Besøg os i januar

Lørdagsskole 11. januar 2020

Er du nysgerrig efter at vide, hvad OrkesterEfterskolen er for en skole? Kig forbi os til LØRDAGSSKOLE lørdag 11. januar 2020 kl. 12.00 – 17.00.

(Lørdagsskolen erstatter Efterskolernes Aften, som mange efterskoler holder anden onsdag i januar.)

Program:

Kl. 12.00 – 12.30:
Frokost i Spisesalen.

Kl. 12.30 – 13.00:
Rundvisning på skolen af nuværende elever.

Kl. 13.00 – 16.00:
Eksempler på alle de fag, som er helt særlige for vores skole: Hørelære, musikteori, værklytning, fælleskor osv.

Kl. 16.00:
Kaffe og kage i spisesalen. Mulighed for at stille spørgsmål til skolefagslærere.

Når du tager hjem, har du et godt indtryk af, hvordan din hverdag på OrkesterEfterskolen kan blive – fyldt med musik, almindelige skolefag og masser af venner med samme interesse som dig.

Har du spørgsmål til Lørdagsskolen, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan skrive til mail@orkesterefterskolen.dk og ringe til 9712 1128.

Du tilmelder dig Lørdagsskolen senest mandag 6. januar ved at skrive til mail@orkesterefterskolen.dk.

Få 28 råd til at få en fest ud af din øvning!

Ja tak! Send mig OrkesterEfterskolens guide til, hvordan du (eller dit barn) gør øvning til en fest!

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - uanset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.