Hr. Borgs Bal

Spil og dans med Hr. Borg

Kan du heller ikke sidde stille, når du hører folkemusik? Får du lyst til at spille med og danse til musikken? Så skal du kigge forbi Hr. Borgs Bal på OrkesterEfterskolen. Du får en hel dag med folkemusik og -dans – helt gratis.

Dagen begynder med en danseworkshop efterfulgt af en folkemusik-workshop. Om eftermiddagen er der koncert og optræden med nogle af landets bedste folkemusikere og -dansere.

Hr. Borgs Bal er et nyt tiltag mellem OrkesterEfterskolen, Holstebro Musikskole/MGK og Syddansk Musikkonservatoriums Folkemusiklinje i Esbjerg. Hr. Borgs Bal løber af stablen seks lørdage om året.

Hr. Borgs Bal er for alle unge mellem 13 og 17 år, som har lyst til at smage på folkemusikken og -dansen, og som har mod på en fed oplevelse med levende musik, dans og fællesskab. Koncerten er for alle – og så er det hele gratis!

Hvem er instruktørerne?

Vi offentliggør løbende navnene på de musikere og dansere, der skal være instruktører – så hold øje med hjemmesiden.

Hvor og hvornår?
Det hele foregår i Orkestersalen (ved Holstebro Musikskole), Bisgårdmark 16, 7500 Holstebro.

Vil du vide mere?

Hvis du vil høre mere om Hr. Borgs Bal, så kan du ringe eller skrive til os – så svarer vi gerne på alle dine spørgsmål.

Program:

Danseworkshop

Frokost på OrkesterEfterskolen

Spilleworkshop/storspil

Kaffe og kage og klargøring

Dørene åbnes for offentligheden

Præsentation af dagens spilleworkshop

Gæsteband

Koncert (og prøv det af der blev lært ved danseworkshoppen)

Tak for i dag

Hvem er Hr. Borg?

Thorkild Knudsen var en af de bærende kræfter i det tidligere Folkemusikhuset i Hogager. Thorkild Knudsen hed Borg til mellemnavn, og derfor fandt vi på Hr. Borgs Bal. Det er kort, og det lyder fedt, hipster og gammeldags på én gang.

Datoer:

2019:

• 5. Oktober
    • 30. November

2020:

• 1. Februar
    • 28.Marts
    • 28. April

Tilmelding Hr. Borgs Bal

Få 28 råd til at få en fest ud af din øvning!

Ja tak! Send mig OrkesterEfterskolens guide til, hvordan du (eller dit barn) gør øvning til en fest!

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - uanset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.