Tjek på tangenterne

Klaverlinjen

Klaverlinjen er for dig, der (måske bare næsten) er lige så tosset som os med tangenter. Linjen er bygget op omkring fællesskabet om det at spille klaver. Den ugentlige soloundervisning er “pulsen.” Hertil kommer fællestimer, hvor vi ofte spiller 4- og 8-hændigt, mange egne koncerter, gæstelærere og besøg af spændende klaver-personligheder.

Klaverlinjen er den eneste af sin art på en efterskole i Danmark – og du indgår i et stort fællesskab med andre unge, der er lige så glade for musik, som du er.

Herunder kan du se klaverlærer Jacob Lidåkra og bratschlærer Theo Dan spille onlinekoncert i coronatiden. Book et besøg eller online samtale på OrkesterEfterskolen og bliv deres elev!

OrkesterEfterskolen_logo_payoff_2016

Ugentlige timer

På klaverlinjen får du 45 minutters soloundervisning hver uge. Dertil kommer halvanden times ugentlig fællestime, kammermusik, masterclasses og meget andet. Du får desuden OrkesterEfterskolens “musikpakke” med hørelære, teori, værklytning m.v.

Undervisere

Jacob Lidåkra underviser på klaverlinjen.

Niveau

Vi arbejder intensivt på klaverlinjen. Derfor er det sjovest, hvis du kan spille i forvejen. Vi har elever på mange forskellige niveauer – det vigtigste er interessen for musik og klaveret som instrument. Kontakt os gerne, hvis du vil have en snak om niveauet på linjen eller andet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdateret om seneste nyt, spændende og arrangementer og meget andet.

Om efterskolen

OrkesterEfterskolen er for alle unge i 9. og 10. klasse, der brænder for klassisk musik og folkemusik.

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - uanset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.

Vi har linjer indenfor orkesterklaver, sang og korledelse, orgel, folkemusk samt guitar og blokfløjte.

Kontakt


OrkesterEfterskolen
Bisgårdmark 18
7500 Holstebro