Kom til Lørdagsskole

Lørdagsskole 2023

Er du nysgerrig efter at vide, hvad OrkesterEfterskolen er for en skole? Kig forbi os til Lørdagsskole lørdag 14. januar 2023.

(Lørdagsskolen erstatter Efterskolernes Aften.)

Lørdag den 14. januar 2023 åbner OrkesterEfterskolen dørene for dig og din familie til Lørdagsskole, hvor du får et indblik i det fantastiske efterskoleliv med venskaber for livet samt masser af musik og smil.

Du kan få lov til at stille alle de spørgsmål, som du overhovedet har lyst til, når du og din familie får en rundvisning på skolen af de nuværende elever. Ligesom du også kan opleve og deltage i hørelære-introduktion, værklytning, musikteori og kor i løbet af eftermiddagen.

OrkesterEfterskolen er Danmarks eneste efterskole med kun klassisk musik og folkemusik. Du kan gå her, uanset om du er passioneret nybegynder eller erfaren musiker.

OrkesterEfterskolen er for alle unge i 9. og 10. klasse, og hvis du er vild med klassisk musik og folkemusik, så får du et fantastisk år med nye venner, som også elsker din musik, rejser og sjove oplevelser.

Vi tilbyder seks linjer – orkesterlinjen, klaverlinjen, sanglinjen, orgellinjen, folkemusiklinjen, sanglinjen og guitar- og blokfløjtelinjen, hvor du kan fordybe dig i dit instrument – eller måske prøve et nyt af.

Vi er ambitiøse og ønsker at flytte vores elever. Men vi møder dig, hvor du er – og vi har ingen fine fornemmelser for, hvad vores elever “bør” kunne fra starten. Det er din interesse for musik, der er det vigtigste.

Når du tager hjem, har du et godt indtryk af, hvordan din hverdag på OrkesterEfterskolen kan blive – fyldt med musik, almindelige skolefag og masser af venner med samme interesse som dig.

Har du spørgsmål til Lørdagsskolen, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os.
Du kan skrive til mail@orkesterefterskolen.dk og ringe til 9712 1128.

Program:

Kl. 12.00 – 12.30:
Frokost i Spisesalen.

Kl. 12.30 – 13.00:
Rundvisning på skolen af nuværende elever.

Kl. 13.00 – 13.30
Hørelære-introduktion

kl 13.35-14.50
værklytning og musikteori

kl 15.00-16.00
Kor

Kl. 16.00:
Kaffe og kage i spisesalen. Mulighed for at stille spørgsmål til skolefagslærere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdateret om seneste nyt, spændende og arrangementer og meget andet.

OM MUSIKEFTERSKOLEN

OrkesterEfterskolen er en musikefterskole for alle unge i 9. og 10. klasse, der brænder for klassisk musik og folkemusik.

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - uanset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.

Vi har linjer indenfor orkesterklaver, sang og korledelse, orgel, folkemusik samt guitar og blokfløjte.