Kom til Lørdagsskole

Lørdagsskole 2020/2021

Er du nysgerrig efter at vide, hvad OrkesterEfterskolen er for en skole? Kig forbi os til LØRDAGSSKOLE lørdag 31. oktober 2020 og igen 9. januar 2021.

(Lørdagsskolen erstatter blandt andet Efterskolernes Aften, som mange efterskoler holder anden onsdag i januar.)

OrkesterEfterskolen er Danmarks eneste efterskole med kun klassisk musik og folkemusik. Du kan gå her, uanset om du er passioneret nybegynder eller erfaren musiker.

OrkesterEfterskolen er for alle unge i 9. og 10. klasse, og hvis du er vild med klassisk musik og folkemusik, så får du et fantastisk år med nye venner, som også elsker din musik, rejser og sjove oplevelser.

Vi tilbyder seks linjer – orkesterlinjen, klaverlinjen, sanglinjen, orgellinjen, folkemusiklinjen, sanglinjen og guitar- og blokfløjtelinjen, hvor du kan fordybe dig i dit instrument – eller måske prøve et nyt af.

Vi er ambitiøse og ønsker at flytte vores elever. Men vi møder dig, hvor du er – og vi har ingen fine fornemmelser for, hvad vores elever “bør” kunne fra starten. Det er din interesse for musik, der er det vigtigste.

Program:

Kl. 12.00 – 12.30:
Frokost i Spisesalen.

Kl. 12.30 – 13.00:
Rundvisning på skolen af nuværende elever.

Kl. 13.00 – 13.30 Hørelære-introduktion

kl 13.35-14.50 værklytning og musikteori

kl 15.00-16.00 Kor

Kl. 16.00:
Kaffe og kage i spisesalen. Mulighed for at stille spørgsmål til skolefagslærere.

Når du tager hjem, har du et godt indtryk af, hvordan din hverdag på OrkesterEfterskolen kan blive – fyldt med musik, almindelige skolefag og
masser af venner med samme interesse som dig.

Har du spørgsmål til Lørdagsskolen, er du meget velkommen til at ringe eller
skrive til os. Du kan skrive til mail@orkesterefterskolen.dk og ringe til 9712 1128.

Du tilmelder dig Lørdagsskolen senest mandag 6. januar ved at skrive til mail@orkesterefterskolen.dk.

Oplys navn, alder, instrument, erfaring med hørelære/teori, Erfaring med kor/sang

Få 28 råd til at få en fest ud af din øvning!

Ja tak! Send mig OrkesterEfterskolens guide til, hvordan du (eller dit barn) gør øvning til en fest!

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - uanset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.

Vi har linjer indenfor orkesterklaver, sang og korledelse, orgel, folkemusk samt guitar og blokfløjte.