Besøg os i september

Efterskolernes Dag 2021

Er du vild med musik? Kig forbi os til Efterskolernes Dag søndag 26. september fra klokken 13.00 – 17.00

Vi viser dig OrkesterEfterskolen, du kan snakke med nuværende elever og alle vores dygtige og engagerede lærere og undervisere.

Når du går hjem, har du et godt indtryk af, hvordan din hverdag på OrkesterEfterskolen kan blive – fyldt med musik, almindelige skolefag og masser af venner med samme interesse som dig. OrkesterEfterskolen er Danmarks eneste efterskole med fokus udelukkende på klassisk musik og folkemusik.

Kl. 13.15 – 14.00: Klavermusik i Høresalen.

Kl. 14.00 – 15.00: Tre små koncerter i Orkestersalen med skolens Symfoniorkester. Koncerterne er ens og gentages tre gange, for at afstandskravet kan overholdes.  Publikum må høre én af de tre koncerter.

Kl. 15.30 – 16.00: Kormusik udenfor på bakken.

Kl. 16.30 – 17.00: Klavermusik i Høresalen.

Hele dagen

Der er musik og hygge rundt omkring på skolen.

Elever viser rundt på hele skolen, og lærerne svarer på spørgsmål i Spisesalen, hvor vi også serverer kage og kaffe.

Vedrørende Covid-19

Efterskolernes Dag er lidt speciel i år på grund af situationen med corona. Vi følger myndighedernes retningslinjer tæt.

Det betyder blandt andet, at:

• Myndighedernes afstandskrav gælder på hele matriklen.
  • Vi lufter ud mellem hver koncert, der spilles indenfor.
  • Der er gæstetoiletter kun til gæsterne.
  • Der er håndsprit i alle lokaler og indgange.
  • Alle lokaler har en øvre grænse for antal personer.

Vi glæder os til at se jer til Efterskolernes Dag.

Få 28 råd til at få en fest ud af din øvning!

Ja tak! Send mig OrkesterEfterskolens guide til, hvordan du (eller dit barn) gør øvning til en fest!

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - uanset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.

Vi har linjer indenfor orkesterklaver, sang og korledelse, orgel, folkemusk samt guitar og blokfløjte.