Efterskole med værdi

PRISEN ER ALL INCLUSIVE

Prisen for et ophold år på OrkesterEfterskolen er helt sammenlignelig med landets øvrige skoler – og vi ligger ikke i den dyre ende. Til gengæld får du her rigtig megen musikundervisning på små-hold, ligesom rejser, kost og alt andet er inkluderet i ugeprisen.

45 minutters soloundervisning hver uge er inkluderet i prisen.

Find din pris her via pris-beregneren her.

Der er mulighed for individuel elevstøtte, hvis:

• Eleven spiller et instrument, som vi har brug for i symfoniorkestret.
  • Hvis husstandsindkomsten ændrer sig væsentligt i beregningsåret.
  • Hvis familien har to (eller flere) børn på OrkesterEfterskolen i samme skoleår.
  • Hvis eleven har brug for særlig støtte – f.eks. på grund af sygdom eller komplikationer i hjemmet.

Støtten bevilges efter skøn og uddeles som et ugentlig beløb, der fratrækkes på betalingsopgørelsen. Støtten må ikke nedbringe egenbetalingen til under minimumsgrænsen (fastsættes på finansloven hvert år).

Derudover har vi på skolen legater på 5.000,- kr. til alle 2. årselever, samt elever der kombinerer opholdet på OrkesterEfterskolen med MGK på Holstebro Musikskole.

Download ansøgningsskema her.

Har du kommentarer eller spørgsmål?

Individuel støtte

Du har mulighed for at søge om individuel støtte til opholdet på OrkesterEfterskolen. Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere.

Legater

Vi giver et fast legat på 5.000 kr. til alle andenårselever samt til elever, som kombinerer opholdet på OrkesterEfterskolen MGK Holstebro.

“Overraskelser”

Hos os får du ingen overraskelser i løbet af skoleåret. Det koster det, det koster. Vi ligger trods alt i Jylland, ikke 😉

Sidste aften for #ork13 hos Karen. Dejlig aften 🙂 Og også lidt vemodigt... #orkesterefterskolen ... See MoreSee Less

Sidste aften for #ork13 hos Karen. Dejlig aften :-) Og også lidt vemodigt... #orkesterefterskolen

Så skal "vi har lejrbål her!",vel arrangeres i en salsa-udgave, overpå al den "hygge"?...God sommer!🙂😜🤣

Ja,der blev grædt mange tårer,men det er så dejligt at have sit barnebarn hjemme igen

Næstsidste koncert med #Ork13
Wauw! Det var næstsidste koncert for #ork13. Vi kommer til at savne jer - #OrkesterEfterskolen vil altid være jeres.

I aften går det løs i Orkestersalen kl. 19.30 - programmet kan findes her: orkesterefterskolen.dk/det-sker/

Næstsidste koncert med #Ork13

Vi glæder os meget til koncerten i aften! Sikke nogle dygtige unge mennesker👍

Tak for en fantastisk oplevelse i går. Hvor er de unge mennesker bare blevet godt spillet sammen! Glæd jer, I der endnu har koncerten tilgode😃

Roskilde ICE: Det sner?.I Sambanien!😂😜😇🤔😎

SÅ dygtige...

Lækkert! Glæder mig til at starte efter sommer😊

Victor Staal Lauridsen

+ View more comments

Tillykke til Det Danske Pigekor, som nu også får fornøjelsen af #OrkesterEfterskolens egen faste dirigent Ole Faurschou. Vi - og #ork14 - deler ham gerne med både København og Aarhus!Vi er stolte og glade for at kunne byde velkommen til Det Danske Pigekors nye dirigent: Ole Faurschou!
Vi glæder os til samarbejdet!

1 week ago

Oplev symfoniorkestret opføre Beethovens 5. symfoni (skæbne-symfonien), sangerne synge musik af bl.a. Purcell og Åhlén samt pianisterne fremføre værker af bl.a. Grieg og Fauré.

HOLSTEBRO KIRKE · torsdag den 22. juni kl. 19.30
ORKESTERSALEN / HOLSTEBRO MUSIKSKOLE · fredag den 23. juni kl. 19.30

Find det fulde program her: orkesterefterskolen.dk/det-sker/

Sommerkoncerter: Mød skæbnen !jun 22, 7:30pmHolstebro KirkeSkoleåret for OrkesterEfterskolens 13. hold er ved at være slut. Vi slutter vores koncertsæson af med to sommerkoncerter i Holstebro Kirke og i Orkestersalen på Holstebro Musikskole.

HOLSTEBRO KIRKE · torsdag den 22. juni kl. 19.30
ORKESTERSALEN / HOLSTEBRO MUSIKSKOLE · fredag den 23. juni kl. 19.30

Find det fulde program her: orkesterefterskolen.dk/det-sker/

Sommerkoncerter: Mød skæbnen !

Alt godt får også en ende 🙁