Det er din interesse for musik, der er det vigtigste.

I symfoniorkestret er overskriften “samarbejde” – her er det de dygtigste elevers opgave at løfte helheden.

Fik du set videoerne med Christian? Den siger rigtig godt, hvad det er man skal være indstillet på som elev, og hvad der er vigtigt. Se også Sofia, som gerne “bare” vil have musikken med sig som hobby.

Er du i tvivl?

Så vil vi meget gerne snakke med dig. Ring eller skriv – så får vi afklaret, om OrkesterEfterskolen er noget for dig. Vi har plads til alle musikalske niveauer – det vigtigste er, at du er vild med musik.

Instrument-skift

Har du mod på at prøve noget nyt? Næsten hvert år har vi elever, som skifter instrument og på den måde får en ny plads i orkestret. Der er f.eks. næsten altid brug for en ekstra fagot, basun eller waldhorn. Det er også sjovt at spille kontrabas… Udover at det er ret sejt, så siger det også noget om, at der er plads til alle niveauer hos os.

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - anset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.