HR. BORGS BAL

Hr. Borgs WHAT?!

Hr. Borgs Bal er ikke noget helt almindeligt bal… Slet ikke. Det er gratis workshops i musik og dans med professionelle instruktører i verdensklasse. Det er for alle unge mellem 13-17 år, som har lyst til at smage på folkemusik og -dans, og der er ingen forpligtelser eller krav om forkundskaber til dig, der deltager.

Det eneste du skal, er at komme og få en oplevelse og suge til dig – og du får en fed dag fyldt med levende musik, dans og fællesskab. Dagen starter med en danseworkshop og en folkemusik-workshop, og som afslutning er der koncert med dagens band, som er nogle af landets bedste folkemusikere og -dansere. Den afsluttende koncert er åben for alle – og så er det hele gratis!

Hr. Borgs Bal er et nyt tiltag mellem OrkesterEfterskolen, Holstebro Musikskole/MGK og Syddansk Musikkonservatoriums Folkemusiklinje i Esbjerg. Hr. Borgs Bal løber af stablen seks lørdage om året.

Det hele foregår i Orkestersalen (ved Holstebro Musikskole), Bisgårdmark 16, 7500 Holstebro.

Instruktørerne

18. april 2020

Floating Sofa Quartet

Fjerde udgave af Hr. Borgs Bal byder på ægte pan-nordisk musik når Finland, Danmark og Sverige samles i skøn forening. Floating Sofa Quartet modtog prisen for Årets Udgivelse ved Danish Music Award Folk 2019. Med en unik kombination af instrumenter skaber denne kvartet håndgjort musik med en duft af dug på graner, salt havvind og friskbrygget kaffe! Repertoiret er en spændende blanding af medlemmernes egne kompositioner og traditionelle værker fra deres respektive lande. Lækre melodier og festlige toner leveres med dragende harmonier, intensitet, humor og den varme lyd af akustiske instrumenter. Tag plads i sofaen og flyd!

Vil du vide mere?

Hvis du vil høre mere om Hr. Borgs Bal, så kan du ringe eller skrive til os -så svarer vi gerne på alle dine spørgsmål.
Kontakt Maja på maja@orkesterefterskolen.dk.

Program:

10.00 – 12.00:
Danseworkshop v. Floating Sofa Quartet.

12.00 – 13.00:
Frokost på OrkesterEfterskolen

13.00 – 15.00:
Spilleworkshop/storspil v. Floating Sofa Quartet

15.00 – 16.00:
Kaffe og kage og klargøring (for deltagerne)

15.30:
Dørene åbnes for offentligheden

16.00:
Koncert! * Gæsteband * Præsentation af dagens
spilleworkshop * Koncert med Floating Sofa Quartet
(og prøv det af, der blev lært ved danseworkshoppen).

17.15:
Tak for i dag

Hvem er Hr. Borg?

Thorkild Knudsen var en af de bærende kræfter i det tidligere Folkemusikhuset i Hogager. Thorkild Knudsen hed Borg til mellemnavn, og derfor fandt vi på Hr. Borgs Bal.

Lyt og se mere her

Spotify

Datoer

• 21. november 2020
    • 6. marts 2021
    • 5. juni 2021

Tilmelding Hr. Borgs Bal

Få 28 råd til at få en fest ud af din øvning!

Ja tak! Send mig OrkesterEfterskolens guide til, hvordan du (eller dit barn) gør øvning til en fest!

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - uanset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.