Besøg os i januar

Efterskolernes Aften 2019

Er du vild med musik? Kig forbi os til Efterskolernes Aften onsdag 9. januar 2019 kl 17 – 20.

Program:

kl 17-17.30 i Orkestersalen. Lyt til symfoniorkestrets prøve – du får lov at sidde i din egen instrumentgruppe og følge med indefra

kl 17.30 Rundvisning på skolen sammen med 2 elever

kl 18 Aftensmad i spisesalen

18.30-19.15 Skolens forstander Charlotte Borchorst Faurschou fortæller om skolen og svarer på spørgsmål.

19.15-20 Folkedans sammen med skolens eget folkemusikensemble og elever.

Når du går hjem, har du et godt indtryk af, hvordan din hverdag på OrkesterEfterskolen kan blive – fyldt med musik, almindelige skolefag og masser af venner med samme interesse som dig.

Du tilmelder dig Efterskolernes Aften ved at skrive til mail@orkesterefterskolen.dk.

Følg med i livet på OrkesterEfterskolen

Få indbydelser til koncerter, camps og meget mere

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - anset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.