HR. BORGS BAL

Workshop og koncert

Hr. Borgs Bal

Den 30. oktober skal du sætte et stort kryds i kalenderen. OrkesterEfterskolen arrangerer nemlig Hr. Borgs Bal.
Det er et event med folkemusik, dans og instruktører i absolut topklasse.

Du er meget velkommen!

Hr. Borgs Bal er:

• Gratis workshops i musik og dans med professionelle instruktører i verdensklasse, for alle unge mellem 13-17 år, som har lyst til at smage på folkemusik og -dans.
  • Uden forpligtelser eller krav om forkundskaber til dig der deltager. Det eneste du skal, er at komme og få en oplevelse og suge til dig – og du får en fed dag fyldt med levende musik, dans og fællesskab med andre unge.

Dagen starter kl. 13.30-15.30 (inkl. pauser!) med en folkemusik-workshop, og afsluttes kl. 16.30-17.15 med en koncert med dagens band, som er nogle af landets bedste folkemusikere.

Den afsluttende koncert er offentlig og åben for alle – og det hele er gratis!

Hr. Borgs Bal er et tiltag mellem OrkesterEfterskolen, Holstebro Musikskole/MGK og Syddansk Musikkonservatoriums Folkemusiklinje i Esbjerg, for at styrke unges muligheder for at dyrke folkemusikken, forankret i det vestjyske. Hr. Borgs Bal løber af stablen 3-4 lørdage om året.

Det hele foregår på OrkesterEfterskolen, Bisgårdmark 18, 7500 Holstebro.

Hvem er Hr. Borg?

Thorkild Knudsen var en af de bærende kræfter i det tidligere Folkemusikhuset i Hogager. Thorkild Knudsen hed Borg til mellemnavn, og derfor fandt vi på Hr. Borgs Bal.

Lyt og se mere her

Spotify

Datoer

• 30. oktober 2022

spilleWorkshop kl. 13.30-15.30

Når vores skønne instruktører laver workshops tager de ofte udgangspunkt i et groove eller ostinat, som alle skal stifte bekendtskab med, og derefter tages tingene som de kommer med indlæring af melodien mm. Idéen er, at melodiinstrumenter ikke kun kan spille melodi, og backing-instrumenter ikke nødvendigvis skal holde sig til akkorder og rytmer!

Instruktørene arbejder mest på gehør (men skal nok ha en node i ærmet, hvis nogen finder det nødvendigt). Resultatet bliver et fedt arrangement med folkemusik, som du kan spille sammen med bandet.

Koncert kl. 16.30-17.15

Koncerten spilles i Hallen på OrkesterEfterskolen.

Vil du vide mere?

Hvis du vil høre mere om Hr. Borgs Bal, så kan du ringe eller skrive til os -så svarer vi gerne på alle dine spørgsmål.
Kontakt Maja på maja@orkesterefterskolen.dk.

Program:

Workshop kl. 13.30-15.30

Koncert kl. 16.30-17.15

Tilmelding Workshop

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdateret om seneste nyt, spændende og arrangementer og meget andet.

OM MUSIKEFTERSKOLEN

OrkesterEfterskolen er en musikefterskole for alle unge i 9. og 10. klasse, der brænder for klassisk musik og folkemusik.

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - uanset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.

Vi har linjer indenfor orkesterklaver, sang og korledelse, orgel, folkemusik samt guitar og blokfløjte.