,,

Leder du efter en rigtig musik­efterskole?

OrkesterEfterskolen er Danmarks eneste efterskole, der fokuserer udelukkende på klassisk musik og folkemusik. Vi har også plads til dig.

Besøg os

Julekoncerten – Sammen hver for sig

Lær klassisk musik

Livet på OrkesterEfterskolen er helt særligt og intenst. Her er du sammen med andre unge, der elsker musik – døgnet rundt.

Hvad skal jeg kunne?

Har du passion for klassisk musik og lyst til at udvikle dig, er OrkesterEfterskolen det oplagte valg. Vi har elever på alle niveauer.

Mød din lærer

Alle musikundervisere på OrkesterEfterskolen er professionelle musikere. Her kan du se, hvem vi er.

Musik, fællesskab, læring

KLASSISK MUSIKEFTERSKOLE

Er du vild med klassisk musik og folkemusik? Vil du gerne udvikle dig musikalsk, menneskeligt og fagligt? OrkesterEfterskolen er Danmarks eneste musikefterskole med klassisk musik og folkemusik, symfoniorkester, øvetime og en “musik-pakke” med hørelære, teori, værklytning og meget, meget andet. Vi tilbyder seks linjer – orkesterlinjen, klaverlinjen, sanglinjen, folkemusiklinjen, orgellinjen og guitar- og blokfløjtelinjen. Her får du rigtigt efterskoleliv med masser af musik, venner og solid, boglig undervisning.

Sådan er folkemusiklinjen

Det siger forældrene

Er du vild med folkemusik?

Nordisk Folk Camp

Kom til Nordisk Folk Camp og spil sammen
med masser af andre unge fra hele Danmark.

Læs mere Download brochure

OrkesterEfterskolen er en rigtig musikefterskole

Fylder musik og vennerne det meste af dit liv? Eller drømmer du om det? Så skal du tage et år på OrkesterEfterskolen. OrkesterEfterskolen er nemlig en rigtig musikefterskole. Vi spiller musik, lærer om musik og udvikler os med musik hver dag – sammen og hver for sig. Ingen anden musikefterskole har så meget musik som OrkesterEfterskolen – så hvis du er vild med klassisk musik eller folkemusik, så er OrkesterEfterskolen musikefterskolen for dig.

Du kan gå her, uanset om du har spillet musik i mange år, eller du lige er begyndt. Det afgørende er, at du er vild med at spille musik og gerne vil lære nyt i samspil med dine nye kammerater og vores dygtige musikundervisere, som alle er uddannede på konservatoriet og brænder for at udvikle dig og din musik.

En rigtig musikefterskole spænder naturligvis bredt – og det gør OrkesterEfterskolen også. Vi har seks linjer – Orkesterlinjen, Klaverlinjen, Sang- og korledelseslinjen, Folkemusiklinjen, Orgellinjen og Guitar- og blokfløjtelinjen. Det vil sige, at du kan gå på vores musikefterskole, næsten uanset hvilket instrument du spiller. Du kan også gå på OrkesterEfterskolen, hvis du synger eller gerne vil lede et kor.

Musikefterskole for dig der bare elsker musik

Hver uge får du masser af mulighed for at udvikle dig på dit instrument – og du kan derfor virkelig rykke dig på det år, du går her på vores musikefterskole. Nogle af vores elever drømmer om at komme på MGK – Musikalsk Grundkursus – og videre på konservatoriet. Her er OrkesterEfterskolen naturligvis et godt springbræt til at nå det. Men vores musikefterskole er også for dig, der bare elsker at spille musik og drømmer om at have den med dig hele livet som kilde til glæde og skønne musikalske oplevelser i din fritid.

På musikefterskolen kan du glæde dig til:

• 45 minutters soloundervisning hver uge
  • To x hørelære og teori på små niveaudelte hold hver uge – vi har otte forskellige niveauer
  • Værklytning og musikhistorie
  • Fælleskor
  • Mulighed for at lære at spille på et nyt instrument – du betaler det samme, som det koster i musikskolen

Udover masser af oplevelser med musik får du også venner for livet her på OrkesterEfterskolen. Vores musikefterskole er nemlig kendt for at skabe et helt unikt sammenhold og fællesskab blandt de unge, som varer ved også efter opholdet på OrkesterEfterskolen. Mange finder her et sammenhold, som de aldrig har prøvet før med så stor en gruppe unge med helt samme kærlighed til klassisk musik og folkemusik, som de selv har. Det er vi rigtigt stolte af her på OrkesterEfterskolen – for musik er ikke kun noget, vi spiller for os selv – musik lever og glæder også, når vi deler den og oplever den med andre mennesker. Så glæd dig til et helt unikt efterskoleophold her på OrkesterEfterskolen.

Følg @OrkesterEfterskolen_officiel og #OrkesterEfterskolen på Instagram

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdateret om seneste nyt, spændende og arrangementer og meget andet.

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - uanset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.

Vi har linjer indenfor orkesterklaver, sang og korledelse, orgel, folkemusk samt guitar og blokfløjte.