We are music

Ministerielt

ORKESTEREFTERSKOLENS INDHOLDS- OG ÅRSPLAN

Læs den gældende indholdsplan her og download årsplanen ved at klikke på linket herunder.

2016-17_Indholdsplan_for_OrkesterEfterskolen.pdf
årsplan16-17.pdf

OPLYSNINGER OM KARAKTERER, FULDFØRELSE M.M.

Ifølge lovens krav om gennemsigtighed og åbenhed i uddannelserne, kan du her finde oplysninger om skolens karaktergivning, gennemsnit, osv. Du kan også finde opysninger om fuldførelsesfrekvens, frafald, overgangsfrekvens til anden uddannese, og til beskæftigelse. Linkene henviser til Ministeriet for børn og undervisnings offentliggjorte tal for OrkesterEfterskolen.

Link til karakterer m.v.

Fuldførelse og overgang til uddannelse m.v.

SKOLENS VEDTÆGTER

Vedtægter_pr_22.6.05_-tilrettet_10.12.07.pdf

OPLYSNINGER OM PRØVEFRIHED

På OrkesterEfterskolen tilbyder vi ikke afgangsprøve i Kristendom og Historie.

Historieundervisningen står mål med kravene fra Undervisningsministeriet, men vinkles bevidst musik- og kulturhistorisk.

10. CLASSIC

er et prøvefrit, gymnasieforberedende undervisningstilbud.

Hver elev får løbende feedback, samt 2 gange i løbet af året en standpunktsevaluering, og vil ved skoleårets slutning få et “eksamensbevis” med en skriftlig vurdering af den afsluttende projektopgave, som er en skriftlig rapport, evt. suppleret med et kreativt produkt.

Efterfølgende optagelse i gymnasial uddannelse vil foregå på grundlag af standpunktsevalueringerne og en særlig udtalelse fra OrkesterEfterskolens forstander.

LOVPLIGTIGE EVALUERINGER

Skolen foretager hvert år evalueringer på driften og undervisningen. Herunder kan du finde vores undervisningsmiljøvurdering, undervisningsevaluering og nyeste selvevaluering.

Undervisningsmiljøvurdering_2015.pdf
rapport_undervisningsevaluering_skoleåret_2014-15.pdf
Afsluttende_rapport_selvevaluering_201516.docx

Ugentlige timer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In eu nibh a ligula egestas tristique non eget tortor. Nam lacinia iaculis interdum.

Undervisere

Niveau

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - uanset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.