Hr. Borgs Bal

Spil og dans med Hr. Borg

Kan du heller ikke sidde stille, når du hører folkemusik? Får du lyst til at spille med og danse til musikken? Så skal du kigge forbi Hr. Borgs Bal på OrkesterEfterskolen. Du får en hel dag med folkemusik og -dans – helt gratis.

Dagen begynder med en danseworkshop efterfulgt af en folkemusik-workshop. Om eftermiddagen er der koncert og optræden med nogle af landets bedste folkemusikere og -dansere.

Hr. Borgs Bal er for alle unge mellem 13 og 17 år, som har lyst til at smage på folkemusikken og -dansen, og som har mod på en fed oplevelse med levende musik, dans og fællesskab. Koncerten er for alle – og så er det hele gratis!

Hr. Borgs Bal er et nyt tiltag mellem OrkesterEfterskolen, Holstebro Musikskole/MGK og Syddansk Musikkonservatoriums Folkemusiklinje i Esbjerg. Hr. Borgs Bal løber af stablen seks lørdage om året.

Det hele foregår i Orkestersalen (ved Holstebro Musikskole), Bisgårdmark 16, 7500 Holstebro.

Instruktørerne

1. februar 2020

Musik- og danseworkhops – Mads Hansens Kapel

Mads Hansens Kapel er et ungt og kreativt pust over det danske musikmiljø. Bandets medlemmer har rødder i vidt forskellige genrer, men finder sammen om en fælles kærlighed til den danske traditionsmusik og fornyelsen af den.

Kapellet har siden deres dannelse i 2015 spillet et væld af koncerter – i udlandet såvel som herhjemme. Fra traditionelle baller for folkedansere til gadefesten Distortion for festglade unge københavnere. Deres lyd er drevet af energi, frækhed og en veludviklet humoristisk fingerspitzgefühl. Kapellet er noget, man skal opleve for at forstå.

Vil du vide mere?

Hvis du vil høre mere om Hr. Borgs Bal, så kan du ringe eller skrive til os – så svarer vi gerne på alle dine spørgsmål.
Kontakt Maja på maja@orkesterefterskolen.dk.

Program:

10.00 – 12.00:
Danseworkshop v. Martin Strange Lorentzen fra Mads Hansens Kapel.

12.00 – 13.00:
Frokost på OrkesterEfterskolen

13.00 – 15.00:
Spilleworkshop/storspil v. Mads Hansens Kapel

15.00 – 16.00:
Kaffe og kage og klargøring (for deltagerne)

15.30:
Dørene åbnes for offentligheden

16.00:
Præsentation af dagens spilleworkshop

16.15:
Gæsteband

16.30:
Koncert med Mads Hansens Kapel (og prøv det af, der blev lært ved danseworkshoppen)

17.15:
Tak for i dag

Hvem er Hr. Borg?

Thorkild Knudsen var en af de bærende kræfter i det tidligere Folkemusikhuset i Hogager. Thorkild Knudsen hed Borg til mellemnavn, og derfor fandt vi på Hr. Borgs Bal.

Datoer:

2019:

• 30. November

2020:

• 1. Februar
    • 18. April

Tilmelding Hr. Borgs Bal

Få 28 råd til at få en fest ud af din øvning!

Ja tak! Send mig OrkesterEfterskolens guide til, hvordan du (eller dit barn) gør øvning til en fest!

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - uanset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.