,,

KLASSISK MUSIK EFTERSKOLE

Er du vild med klassisk musik og folkemusik? Vil du gerne udvikle dig musikalsk, menneskeligt og fagligt?

OrkesterEfterskolen er Danmarks eneste efterskole med klassisk musik, symfoniorkester, øvetime og en “musik-pakke” med hørelære, teori, værklytning og meget, meget andet.

Her får du rigtigt efterskoleliv med masser af musik, venner og solid, boglig undervisning.

HUSK EFTERSKOLERNES DAG DEN 30. SEPTEMBER KL. 13 – 17
#OrkesterEfterskolen

Slået op af OrkesterEfterskolen i Fredag den 14. september 2018

Tilmeld Nordic Folk Camps

Tilmelding til Nordic Folk Camp No. 1 kan ske her  Registration in english

Tilmelding til Nordic Folk Camp No. 2 kan ske her  Registration in english

Download folderen og se mere ved at klikke på billedet herunder.

Efterskole med klassisk musik

Efterskole med klassisk musik?

Efterskolelivet er helt særligt og intenst. Du er sammen med andre musik-elskende unge mennesker 24/7, spiser, bor og sover på skolen. Det kan du læse mere om her.

Hvad skal jeg kunne?

Du skal være glad for musik – og have lyst til at udvikle dig. Vi har elever på alle niveauer. Se mere om, hvad du skal kunne her.

Mød din lærer

På en efterskole kommer du til at kende lærerne rigtig godt – og de kommer til at kende dig. Det er helt anderledes end i folkeskolen. Du kan møde personalet og læse mere om os her. Under de enkelte linjefag kan du møde de enkelte undervisere på video.

Følg @OrkesterEfterskolen_officiel og #OrkesterEfterskolen på Instagram

"Folkedans er et must," siger Elisabeth - og eleverne synes, det er sjovt. Det er også kulturhistorie. Men faktisk er det først og fremmest samvær og sjov med musik 🙂 #OrkesterEfterskolen #ork15

PS: Husk EFTERSKOLERNES DAG den 30. september fra 13 - 17 👍

#OrkesterEfterskolen har Danmarks smukkeste elever - og instrumenter klæder ethvert ungt menneske. Sådan er det bare. Bum. Tak til Gitte Buus Andersen for flot kamera-arbejde endnu en gang. #ork15 ... See MoreSee Less