Dyrk din passion

Guitarlinje og blokfløjtelinje

Guitar og blokfløjte på efterskolen? Det er muligt på OrkesterEfterskolen. Der er efterhånden mange, som har gået OrkesterEfterskolen og spillet blokfløjte eller klassisk guitar. Det kan du selvfølgelig også.

Vil du gerne besøg OrkesterEfterskolen? Book dit besøg her.

Du deltager i alle de samme fag og aktiviteter som de andre elever: fælleskor, hørelære, skolefag, folkedans osv. Men når de spiller orkester eller har f.eks. klaverfællestime, så har du ensemble med blokfløjte, guitar – evt. også cembalo og sangere. Vi samarbejder selvfølgelig med Holstebro Musikskoles ensembler samt MGK og de gode blokfløjte- og guitarmiljøer i området.

Linda Fanø Clausen og Søren Normann Larsen tager hånd om både soloundervisning og sammenspil.

Kontakt os gerne, hvis du kunne tænke dig at høre mere om mulighederne.

Følg med i livet på OrkesterEfterskolen

Få indbydelser til koncerter, camps og meget mere

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - anset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.