Vi lærer sammen

Den boglige undervisning

Fagligheden er høj på OrkesterEfterskolen – hver år har vi et karaktergennemsnit, som ligger i toppen af danske efterskoler. Vores klasser er små – og det er både OK at være dygtig og at spørge om hjælp.

Du kan gå i 9. klasse, i almindelig 10. klasse eller eller vælge 10. Classic. Begge 10. klasser er gymnasieforberedende, men på hver deres måde

Læs om alle fagene her

OrkesterEfterskolen_logo_payoff_2016

10. Classic

Er for dig, der har en fin 9. klasses eksamen og gerne vil have tid til at fordybe dig i emner, der ligger udenfor almindeligt folkeskolepensum; Filosofi, journalistik, almen dannelse, matematik i samfundsperspektiv. Prøvefri, selvstændigt arbejdende og gymnasieforberedende.

Kend din lærer

Hos os kender eleverne lærerne, som de også er sammen med i fritiden. Det giver et helt andet forhold mellem lærer og elev, som ikke er muligt i folkeskolen.

OM MUSIKEFTERSKOLEN

OrkesterEfterskolen er en musikefterskole for alle unge i 9. og 10. klasse, der brænder for klassisk musik og folkemusik.

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - uanset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.

Vi har linjer indenfor orkesterklaver, sang og korledelse, orgel, folkemusik samt guitar og blokfløjte.

KONTAKT


OrkesterEfterskolen
Bisgårdmark 18
7500 Holstebro