HR. BORGS BAL

Workshop og koncert

Hr. Borgs Bal

Hr. Borgs Bal er et event med folkemusik, dans og instruktører i absolut topklasse.

Du er meget velkommen!

Hr. Borgs Bal er:

• Gratis workshops i musik og dans med professionelle instruktører i verdensklasse.
  • For alle unge mellem 13-17 år, som har lyst til at smage på folkemusik og -dans.
  • Uden forpligtelser eller krav om forkundskaber til dig der deltager.

Det eneste du skal, er at komme og få en oplevelse og suge til dig – og du får en fed dag fyldt med levende musik, dans og fællesskab med andre unge.

Det hele foregår i tidsrummet kl. 10.00 – 17.30 (inkl. pauser og bespisning!) med en folkemusik-workshop og en folkedanse-workshop. Dagen afsluttes kl. 16.30-17.30 med en koncert med dagens band, som er nogle af landets bedste folkemusikere.

Den afsluttende koncert er offentlig og åben for alle
50 kr entré for ikke-deltagere på den offentlige koncert.

Hr. Borgs Bal er et tiltag mellem OrkesterEfterskolen, Holstebro Musikskole/MGK og Syddansk Musikkonservatoriums Folkemusiklinje i Esbjerg, for at styrke unges muligheder for at dyrke folkemusikken, forankret i det vestjyske. Hr. Borgs Bal løber af stablen 3-4 lørdage om året.

Dagen foregår i Orkestersalen og på OrkesterEfterskolen, som ligger lige ved siden af hinanden.

Orkestersalen: Bisgårdmark 16, 7500 Holstebro
OrkesterEfterskolen: Bisgårdmark 18, 7500 Holstebro

Hvem er Hr. Borg?

Thorkild Knudsen var en af de bærende kræfter i det tidligere Folkemusikhuset i Hogager. Thorkild Knudsen hed Borg til mellemnavn, og derfor fandt vi på Hr. Borgs Bal.

Lyt og se mere her

Spotify

Workshop instruktørerne

Andreas Tophøj & Rune Barslund

Kirstine Nurdug Jensen

Datoer

• Lørdag 30. april 2022

Workshops kl. 10.00-15.30

En folkemusik-workshop foregår mest på gehør (men man kan godt få en node, hvis det det er nødvendigt for nogle). Resultatet bliver et fedt arrangement med folkemusik, som du spiller sammen med bandet!

En workshop i folkedans behøver du ingen forkundskaber for at deltage i – vi tager ét skridt ad gangen, så du efterhånden får bygget dansefærdigheder op sammen med de andre på ingen tid.

Koncert kl. 16.30-17.30

Koncerten spilles i OrkesterSalen, Bisgårdmark 16, 7500 Holstebro.

Vil du vide mere?

Hvis du vil høre mere om Hr. Borgs Bal, så kan du ringe eller skrive til os – så svarer vi gerne på alle dine spørgsmål.
sekretaer@orkesterefterskolen.dk

Program:

10.00 – 12.00: Danseworkshop v. Kirstine Nurdug Jensen.
12.00 – 13.00: Frokost på OrkesterEfterskolen
13.00 – 13.30: Rundvisning på OrkesterEfterskolen
13.30 15.30: Musikworkshop v. Rune Barslund & Andreas Tophøj
15.30 – 16.30: Kaffe og kage for deltagerne
16.00: Dørene åbnes for offentligheden
16.30: Koncert med Andreas Tophøj & Rune Barslund, warm-up med dagens musikworkshop. (Entré for ikke-deltagere: Kr. 50,-)
17.30: Tak for i dag!

Tilmelding Workshop

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdateret om seneste nyt, spændende og arrangementer og meget andet.

OM MUSIKEFTERSKOLEN

OrkesterEfterskolen er en musikefterskole for alle unge i 9. og 10. klasse, der brænder for klassisk musik og folkemusik.

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - uanset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.

Vi har linjer indenfor orkesterklaver, sang og korledelse, orgel, folkemusik samt guitar og blokfløjte.