Se vores skole

Besøg din nye musikefterskole

Leder du efter en musikefterskole, som også elsker klassisk musik og folkemusik? Kom og besøg os eller book en online samtale – vi har også plads til dig.

Normalt kan du besøge os, præcist når det passer dig og din familie, men under Corona-pandemien skal du lave en aftale først. Vi tager hensyn til alle de gældende restriktioner, holder afstand, sørger for at der er tilstrækkelig med håndsprit og at du ikke mødes med flere end tilsammen 5 personer, din familie inkluderet, så længe du er på matriklen. Vi viser dig gerne rundt og fortæller om hverdagen med musik, almindelige skolefag og masser af venner med samme interesse som dig.

Du kan også besøge os online via ZOOM. Vi fortæller alt om skolen og giver en rundvisning, det hele mens du er der hjemme ved computeren.

Udfyld formularen nederst på siden, så ringer vi dig op og aftaler en dag, hvor du kan besøge os sammen med din familie eller få en onlinesamtale via ZOOM.

Besøg os på særlige dage

Hvis du overvejer at blive elev på OrkesterEfterskolen, er det en rigtig god idé at besøge skolen sammen med dine forældre. Du har mange muligheder for at besøge skolen:
Besøg os på Efterskolernes Dag i september
Besøg os til Lørdagsskole i januar (kl. 18-21)

Du kan også deltage i en camp og på den måde lære skolen at kende, inden du beslutter dig for at blive elev på skolen:
Nordisk Folk Camp
Påske Camp

Besøgsarrangementer med flere deltagere bliver kun gennemført hvis de gældende Coronarestriktioner tillader det.

Bliv elev på OrkesterEfterskolen

Hvis du allerede nu ved, at du gerne vil være elev på OrketerEfterskolen, kan du skrive dig op her.

Book et besøg eller en onlinesamtale

Hvis du og dine forældre ikke har mulighed for at besøge os til Efterskolernes Dag eller Efterskolernes Aften, er I altid velkomne til at besøge os, når det passer jer. Udfyld blot formularen her, så ringer vi jer op og laver en aftale.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdateret om seneste nyt, spændende og arrangementer og meget andet.

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - uanset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.

Vi har linjer indenfor orkesterklaver, sang og korledelse, orgel, folkemusk samt guitar og blokfløjte.