Tjek på tangenterne

Klaverlinjen

Klaverlinjen er for dig, der (måske bare næsten) er lige så tosset som os med tangenter. Linjen er bygget op omkring fællesskabet om det at spille klaver. Den ugentlige soloundervisning er “pulsen.” Hertil kommer fællestimer, hvor vi ofte spiller 4- og 8-hændigt, mange egne koncerter, gæstelærere og besøg af spændende klaver-personligheder.

Klaverlinjen er den eneste af sin art på en efterskole i Danmark – og du indgår i et stort fællesskab med andre unge, der er lige så glade for musik, som du er.

Herunder kan du se klaverlærer Jacob Lidåkra og bratschlærer Theo Dan spille onlinekoncert i coronatiden. Book et besøg eller online samtale på OrkesterEfterskolen og bliv deres elev!

Ugentlige timer

På klaverlinjen får du 45 minutters soloundervisning hver uge. Dertil kommer halvanden times ugentlig fællestime, kammermusik, masterclasses og meget andet. Du får desuden OrkesterEfterskolens “musikpakke” med hørelære, teori, værklytning m.v.

Jacob Lidåkra underviser på klaverlinjen.

Niveau

Vi arbejder intensivt på klaverlinjen. Derfor er det sjovest, hvis du kan spille i forvejen. Vi har elever på mange forskellige niveauer – det vigtigste er interessen for musik og klaveret som instrument. Kontakt os gerne, hvis du vil have en snak om niveauet på linjen eller andet.

Tag på klaverefterskole

Leder du efter en klaverefterskole, hvor du kan udfolde dig på dit yndlingsinstruments tangenter, få masser af klaverundervisning og møde nye venner, der også elsker at spille klaver? Så er OrkesterEfterskolen lige noget for dig. På OrkesterEfterskolens klaverlinje får du soloundervisning i klaverspil hver uge, og du har øvetime hver dag, musikteori, hørelære og meget andet kun relateret til klaver og klassisk musik og folkemusik.

Klaverundervisning

Vores klaverlinje er både for dig, der allerede er vild med at spille klaver, eller dig der gerne lære det. De mange klavertimer hver uge betyder, at du har masser af muligheder for at dygtiggøre dig på klaveret – uanset om du har fået klaverundervisning i mange år eller lige har sat dig til klaveret. Du får klaverundervisning af konservatorieuddannede lærere, som brænder for at udvikle dig og din musik. Vores lærere tager altid udgangspunkt i lige netop dit niveau og ønsker for dit klaverspil.

Klaverundervisningen forbereder dig desuden til MGK (Musikalsk Grundkursus), hvis du gerne vil det – og måske igen senere konservatoriet. Det hele afhænger af dine drømme. På OrkesterEfterskolen hjælper vi dig med klaverundervisning og klaverspil, uanset om du ønsker at spille professionelt senere i livet, eller du hellere vil have klaveret med som en stor glæde i dit fritidsliv. Vi dyrker glæden ved musik, klaverspil og samspil med andre.

Spil klaver med dine venner

På en rigtig klaverefterskole får du naturligvis også masser af nye venner, som også elsker klaverspil lige så højt som dig. For mange af vores elever er det virkelig en fantastisk oplevelse at møde så mange andre musikelskere på deres egen alder. På OrkesterEfterskolen brænder vi alle musik – her er altid andre unge, du kan snakke musik med, spille klaver med, få klaverundervisning med, spille sammen med i orkester og måske udforske nye instrumenter med.

Vores klaverlinje er en helt unik mulighed for at koncentrere dig om klaverspil, klaverundervisning og klassik musik og folkemusik i et helt år – samtidig med, at du får musikvenner for livet. Mange af vores elever danner venskaber her, som aldrig slipper dem – de mødes på kryds og tværs over hele landet – altid sammen om musikken.

Så hvis du også ønsker det stærke bånd til andre unge, der også er vilde med klaverspil og musik, er et år på OrkesterEfterskolen helt sikkert lige noget for dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdateret om seneste nyt, spændende og arrangementer og meget andet.

OM MUSIKEFTERSKOLEN

OrkesterEfterskolen er en musikefterskole for alle unge i 9. og 10. klasse, der brænder for klassisk musik og folkemusik.

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - uanset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.

Vi har linjer indenfor orkesterklaver, sang og korledelse, orgel, folkemusik samt guitar og blokfløjte.