Vær med !

VÆLG ET ÅR MED MUSIK

Herunder kan du skrive dig op til OrkesterEfterskolen. Når vi har modtaget din opskrivning, sender vi et tilmeldingsskema, samt uddybende papirer om skolen. Ved opskrivning opkræves et gebyr på 200 kr.

Du bliver derefter inviteret til et besøg med rundvisning og infosamtale, som typisk finder sted i september/oktober måned forud for dit skoleår. Der normalt ledige pladser på de fleste linjer/instrumenter i foråret før skolestart.

Efter besøget melder du endeligt tilbage, om du ønsker en plads på skolen. Hvis du har en særlig grund til gerne at ville have samtalen tidligere, er det også muligt. Det kan f.eks. være, at du også er skrevet op på en anden efterskole, som beder om depositum tidligere, end vi gør.

Hvis du vil have en plads, skal du indbetale et indskud på 2.500 kr, som bruges i løbet af skoleåret til skolejakke, koncertbluse, hørelærebog, sangbog og udlandsrejse.

Der kommer ingen ekstra udgifter i løbet af skoleåret. Kun den faste ugepris.

""

Trin 1: opskrivning

Hvis du er interesseret i et år på OrkesterEfterskolen, kan du skrive dig op her på siden. Så sender vi en indmeldelsesblanket og uddybende oplysninger om skolen. Det koster 200 kr.

Trin 2: besøg

Når du er skrevet op, bliver du inviteret til rundvisning og samtale. Nu ved du, hvem vi er – og vi ved, hvem du er.

Trin 3: tilmelding

Når du har besøgt os, kan du melde dig endeligt til. Så er du sikker på din plads. Det koster 2.500 kr. i indskud.

Sidste aften for #ork13 hos Karen. Dejlig aften 🙂 Og også lidt vemodigt... #orkesterefterskolen ... See MoreSee Less

Sidste aften for #ork13 hos Karen. Dejlig aften :-) Og også lidt vemodigt... #orkesterefterskolen

Så skal "vi har lejrbål her!",vel arrangeres i en salsa-udgave, overpå al den "hygge"?...God sommer!🙂😜🤣

Ja,der blev grædt mange tårer,men det er så dejligt at have sit barnebarn hjemme igen

Næstsidste koncert med #Ork13
Wauw! Det var næstsidste koncert for #ork13. Vi kommer til at savne jer - #OrkesterEfterskolen vil altid være jeres.

I aften går det løs i Orkestersalen kl. 19.30 - programmet kan findes her: orkesterefterskolen.dk/det-sker/

Næstsidste koncert med #Ork13

Vi glæder os meget til koncerten i aften! Sikke nogle dygtige unge mennesker👍

Tak for en fantastisk oplevelse i går. Hvor er de unge mennesker bare blevet godt spillet sammen! Glæd jer, I der endnu har koncerten tilgode😃

Roskilde ICE: Det sner?.I Sambanien!😂😜😇🤔😎

SÅ dygtige...

Lækkert! Glæder mig til at starte efter sommer😊

Victor Staal Lauridsen

+ View more comments

Tillykke til Det Danske Pigekor, som nu også får fornøjelsen af #OrkesterEfterskolens egen faste dirigent Ole Faurschou. Vi - og #ork14 - deler ham gerne med både København og Aarhus!Vi er stolte og glade for at kunne byde velkommen til Det Danske Pigekors nye dirigent: Ole Faurschou!
Vi glæder os til samarbejdet!

1 week ago

Oplev symfoniorkestret opføre Beethovens 5. symfoni (skæbne-symfonien), sangerne synge musik af bl.a. Purcell og Åhlén samt pianisterne fremføre værker af bl.a. Grieg og Fauré.

HOLSTEBRO KIRKE · torsdag den 22. juni kl. 19.30
ORKESTERSALEN / HOLSTEBRO MUSIKSKOLE · fredag den 23. juni kl. 19.30

Find det fulde program her: orkesterefterskolen.dk/det-sker/

Sommerkoncerter: Mød skæbnen !jun 22, 7:30pmHolstebro KirkeSkoleåret for OrkesterEfterskolens 13. hold er ved at være slut. Vi slutter vores koncertsæson af med to sommerkoncerter i Holstebro Kirke og i Orkestersalen på Holstebro Musikskole.

HOLSTEBRO KIRKE · torsdag den 22. juni kl. 19.30
ORKESTERSALEN / HOLSTEBRO MUSIKSKOLE · fredag den 23. juni kl. 19.30

Find det fulde program her: orkesterefterskolen.dk/det-sker/

Sommerkoncerter: Mød skæbnen !

Alt godt får også en ende 🙁