Påske Camp

Musikcamp i påskeferien 2019

Er du mellem 12 og 15 år? Er du vild med klassisk musik? Besøg os på OrkesterEfterskolen i tre dage og spil og syng sammen med os! I begyndelsen af påskeferien fra søndag 14. april til tirsdag 16. april holder vi musikcamp, hvor du kan spille med i symfoniorkestret, spille 4-hændigt og måske 8-hændigt i klaverklassen. Alle synger i fælleskoret og danser folkedans.

Vores nuværende elever er søde værter og hjælper med til, at det bliver en fantastisk oplevelse – også med fælleskor og folkedans, kagehygge, godnatsang og alt, hvad der hører med til vores efterskole.

Tag et par venner under armen, og meld jer til med det samme.

Hvis du allerede er optaget som elev efter sommerferien, kan du desværre ikke deltage.

Masser af musik

Du kan selv vælge, hvilken stemme du gerne vil spille. OrkesterEfterskolens nuværende elever spiller også med og hjælper dig gerne, så det er også ok at springe noget over en gang imellem. Pianisterne bliver kontaktet af vores klaverlærer, så hun kan lave et fælles program, der passer til hver elev. I skal også prøve at spille 4-hændigt og 8-hændigt og øve primavista (at læse fra bladet). Vi sender noder ud til symfoniorkestret i god tid.

Hvis du er vild med folkemusik, synes vi, du skal melde dig til Nordisk Folk Camp 3. – 5. maj 2019. Læs mere.

Pris:
Det koster kun 300 kr. pr. deltager for hele Påskecampen.

Tilmelding: Meld dig til her på siden allerede nu.

Tid: Vi begynder søndag klokken 16.00 og slutter tirsdag klokken 14.00 med en lille koncert for forældre og hinanden. Herefter fælles kaffebord og afrejse.

Transport: Hvis du kommer med toget til Holstebro, kan vi hente dig på stationen. Vi sender en deltagerliste ud 9. marts, så deltagerne kan aftale fællestransport i tog eller bil.

Følg med i livet på OrkesterEfterskolen

Få indbydelser til koncerter, camps og meget mere

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - anset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.