Se vores skole

Besøg din nye musikefterskole

Leder du efter en musikefterskole, som også elsker klassisk musik og folkemusik? Kom og besøg os – vi har også plads til dig.

Du kan besøge os, præcist når det passer dig og din familie – dag, aften eller weekend. Vi viser dig rundt og fortæller om hverdagen med musik, almindelige skolefag og masser af venner med samme interesse som dig.

Udfyld formularen nederst på siden, så ringer vi dig op og aftaler en dag, hvor du kan besøge os sammen med din familie.

Besøg os på særlige dage

Hvis du overvejer at blive elev på OrkesterEfterskolen, er det en rigtig god idé at besøge skolen sammen med dine forældre. Du har mange muligheder for at besøge skolen:
Besøg os på Efterskolernes Dag i september
Besøg os på Efterskolernes Aften i januar (kl. 18-21)

Du kan også deltage i en camp og på den måde lære skolen at kende, inden du beslutter dig for at blive elev på skolen:
Nordisk Folk Camp
Påske Camp

Bliv elev på OrkesterEfterskolen

Hvis du allerede nu ved, at du gerne vil være elev på OrketerEfterskolen, kan du skrive dig op her.

Book et besøg

Hvis du og dine forældre ikke har mulighed for at besøge os til Efterskolernes Dag eller Efterskolernes Aften, er I altid velkomne til at besøge os, når det passer jer. Udfyld blot formularen her, så ringer vi jer op og laver en aftale.

Følg med i livet på OrkesterEfterskolen

Få indbydelser til koncerter, camps og meget mere

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - anset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.