Er du også vild med klassisk musik?

Så er OrkesterEfterskolen lige noget for dig.
Læs mere

Lær klassisk musik

Livet på OrkesterEfterskolen er helt særligt og intenst. Her er du sammen med andre unge, der elsker musik – døgnet rundt.

Hvad skal jeg kunne?

Har du passion for klassisk musik og lyst til at udvikle dig, er OrkesterEfterskolen det oplagte valg. Vi har elever på alle niveauer.

Mød din lærer

Alle musikundervisere på OrkesterEfterskolen er professionelle musikere. Her kan du se, hvem vi er.

Musik, fællesskab, læring

KLASSISK MUSIKEFTERSKOLE

Er du vild med klassisk musik og folkemusik? Vil du gerne udvikle dig musikalsk, menneskeligt og fagligt? OrkesterEfterskolen er Danmarks eneste musikefterskole med klassisk musik og folkemusik, symfoniorkester, øvetime og en “musik-pakke” med hørelære, teori, værklytning og meget, meget andet. Vi tilbyder fem linjer – orkesterlinjen, klaverlinjen, sanglinjen, folkemusiklinjen og orgellinjen. Her får du rigtigt efterskoleliv med masser af musik, venner og solid, boglig undervisning.

Sådan er folkemusiklinjen

Det siger forældrene

Så er det snart tid til

Nordisk Folk Camp

Du er garanteret venner og oplevelser for livet, når børn og unge fra Danmark, Norge, Sverige, Færøerne og Finland en hel weekend spiller, danser, spiser, sover og fremfor alt lærer hinandens folkemusik at kende.

Læs mere og tilmeldDownload brochure

Bliv en del af orkestret

Påske Camp

Er du mellem 12 og 15 år? Kunne du godt tænke dig at besøge OrkesterEfterskolen i tre dage og spille og synge sammen med os? I begyndelsen af påskeferien fra søndag til tirsdag holder vi musikcamp, hvor du kan spille med i symfoniorkestret.

Læs mere og tilmeld

Følg @OrkesterEfterskolen_officiel og #OrkesterEfterskolen på Instagram

Følg med i livet på OrkesterEfterskolen

Få indbydelser til koncerter, camps og meget mere

Om efterskolen

OrkesterEfterskolen er for alle unge i 9. og 10. klasse, der brænder for klassisk musik og folkemusik.

Her får du et år med nye venner, fællesskab med andre musikelskere, rejser, anderledes oplevelser og stor musik - anset om du er passioneret begynder eller erfaren musiker.

Kontakt


OrkesterEfterskolen
Bisgårdmark 18
7500 Holstebro