Efterskole med værdi

PRISEN ER ALL INCLUSIVE

Prisen for et ophold år på OrkesterEfterskolen er helt sammenlignelig med landets øvrige skoler – og vi ligger ikke i den dyre ende. Til gengæld får du her rigtig megen musikundervisning på små-hold, ligesom rejser, kost og alt andet er inkluderet i ugeprisen.

45 minutters soloundervisning hver uge er inkluderet i prisen.

Find din pris her via pris-beregneren her.

Der er mulighed for individuel elevstøtte, hvis:

• Eleven spiller et instrument, som vi har brug for i symfoniorkestret.
  • Hvis husstandsindkomsten ændrer sig væsentligt i beregningsåret.
  • Hvis familien har to (eller flere) børn på OrkesterEfterskolen i samme skoleår.
  • Hvis eleven har brug for særlig støtte – f.eks. på grund af sygdom eller komplikationer i hjemmet.

Støtten bevilges efter skøn og uddeles som et ugentlig beløb, der fratrækkes på betalingsopgørelsen. Støtten må ikke nedbringe egenbetalingen til under minimumsgrænsen (fastsættes på finansloven hvert år).

Derudover har vi på skolen legater på 5.000,- kr. til alle 2. årselever, samt elever der kombinerer opholdet på OrkesterEfterskolen med MGK på Holstebro Musikskole.

Download ansøgningsskema her.

Har du kommentarer eller spørgsmål?

Individuel støtte

Du har mulighed for at søge om individuel støtte til opholdet på OrkesterEfterskolen. Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere.

Legater

Vi giver et fast legat på 5.000 kr. til alle andenårselever samt til elever, som kombinerer opholdet på OrkesterEfterskolen MGK Holstebro.

“Overraskelser”

Hos os får du ingen overraskelser i løbet af skoleåret. Det koster det, det koster. Vi ligger trods alt i Jylland, ikke 😉

Flere gode råd til de kommende elever fra #ork13
Kære #Ork14. Her kommer lidt flere gode råd fra #ork13 til jer. De vigtigste er vist, at I roligt kan glæde jer - og at I kan være lige præcis, som I er! Nå ja: Og husk en fed pyjamas!

PS: Videoen er endnu en elev-produktion fra #OrkesterEfterskolens film-junta. Særlig tak til Sarah og Cecilie Amanda Simoni.

Flere gode råd til de kommende elever fra #ork13

Tessa Neumann

Efterskoleliv på OrkesterEfterskolen
Marjun fra #Ork13's filmjunta har filmet lidt weekend-efterskoleliv. Og Emilie bringer en advarsel mod at forveksle gubbier med hajer 😉 Dejligt med afslapning og sjov inden eksamenstiden på #OrkesterEfterskolen 🙂 Husk lyd...