Nordisk Folk Camp

Skal du med på Nordisk Folk Camp?

2 gange om året kan du komme på besøg og deltage i folk camp med gæster fra de andre nordiske lande, både instruktører og elever. Alle deltagere er mellem 12 og 15 år.

Du kan være vant til at spille folkemusik eller du kan være nysgerrig efter at prøve det. Alle er velkomne på alle instrumenter. Vi laver også arrangementer selv og lærer danse fra de forskellige lande, samt almindelig efterskolehygge…

Næste camp er 3. – 5. maj 2019. Tilmeld dig allerede nu.

Vi begynder allerede fredag kl. 14 og slutter med en koncert søndag kl. 15.

Transport: Hvis du kommer med toget til Holstebro, kan vi hente dig på stationen.

Efterskole med klassisk musik

Tilmeld Nordisk Folk Camp

Download folderen og se mere ved at klikke på billedet

Tilmelding til Nordisk Folk Camp

Følg med i livet på OrkesterEfterskolen

Få indbydelser til koncerter, camps og meget mere

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - anset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.