HR. BORGS BAL

Offentlig koncert

Hr. Borgs WHAT?!

På grund af corona-situationen er Hr. Borgs Bal denne lørdag reduceret til en offentlig, gratis, siddende koncert.

Udover over dagens hovednavn vil I også kunne høre OrkesterEfterskolens eget store Folkemusikband, og hvad de har spillet i løbet af efteråret.

Hvert andet sæde i salen vil være spærret, så der er god afstand mellem publikum.

Der er begrænset antal pladser, så HUSK at reservere billet.

Under normale omstændigheder er Hr. Borgs Bal ikke noget helt almindeligt bal… Slet ikke. Det er gratis workshops i musik og dans med professionelle instruktører i verdensklasse. Det er for alle unge mellem 13-17 år, som har lyst til at smage på folkemusik og -dans, og der er ingen forpligtelser eller krav om forkundskaber til dig der deltager. Det eneste du skal, er at komme og få en oplevelse og suge til dig – og du får en fed dag fyldt med levende musik, dans og fællesskab.

Dagen starter (normalt) med en danseworkshop og en folkemusik-workshop, og som afslutning er der koncert med dagens band, som er nogle af landets bedste folkemusikere og -dansere.
Den afsluttende koncert er åben for alle – og så er det hele gratis!

Hr. Borgs Bal er et tiltag mellem OrkesterEfterskolen, Holstebro Musikskole/MGK og Syddansk Musikkonservatoriums Folkemusiklinje i Esbjerg, for at styrke unges muligheder for at dyrke folkemusikken i dette område. Hr. Borgs Bal løber af stablen 3-4 lørdage om året.

Det hele foregår i Orkestersalen (ved Holstebro Musikskole), Bisgårdmark 16, 7500 Holstebro.

Instruktørerne

21. november 2020

Floating Sofa Quartet

Fjerde udgave af Hr. Borgs Bal byder på ægte pan-nordisk musik når Finland, Danmark og Sverige samles i skøn forening. Floating Sofa Quartet modtog prisen for Årets Udgivelse ved Danish Music Award Folk 2019. Med en unik kombination af instrumenter skaber denne kvartet håndgjort musik med en duft af dug på graner, salt havvind og friskbrygget kaffe! Repertoiret er en spændende blanding af medlemmernes egne kompositioner og traditionelle værker fra deres respektive lande. Lækre melodier og festlige toner leveres med dragende harmonier, intensitet, humor og den varme lyd af akustiske instrumenter. Tag plads i sofaen og flyd!

Floating Sofa Quartet skulle have været hos os d. 18. april 2020, men grundet Corona-krisen valgte vi at flytte deres besøg til november 2020!

Vil du vide mere?

Hvis du vil høre mere om Hr. Borgs Bal, så kan du ringe eller skrive til os -så svarer vi gerne på alle dine spørgsmål.
Kontakt Maja på maja@orkesterefterskolen.dk.

Program:

15.30:
Dørene åbnes

16.00:
Præsentation af dagens spilleworkshop

16.15:
Gæsteband: OrkesterEfterskolens Storspil

16.30:
Koncert med Floating Sofa Quartet

17.15:
Tak for i dag!

Hvem er Hr. Borg?

Thorkild Knudsen var en af de bærende kræfter i det tidligere Folkemusikhuset i Hogager. Thorkild Knudsen hed Borg til mellemnavn, og derfor fandt vi på Hr. Borgs Bal.

Lyt og se mere her

Spotify

Datoer

• 21. november 2020
    • 6. marts 2021
    • 5. juni 2021

Tilmelding til offentlig koncert 21. november 2020.

Få 28 råd til at få en fest ud af din øvning!

Ja tak! Send mig OrkesterEfterskolens guide til, hvordan du (eller dit barn) gør øvning til en fest!

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - uanset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.

Vi har linjer indenfor orkesterklaver, sang og korledelse, orgel, folkemusk samt guitar og blokfløjte.