Besøg os i januar

Efterskolernes Aften 2019

Er du vild med musik? Kig forbi os til Efterskolernes Aften anden onsdag i januar.

Vi viser dig OrkesterEfterskolen, du kan snakke med nuværende elever og alle vores dygtige og engagerede lærere og undervisere.

Når du går hjem, har du et godt indtryk af, hvordan din hverdag på OrkesterEfterskolen kan blive – fyldt med musik, almindelige skolefag og masser af venner med samme interesse som dig.

Du tilmelder dig Efterskolernes Aften ved at skrive til mail@orkesterefterskolen.dk.

Følg med i livet på OrkesterEfterskolen

Få indbydelser til koncerter, camps og meget mere

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - anset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.