Sammen om musik

LOVPLIGTIGE OPLYSNINGER

Indholds- og årsplan

Læs den gældende indholdsplan her og download årsplanen her.

Oplysninger om karakterer, fuldførelse m.v.

Ifølge lovens krav om gennemsigtighed og åbenhed i uddannelserne, kan du her finde oplysninger om skolens karaktergivning, gennemsnit, osv. Du kan også finde opysninger om fuldførelsesfrekvens, frafald, overgangsfrekvens til anden uddannese, og til beskæftigelse. Linkene henviser til Ministeriet for børn og undervisnings offentliggjorte tal for OrkesterEfterskolen.

Se karakterfordeling.

Se karaktergennemsnit.

Fuldførelse og overgang til uddannelse m.v.

Skolens vedtægter

Download de gældende vedtægter her.

Oplysninger om prøvefrihed

På OrkesterEfterskolen tilbyder vi ikke afgangsprøve i kristendom og historie.

Historieundervisningen står mål med kravene fra Undervisningsministeriet, men vinkles bevidst musik- og kulturhistorisk.

10. CLASSIC

er et prøvefrit, gymnasieforberedende undervisningstilbud.

Hver elev får løbende feedback, samt 2 gange i løbet af året en standpunktsevaluering, og vil ved skoleårets slutning få et “eksamensbevis” med en skriftlig vurdering af den afsluttende projektopgave, som er en skriftlig rapport, evt. suppleret med et kreativt produkt.

Efterfølgende optagelse i gymnasial uddannelse vil foregå på grundlag af standpunktsevalueringerne og en særlig udtalelse fra OrkesterEfterskolens forstander.

Lovpligtige evalueringer

Skolen foretager hvert år evalueringer på driften og undervisningen.

Klik her.

Antimobbe-strategi

Læs vores antimobbestrategi her.

Hvad er det?

Undervisningsministeriet forlanger, at en række oplysninger offentliggøres på en efterskoles hjemmeside.

Vi tilstræber at samle de lovpligtige oplysninger på denne side, så de er let tilgængelige for enhver, der måtte ønske at se nærmere på vores skole.

"Folkedans er et must," siger Elisabeth - og eleverne synes, det er sjovt. Det er også kulturhistorie. Men faktisk er det først og fremmest samvær og sjov med musik 🙂 #OrkesterEfterskolen #ork15

PS: Husk EFTERSKOLERNES DAG den 30. september fra 13 - 17 👍

#OrkesterEfterskolen har Danmarks smukkeste elever - og instrumenter klæder ethvert ungt menneske. Sådan er det bare. Bum. Tak til Gitte Buus Andersen for flot kamera-arbejde endnu en gang. #ork15 ... See MoreSee Less

Et flot indblik i livet på #OrkesterEfterskolen. Mød lærere og elever lige her. Og husk: Der er EFTERSKOLERNES DAG den 30. september kl. 13 - 17 🙂 ... See MoreSee Less