I weekenden op til påske havde vi besøg af Junges Kammerorchester Bremen fra Bremen i Tyskland. Vi spillede øve sammen, lærte hinanden at kende og spillede koncerter i bl.a. Vestervig og Aarhus. Vi glæder os meget, til vi senere på skoleåret skal ned og besøge vores nye, musikalske venner fra Tyskland.  
[FAG id=2740]
#OrkesterEfterskolen and Junges Kammerorchester Bremen

Vi har besøg af Junges Kammerorchester Bremen. I aften kan I høre os i Skt. Lukas Kirke. Vi spiller bl.a. Bizet og Mendelssohn. Det er kl. 19.30 - det bliver godt :-)Christian, som nu går på #OrkesterEfterskolen er selv fra Bremen, og har spillet i orkestret i mange år. Clara interviewede ham inden besøget.#ork14

Slået op af OrkesterEfterskolen i Torsdag den 22. marts 2018
#OrkesterEfterskolen and Junges Kammerorchester Bremen in concert

Vi havde besøg af Junges Kammerorchester Bremen - vores nye musikalske venner :-)Vi glæder os til besøg i Bremen senere på året!Se Gitte's flotte billeder og få det fulde overblik her: https://orkesterefterskolen.dk/da/besoeg-af-junges-kammerorchester-bremem/#OrkesterEfterskolen was visited by Junges Kammerorchester Bremen - our new musical friends :-)We are looking forward to visiting you later this year!See Gitte's beautiful pictures and more following the link.

Slået op af OrkesterEfterskolen i Fredag den 23. marts 2018
[FAG id=2739]