Besøg os i januar

Efterskolernes Aften 2019

Er du vild med musik? Kig forbi os til Efterskolernes Aften onsdag 9. januar 2019 kl 17 – 20.

Program:

kl 17-17.30 i Orkestersalen. Lyt til symfoniorkestrets prøve – du får lov at sidde i din egen instrumentgruppe og følge med indefra

kl 17.30 Rundvisning på skolen sammen med 2 elever

kl 18 Aftensmad i spisesalen

18.30-19.15 Skolens forstander Charlotte Borchorst Faurschou fortæller om skolen og svarer på spørgsmål.

19.15-20 Folkedans sammen med skolens eget folkemusikensemble og elever.

Når du går hjem, har du et godt indtryk af, hvordan din hverdag på OrkesterEfterskolen kan blive – fyldt med musik, almindelige skolefag og masser af venner med samme interesse som dig.

Du tilmelder dig Efterskolernes Aften ved at skrive til mail@orkesterefterskolen.dk.

Få 28 råd til at få en fest ud af din øvning!

Ja tak! Send mig OrkesterEfterskolens guide til, hvordan du (eller dit barn) gør øvning til en fest!

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - uanset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.