Påske Camp

Påskecamp 2020 aflyst.

Vi havde glædet os til at se de mange gæster, der er tilmeldt.

Men vi har besluttet at aflyse påskecamp, selvom der ikke er kommet nogle officielle meddelelser ud om forlængelse af skolelukningerne.

HVIS vi er så heldige at efterskoler får lov at åben igen før påskeferien, vurderer vi, at vi skal bruge kræfterne på at undervise de nuværende elever og give dem så stort udbytte af tiden som muligt.

Hvis det bliver muligt, vil vi meget gerne invitere de tilmeldte til at komme på besøg en anden weekend senere på skoleåret.

Der er også stadig mulighed for, at Folkcamp i begyndelsen af Maj bliver til noget – og FRIT:SPIL i pinsen…

Og ellers er der både planlagt lørdagsskoler og camps til næste år igen!

 

Musikcamp i påskeferien 2020

Er du mellem 12 og 15 år? Er du vild med klassisk musik? Besøg os på OrkesterEfterskolen i tre dage og spil og syng sammen med os! I begyndelsen af påskeferien 2020 fra søndag 5. april til tirsdag 7. april holder vi musikcamp, hvor du kan spille med i symfoniorkestret, spille 4-hændigt og måske 8-hændigt i klaverklassen.

Du kan også spille blokfløjte, guitar eller orgel. Alle synger i fælleskoret og danser folkedans.

Vores nuværende elever er søde værter og hjælper med til, at det bliver en fantastisk oplevelse – også med fælleskor og folkedans, kagehygge, godnatsang og alt, hvad der hører med til vores efterskole.

Tag et par venner under armen, og meld jer til med det samme.

Hvis du allerede er optaget som elev efter sommerferien, kan du desværre ikke deltage.

 

Masser af musik

Du kan selv vælge, hvilken stemme du gerne vil spille. OrkesterEfterskolens nuværende elever spiller også med og hjælper dig gerne, så det er også ok at springe noget over en gang imellem. 

Her er noder til symfoniorkestret, som du kan printe ud og begynde at øve dig på. 

 https://drive.google.com/drive/folders/14w5guLyHx-yM_uGOeCSnfcG6OMzcqqT-

Pianisterne og tilmeldte elever på andre instrumenter end de almindelige orkesterinstrumenter bliver kontaktet af vores lærere, så de kan lave et fælles program, der passer til hver elev.

På klaverlinjen skal I f.eks. også prøve at spille 4-hændigt og 8-hændigt og øve primavista (at læse fra bladet).

På orgellinjen skal I udforske instrumenternes dronning, orglet: spille orgel, lytte til orgel og gå på opdagelse i orglets mekanik. I skal spille med hinanden og for hinanden og så skal vi høre lidt om Bach og hvorfor han gik fra Arnstadt til Lübeck…

Hvis du er vild med folkemusik, synes vi, du skal melde dig til Nordisk Folk Camp 25. – 27. oktober 2019 eller 1. maj – 3. maj 2020. Læs mere.

 

Praktiske oplysninger 


Pris:
Det koster kun 300 kr. pr. deltager for hele Påskecampen.

Tilmelding: Meld dig til her på siden allerede nu. Sidste frist for tilmelding er 31. marts 2020.

Tid: Vi begynder søndag klokken 16.00 og slutter tirsdag klokken 14.00 med en lille koncert for forældre og hinanden. Herefter fælles kaffebord og afrejse

Transport: Hvis du kommer med toget til Holstebro, kan vi hente dig på stationen. Vi sender program, noder og en deltagerliste ud i marts, så deltagerne kan aftale fællestransport i tog eller bil. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdateret om seneste nyt, spændende og arrangementer og meget andet.

Om efterskolen

OrkesterEfterskolen er for alle unge i 9. og 10. klasse, der brænder for klassisk musik og folkemusik.

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - uanset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.

Vi har linjer indenfor orkesterklaver, sang og korledelse, orgel, folkemusik samt guitar og blokfløjte.

Kontakt


OrkesterEfterskolen
Bisgårdmark 18
7500 Holstebro