We are music

REPRÆSENTANTSKAB OG STØTTEFORENING

OrkesterEfterskolens bestyrelse vælges demokratisk af et repræsentantskab. Repræsentantskabet består dels af institutioner og organisationer i det danske musik-landskab, dels af personlige medlemmer fra Støtteforeningen.

Alle kan blive medlem af støtteforeningen, men den består hovedsagligt af nuværende og forhenværende forældre.

Det koster 50,- dkk. per år at være medlem af støtteforeningen. Alle medlemmer indkaldes til en årlig generalforsamling.

Formanden for støtteforeningen er Taina Hvidlykke.

Følg med i støtteforeningens arbejde på Facebook her

VIL DU VÆRE MEDLEM AF STØTTEFORENINGEN?

Indsæt 50,- dkk. på foreningens konto:

Registreringnr.: 7730

Kontonr.: 7730 – 0001337117

REPRÆSENTANTSKABET

OrkesterEfterskolen nyder bred opbakning i musiklivet og har et repræsentantskab med aktører fra alle lag i det danske musikalske landskab. Fra de professionelle musikere og musikkonservatorierne over musikskolerne og Dansk Pædagogisk Universitet (DPU) til amatørmusiklivet.

Vi er stolte af vores stærke faglige fundering af repræsentantskabet.

ORKESTEREFTERSKOLENS REPRÆSENTANTSKAB

Dansk Talentakademi Ensemble MidtVest DR SymfoniOrkestret Det Jyske Musikkonservatorium Det Kgl. Dansk Musikkonservatorium Syddansk Musikkonservatorium Gladsaxe Pigegarde DAOS – Dansk Amatør Orkester Samvirke Den Jyske Sangskole ESTA (European String Teacher Association) Musik & Ungdom SMIRA – Samråd af Musikskoler i Ringkøbing DMpF – Dansk Musikpædagogisk Forening Sankt Annæ Gymnasium Holstebro Musikskole Musisk Oplysnings Forbund EPTA (European Piano Teachers Association) Holstebro Gymnasium og HF LandsdelsorkesterMusikernes Fællesråd Støtteforeningen for OrkesterEfterskolen DAMUSA

General-forsamlingen

Generalforsamlingen er den øverste, ansvarlige myndighed for OrkesterEfterskolen. Her vælges bestyrelsen og der laves evt. ændringer i skolens vedtægter.

Bestyrelsen

Bestyrelsen har det overordnede ansvar for OrkesterEfterskolen. Bestyrelsen vælges af generalforsamlingen, og ansætter forstanderen, som forestår den daglige ledelse. Bestyrelsen vælges på den årlige generalforsamling af medlemmerne af støtteforeningen samt repræsentantskabet.

Støtteforeningen

Er åben for alle, der er interesserede i at støtte op om OrkesterEfterskolens arbejde med unge og musik. Alle medlemmer af støtteforeningen er stemmeberettigede på generalforsamlingen, hvor bestyrelsen vælges. Støtteforeningen er åben for alle.

Repræsentant-skabet

Ifølge sine vedtægter er en række institutioner i dansk musikliv tilstede i repræsentantskabet med stemmeret til generalforsamlingen.

"Folkedans er et must," siger Elisabeth - og eleverne synes, det er sjovt. Det er også kulturhistorie. Men faktisk er det først og fremmest samvær og sjov med musik 🙂 #OrkesterEfterskolen #ork15

PS: Husk EFTERSKOLERNES DAG den 30. september fra 13 - 17 👍

#OrkesterEfterskolen har Danmarks smukkeste elever - og instrumenter klæder ethvert ungt menneske. Sådan er det bare. Bum. Tak til Gitte Buus Andersen for flot kamera-arbejde endnu en gang. #ork15 ... See MoreSee Less

Et flot indblik i livet på #OrkesterEfterskolen. Mød lærere og elever lige her. Og husk: Der er EFTERSKOLERNES DAG den 30. september kl. 13 - 17 🙂 ... See MoreSee Less