Nordisk Folk Camp

Skal du med på Nordisk Folk Camp?

På Nordisk Folk Camp garanterer vi dig venner og oplevelser for livet. To gange om året fylder vi OrkesterEfterskolen med børn og unge mellem 12 og 15 år fra Danmark, Sverige, Færøerne, Norge og Finland. Campen foregår i en hel weekend, hvor vi sammen stifter nye bekendtskaber og lærer musik og danse fra hele Norden. Næste camp foregår 1. – 3. maj 2020.

På Nordisk Folk Camp spiller vi allesammen i STORSPIL, vores store folkemusikorkester. Du kan være vant til at spille folkemusik, eller du kan være nysgerrig efter at prøve det. Alle er velkomne på alle instrumenter.

Se video fra en af de tidligere camps

Næste camp er 1. – 3. maj 2020. Tilmeld dig fra 1. december 2019 her på siden.

Vi begynder allerede fredag kl. 14.00 og slutter med en koncert søndag kl. 15.00.

Transport: Hvis du kommer med toget til Holstebro, kan vi hente dig på stationen.

Efterskole med klassisk musik

Tilmeld Nordisk Folk Camp

Du kan tilmelde dig Nordisk Folk Camp, som foregår 1. – 3. maj, fra 1. december 2019.

Download folderen og se mere ved at klikke på billedet.

Få 28 råd til at få en fest ud af din øvning!

Ja tak! Send mig OrkesterEfterskolens guide til, hvordan du (eller dit barn) gør øvning til en fest!

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - uanset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.