Besøg os i september

Efterskolernes Dag 2019

Er du vild med musik? Kig forbi os til Efterskolernes Dag sidste søndag i september fra klokken 13.00 – 17.00. Bemærk, at tilmelding ikke er nødvendig.

Vi viser dig OrkesterEfterskolen, du kan snakke med nuværende elever og alle vores dygtige og engagerede lærere og undervisere. Klokken 14.30 holder vi en stor koncert, og efter koncerten kan du gå ombord i vores lækre kagebord.

Når du går hjem, har du et godt indtryk af, hvordan din hverdag på OrkesterEfterskolen kan blive – fyldt med musik, almindelige skolefag og masser af venner med samme interesse som dig.

PROGRAM:

Kl. 13.15 – 14.00: Musik i Høresalen (folkemusik og messingensemble)

Kl. 14.30 – 15.15: Koncert: Symfoniorkester, soloklaver og fælleskor i Orkestersalen

Kl. 16.00 – 16.30: Folkemusik i Høresalen (kom og dans med)

Kl. 16.30 – 17.00: Messingensemble og folkemusik i Høresalen

Hele dagen:

Elever viser rundt på hele skolen, og lærerne svarer på spørgsmål i Spisesalen, hvor vi også byder på Heidis store, berømte kagebord og Toves gode kaffe.

Følg med i livet på OrkesterEfterskolen

Få indbydelser til koncerter, camps og meget mere

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - anset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.