Nordisk Folk Camp

Skal du med på Nordisk Folk Camp?

På Nordisk Folkcamp garanterer vi dig venner og oplevelser for livet. 2 gange om året fylder vi OrkesterEfterskolen op med børn og unge ml. 12 og 15 år fra Danmark, Sverige, Færøerne, Norge og Finland. Campen foregår i enhel weekend, hvor vi sammen stifter nye bekendtskaber og lærer musik og danse fra hele Norden.

På Nordisk Folkcamp spiller vi allesammen i STORSPIL, vores store folkemusikorkester. Du kan være vant til at spille folkemusik eller du kan være nysgerrig efter at prøve det. Alle er velkomne på alle instrumenter.

Se video fra sidste års camp

Næste camp er 3. – 5. maj 2019. Tilmeld dig allerede nu.

Pris 250 kr alt inklusiv!

Vi begynder allerede fredag kl. 14 og slutter med en koncert søndag kl. 15.

Transport: Hvis du kommer med toget til Holstebro, kan vi hente dig på stationen.

Efterskole med klassisk musik

Tilmeld Nordisk Folk Camp

Download folderen og se mere ved at klikke på billedet

Tilmelding til Nordisk Folk Camp

Registration in English

Følg med i livet på OrkesterEfterskolen

Få indbydelser til koncerter, camps og meget mere

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - anset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.