Efterskole med værdi

Det koster et år på OrkesterEfterskolen 

Prisen for et ophold år på OrkesterEfterskolen er helt sammenlignelig med landets øvrige efterskoler – og vi er bestemt ikke de dyreste, selvom du bl.a. får 45 minutters soloundervisning hver uge med i prisen + hørelære på små hold, ligesom rejser, kost, undervisningsmaterialer og alt andet er inkluderet i ugeprisen.

Find din pris på efterskolerne.dk 

Der er mulighed for individuel elevstøtte:

  • Hvis husstandsindkomsten ændrer sig væsentligt i beregningsåret.
  • Hvis familien har to (eller flere) børn på OrkesterEfterskolen i samme skoleår.

Støtten bevilges efter et individuelt skøn, og uddeles som et ugentlig beløb der fratrækkes på betalingsopgørelsen.

Download ansøgningsskema til individuel elevstøtte.

Hvis du synes, at OrkesterEfterskolen lyder som det helt rigtige sted for dig, men er bekymret for økonomien, så ring til os, så tager vi en snak om dine muligheder.

Derudover har vi på skolen legater på 5.000,- kr. til alle andenårselever samt elever, der kombinerer opholdet på OrkesterEfterskolen med MGK på Holstebro Musikskole.

Download ansøgningsskema her.

OrkesterEfterskolen_logo_payoff_2016

Individuel støtte

Du har mulighed for at søge om individuel støtte til opholdet på OrkesterEfterskolen. Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere.

Legater

Vi giver et fast legat på 5.000 kr. til alle andenårselever samt til elever, som kombinerer opholdet på OrkesterEfterskolen med MGK Holstebro.

“Overraskelser”

Hos os får du ingen overraskelser i løbet af skoleåret i form af ekstra opkrævninger. Skolerejsen, undervisningsmaterialer og koncertbluser er inkluderet i prisen.

OM MUSIKEFTERSKOLEN

OrkesterEfterskolen er en musikefterskole for alle unge i 9. og 10. klasse, der brænder for klassisk musik og folkemusik.

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - uanset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.

Vi har linjer indenfor orkesterklaver, sang og korledelse, orgel, folkemusik samt guitar og blokfløjte.

KONTAKT


OrkesterEfterskolen
Bisgårdmark 18
7500 Holstebro