Vi lærer sammen

Den boglige undervisning

Fagligheden er høj på OrkesterEfterskolen – hver år har vi et karaktergennemsnit, som ligger i toppen af danske efterskoler. Vores klasser er små – og det er både OK at være dygtig og at spørge om hjælp.

Du kan gå i 9. klasse, i almindelig 10. klasse eller vælge 10. Classic, som på én gang er prøvefri og gymnasieforberedende.

Læs om alle fagene her

10. Classic

Er for dig, der har en fin 9. klasses eksamen og gerne vil have tid til at fordybe dig i emner, der ligger udenfor almindeligt folkeskolepensum; Filosofi, journalistik, almen dannelse, matematik i samfundsperspektiv. Prøvefri, selvstændigt arbejdende og gymnasieforberedende.

Kend din lærer

Hos os kender eleverne lærerne, som de også er sammen med i fritiden. Det giver et helt andet forhold mellem lærer og elev, som ikke er muligt i folkeskolen.

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - anset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.