Afveksling er hverdag

REJSER OG ANDERLEDES UGER

En stor del af opholdet på OrkesterEfterskolen består af koncerter i Danmark og udlandet samt rejser. Hvert år tager vi sammen til København og til et sted, hvor vi kan møde andre unge, der elsker musik. Sidste år besøgte vi Weimar i Tyskland, og i år skal vi til Irland.

I løbet af året er der forskellige temauger, hvor vi går i dybden med f.eks. samfundsrelaterede emner eller musik.

Har du kommentarer eller spørgsmål?

Udveksling

Vores rejser til udlandet foregår altid som udveksling med f.eks. en udenlandsk musikskole eller et ungdomsorkester: Vi bor hos deres familier – og de besøger os på OrkesterEfterskolen enten før eller efter vores rejse. På den måde lærer vi hinanden godt at kende. Det kan give basis for venskaber på tværs af grænserne og besøg senere.

Koncerter

Koncerter er en vigtig del af dit ophold. Vi spiller for andre i form af det store symfoniorkester, mindre ensembler, som solister og som fælleskor. Det er altid en stor oplevelse at dele sin musik med andre, og det giver dig rutine og måske redskaber til at håndtere, hvis du bliver nervøs.

"Folkedans er et must," siger Elisabeth - og eleverne synes, det er sjovt. Det er også kulturhistorie. Men faktisk er det først og fremmest samvær og sjov med musik 🙂 #OrkesterEfterskolen #ork15

PS: Husk EFTERSKOLERNES DAG den 30. september fra 13 - 17 👍

#OrkesterEfterskolen har Danmarks smukkeste elever - og instrumenter klæder ethvert ungt menneske. Sådan er det bare. Bum. Tak til Gitte Buus Andersen for flot kamera-arbejde endnu en gang. #ork15 ... See MoreSee Less

Et flot indblik i livet på #OrkesterEfterskolen. Mød lærere og elever lige her. Og husk: Der er EFTERSKOLERNES DAG den 30. september kl. 13 - 17 🙂 ... See MoreSee Less