Skab det store brus!

ORGELLINJE PÅ EFTERSKOLE

Orgellinjen er for dig, der elsker det store brus – og har mod på at arbejde i dybden med din teknik, din teori, dit sammenspil – og din musik!

Sammen med soloundervisning i orgelspil får du ensembleledelse ved Ole Faurschou, to gang 45 minutters hørelære og musikteori hver uge, kor og øvetime hver morgen.

Vi har øveorgler på skolen, så du ikke skal vente eller køre langt.

Det allervigtigste? Du bliver en del af det store, musikalske fællesskab på OrkesterEfterskolen, og kan dyrke din interesse sammen med andre, musikglade unge mennesker.

Orgellinjen på #OrkesterEfterskolen

Vild med orgel? Så skal du på #OrkesterEfterskolen's orgellinje. Du får bl.a. soloundervisning af Niels Bitsch Nielsen og korledelse med Ole Faurschou. Læs mere her: https://orkesterefterskolen.dk/da/orgellinje-paa-efterskole/

Slået op af OrkesterEfterskolen i Onsdag den 4. juli 2018

Ugentlige timer

På orgellinjen får du naturligvis del i OrkesterEfterskolens almindelige “musikpakke” med soloundervisning 45 minutter hver uge samt hørelære og teori (to gange 45 minutter pr. uge). Du vil også have sammenspil på tværs af faggrupperne i løbet af skoleåret.

Undervisere

Niels Bitsch Nielsen er din faste underviser og instruktør. I løbet af året vil du også møde spændende gæstelærere og professionelle musikere.

Niveau

Det vigtigste er din nysgerrighed og vilje til at udvikle dig. Men det er også en god idé, at du har prøvet at spille orgel i forvejen – du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål.

"Folkedans er et must," siger Elisabeth - og eleverne synes, det er sjovt. Det er også kulturhistorie. Men faktisk er det først og fremmest samvær og sjov med musik 🙂 #OrkesterEfterskolen #ork15

PS: Husk EFTERSKOLERNES DAG den 30. september fra 13 - 17 👍

#OrkesterEfterskolen har Danmarks smukkeste elever - og instrumenter klæder ethvert ungt menneske. Sådan er det bare. Bum. Tak til Gitte Buus Andersen for flot kamera-arbejde endnu en gang. #ork15 ... See MoreSee Less

Et flot indblik i livet på #OrkesterEfterskolen. Mød lærere og elever lige her. Og husk: Der er EFTERSKOLERNES DAG den 30. september kl. 13 - 17 🙂 ... See MoreSee Less