KLASSISK MUSIK EFTERSKOLE

Er du vild med klassisk musik og folkemusik? Vil du gerne udvikle dig musikalsk, menneskeligt og fagligt?

OrkesterEfterskolen er Danmarks eneste efterskole med klassisk musik, symfoniorkester, øvetime og en “musik-pakke” med hørelære, teori, værklytning og meget, meget andet.

Her får du rigtigt efterskoleliv med masser af musik, venner og solid, boglig undervisning.

Musik-camp er overstået for denne gang. Vi vender tilbage i 2019 – og vi glæder os! Imellemtiden kan du se billederne fra 2018 på bloggen her og filmen på Facebook her.

Efterskole med klassisk musik

Efterskole med klassisk musik?

Efterskolelivet er helt særligt og intenst. Du er sammen med andre musik-elskende unge mennesker 24/7, spiser, bor og sover på skolen. Det kan du læse mere om her.

Hvad skal jeg kunne?

Du skal være glad for musik – og have lyst til at udvikle dig. Vi har elever på alle niveauer. Se mere om, hvad du skal kunne her.

Mød din lærer

På en efterskole kommer du til at kende lærerne rigtig godt – og de kommer til at kende dig. Det er helt anderledes end i folkeskolen. Du kan møde personalet og læse mere om os her. Under de enkelte linjefag kan du møde de enkelte undervisere på video.

Følg @OrkesterEfterskolen_officiel og #OrkesterEfterskolen på Instagram

Mød-hinanden-dag! Velkommen til #ork15, som starter til august 🙂

#OrkesterEfterskolen starter med fuldt hus til det kommende skoleår - og sådan ser det allerede også ud til 19/20 👍

Vi elsker musik - og unge, som elsker musik 🎼🎶🎺🎻

View on Facebook

Tak for en hyggelig og informativ eftermiddag 😊

Hvor mange er I på årgangene nu?

Det en rigtig god oplevelse 😊

Godt at høre!

En rigtig god dag 👌

Lise Hansen starter på OE 2018

+ View more comments

Det er sommer i Holstebro lige nu. Johan har fødselsdag - og Gitte Buus Andersen har taget flotte billeder, som kan ses her:

orkesterefterskolen.dk/da/sommer-paa-orkesterefterskolen/

Tillykke til Johan og glædelig sommer i Danmark 🙂

#OrkesterEfterskolen #Ork14

Det er sommer i Holstebro lige nu. Johan har fødselsdag - og Gitte har taget flotte billeder, som kan ses her:

Tillykke til Johan og glædelig sommer i Danmark :-)

#OrkesterEfterskolen #Ork14

Musik-camp
25. - 27. marts havde vi musik-camp på #OrkesterEfterskolen. Det var skægt. Vi spillede en masse klassisk musik og en masse folkemusik.

Vores nye 12-15 årige venner fik også prøvet efterskolelivet sammen med de søde elever fra #ork14.

Se Gitte Buus Andersen's flotte billeder fra camp'en her: orkesterefterskolen.dk/da/musik-camp-paa-orkesterefterskolen/

Musik-camp på OrkesterEfterskolen er støttet af Statens Kunstfond.

Musik-camp

1 month ago

#OrkesterEfterskolen and Junges Kammerorchester Bremen in concert
Vi havde besøg af Junges Kammerorchester Bremen - vores nye musikalske venner 🙂

Vi glæder os til besøg i Bremen senere på året!

Se Gitte Buus Andersen's flotte billeder og få det fulde overblik her:

orkesterefterskolen.dk/da/besoeg-af-junges-kammerorchester-bremem/

#OrkesterEfterskolen was visited by Junges Kammerorchester Bremen - our new musical friends 🙂

We are looking forward to visiting you later this year!

See Gitte's beautiful pictures and more following the link.

#OrkesterEfterskolen and Junges Kammerorchester Bremen in concert

Det var en virkelig god koncert 😊

1 month ago

#OrkesterEfterskolen and Junges Kammerorchester Bremen
Vi har besøg af Junges Kammerorchester Bremen. I aften kan I høre os i Skt. Lukas Kirke. Vi spiller bl.a. Bizet og Mendelssohn. Det er kl. 19.30 - det bliver godt 🙂

Christian Schubert, som nu går på #OrkesterEfterskolen er selv fra Bremen, og har spillet i orkestret i mange år. Clara Augusta Krag-Pedersen interviewede ham inden besøget.

#ork14

#OrkesterEfterskolen and Junges Kammerorchester Bremen