Det skal opleves

LIVET PÅ SKOLEN

Efterskolelivet er en helt særlig måde at bo, leve og lære på. Måske er det derfor, at mange venskaber fra efterskolen varer resten af livet.

Hverdagen er opbygget efter et fast skema, så du hver dag får øvet og passet dine skolefag. Der er faste tidspunkter til lektielæsning, øvning og spisning med seks daglige måltider.

På OrkesterEfterskolen bor vi på tomandsværelser i huse med ca. otte elever i hver. Det hele ligger rundt om en slags campus, som selvfølgelig emmer af ungdomsliv.

Øvelokaler, spisesal, koncertsal og alt det andet ligger samlet – OrkesterEfterskolen er lidt sin egen lille musik-by.

Herunder kan du se en lille vlog om en ganske almindelig dag på OrkesterEfterskolen lavet af eleverne Sarah og Cecilie fra 10. klasse.

Onsdag kun musik

Vi har lagt de almindelige skolefag tæt på fire af ugens dage. Det betyder, at onsdag kun handler om musik: Dine solofag, ensembler, orkester, værklytning og meget mere. Onsdag er yndlingsdag for mange af vores elever.

Din egen huslærer

Du bor på tomandsværelser i ottemands-huse. Hvert hus har en huslærer tilknyttet, som tager sig ekstra af “sit” hus. Det betyder, at du altid har en lærer, der kender dig ekstra godt – og som du kan henvende dig til, hvis du får brug for det.

Mød-hinanden-dag! Velkommen til #ork15, som starter til august 🙂

#OrkesterEfterskolen starter med fuldt hus til det kommende skoleår - og sådan ser det allerede også ud til 19/20 👍

Vi elsker musik - og unge, som elsker musik 🎼🎶🎺🎻

View on Facebook

Tak for en hyggelig og informativ eftermiddag 😊

Hvor mange er I på årgangene nu?

Det en rigtig god oplevelse 😊

Godt at høre!

En rigtig god dag 👌

Lise Hansen starter på OE 2018

+ View more comments

Det er sommer i Holstebro lige nu. Johan har fødselsdag - og Gitte Buus Andersen har taget flotte billeder, som kan ses her:

orkesterefterskolen.dk/da/sommer-paa-orkesterefterskolen/

Tillykke til Johan og glædelig sommer i Danmark 🙂

#OrkesterEfterskolen #Ork14

Det er sommer i Holstebro lige nu. Johan har fødselsdag - og Gitte har taget flotte billeder, som kan ses her:

Tillykke til Johan og glædelig sommer i Danmark :-)

#OrkesterEfterskolen #Ork14

Musik-camp
25. - 27. marts havde vi musik-camp på #OrkesterEfterskolen. Det var skægt. Vi spillede en masse klassisk musik og en masse folkemusik.

Vores nye 12-15 årige venner fik også prøvet efterskolelivet sammen med de søde elever fra #ork14.

Se Gitte Buus Andersen's flotte billeder fra camp'en her: orkesterefterskolen.dk/da/musik-camp-paa-orkesterefterskolen/

Musik-camp på OrkesterEfterskolen er støttet af Statens Kunstfond.

Musik-camp

1 month ago

#OrkesterEfterskolen and Junges Kammerorchester Bremen in concert
Vi havde besøg af Junges Kammerorchester Bremen - vores nye musikalske venner 🙂

Vi glæder os til besøg i Bremen senere på året!

Se Gitte Buus Andersen's flotte billeder og få det fulde overblik her:

orkesterefterskolen.dk/da/besoeg-af-junges-kammerorchester-bremem/

#OrkesterEfterskolen was visited by Junges Kammerorchester Bremen - our new musical friends 🙂

We are looking forward to visiting you later this year!

See Gitte's beautiful pictures and more following the link.

#OrkesterEfterskolen and Junges Kammerorchester Bremen in concert

Det var en virkelig god koncert 😊

1 month ago

#OrkesterEfterskolen and Junges Kammerorchester Bremen
Vi har besøg af Junges Kammerorchester Bremen. I aften kan I høre os i Skt. Lukas Kirke. Vi spiller bl.a. Bizet og Mendelssohn. Det er kl. 19.30 - det bliver godt 🙂

Christian Schubert, som nu går på #OrkesterEfterskolen er selv fra Bremen, og har spillet i orkestret i mange år. Clara Augusta Krag-Pedersen interviewede ham inden besøget.

#ork14

#OrkesterEfterskolen and Junges Kammerorchester Bremen