We are music

REPRÆSENTANTSKAB OG STØTTEFORENING

OrkesterEfterskolens bestyrelse vælges demokratisk af et repræsentantskab. Repræsentantskabet består dels af institutioner og organisationer i det danske musik-landskab, dels af personlige medlemmer fra Støtteforeningen.

Alle kan blive medlem af støtteforeningen, men den består hovedsagligt af nuværende og forhenværende forældre.

Det koster 50,- dkk. per år at være medlem af støtteforeningen. Alle medlemmer indkaldes til en årlig generalforsamling.

Formanden for støtteforeningen er Klaus Wilbrandt Kjær.

Følg med i støtteforeningens arbejde på Facebook her

VIL DU VÆRE MEDLEM AF STØTTEFORENINGEN?

Indsæt 50,- dkk. på foreningens konto:

Registreringnr.: 7730

Kontonr.: 7730 – 0001337117

REPRÆSENTANTSKABET

OrkesterEfterskolen nyder bred opbakning i musiklivet og har et repræsentantskab med aktører fra alle lag i det danske musikalske landskab. Fra de professionelle musikere og musikkonservatorierne over musikskolerne og Dansk Pædagogisk Universitet (DPU) til amatørmusiklivet.

Vi er stolte af vores stærke faglige fundering af repræsentantskabet.

ORKESTEREFTERSKOLENS REPRÆSENTANTSKAB

Dansk Talentakademi
Ensemble MidtVest
DR SymfoniOrkestret
Det Jyske Musikkonservatorium
Det Kgl. Dansk Musikkonservatorium
Syddansk Musikkonservatorium
Gladsaxe Pigegarde
DAOS – Dansk Amatør Orkester Samvirke
Den Jyske Sangskole
ESTA (European String Teacher Association)
Musik & Ungdom
SMIRA – Samråd af Musikskoler i Ringkøbing
DMpF – Dansk Musikpædagogisk Forening
Sankt Annæ Gymnasium
Holstebro Musikskole
Musisk Oplysnings Forbund
EPTA (European Piano Teachers Association)
Holstebro Gymnasium og HF
LandsdelsorkesterMusikernes Fællesråd
Støtteforeningen for OrkesterEfterskolen
DAMUSA

General-forsamlingen

Generalforsamlingen er den øverste, ansvarlige myndighed for OrkesterEfterskolen. Her vælges bestyrelsen og der laves evt. ændringer i skolens vedtægter.

Bestyrelsen

Bestyrelsen har det overordnede ansvar for OrkesterEfterskolen. Bestyrelsen vælges af generalforsamlingen, og ansætter forstanderen, som forestår den daglige ledelse. Bestyrelsen vælges på den årlige generalforsamling af medlemmerne af støtteforeningen samt repræsentantskabet.

Støtteforeningen

Er åben for alle, der er interesserede i at støtte op om OrkesterEfterskolens arbejde med unge og musik. Alle medlemmer af støtteforeningen er stemmeberettigede på generalforsamlingen, hvor bestyrelsen vælges. Støtteforeningen er åben for alle.

Repræsentant-skabet

Ifølge sine vedtægter er en række institutioner i dansk musikliv tilstede i repræsentantskabet med stemmeret til generalforsamlingen.

Sidste aften for #ork13 hos Karen. Dejlig aften 🙂 Og også lidt vemodigt... #orkesterefterskolen ... See MoreSee Less

Sidste aften for #ork13 hos Karen. Dejlig aften :-) Og også lidt vemodigt... #orkesterefterskolen

Så skal "vi har lejrbål her!",vel arrangeres i en salsa-udgave, overpå al den "hygge"?...God sommer!🙂😜🤣

Ja,der blev grædt mange tårer,men det er så dejligt at have sit barnebarn hjemme igen

Næstsidste koncert med #Ork13
Wauw! Det var næstsidste koncert for #ork13. Vi kommer til at savne jer - #OrkesterEfterskolen vil altid være jeres.

I aften går det løs i Orkestersalen kl. 19.30 - programmet kan findes her: orkesterefterskolen.dk/det-sker/

Næstsidste koncert med #Ork13

Vi glæder os meget til koncerten i aften! Sikke nogle dygtige unge mennesker👍

Tak for en fantastisk oplevelse i går. Hvor er de unge mennesker bare blevet godt spillet sammen! Glæd jer, I der endnu har koncerten tilgode😃

Roskilde ICE: Det sner?.I Sambanien!😂😜😇🤔😎

SÅ dygtige...

Lækkert! Glæder mig til at starte efter sommer😊

Victor Staal Lauridsen

+ View more comments

Tillykke til Det Danske Pigekor, som nu også får fornøjelsen af #OrkesterEfterskolens egen faste dirigent Ole Faurschou. Vi - og #ork14 - deler ham gerne med både København og Aarhus!Vi er stolte og glade for at kunne byde velkommen til Det Danske Pigekors nye dirigent: Ole Faurschou!
Vi glæder os til samarbejdet!

1 week ago

Oplev symfoniorkestret opføre Beethovens 5. symfoni (skæbne-symfonien), sangerne synge musik af bl.a. Purcell og Åhlén samt pianisterne fremføre værker af bl.a. Grieg og Fauré.

HOLSTEBRO KIRKE · torsdag den 22. juni kl. 19.30
ORKESTERSALEN / HOLSTEBRO MUSIKSKOLE · fredag den 23. juni kl. 19.30

Find det fulde program her: orkesterefterskolen.dk/det-sker/

Sommerkoncerter: Mød skæbnen !jun 22, 7:30pmHolstebro KirkeSkoleåret for OrkesterEfterskolens 13. hold er ved at være slut. Vi slutter vores koncertsæson af med to sommerkoncerter i Holstebro Kirke og i Orkestersalen på Holstebro Musikskole.

HOLSTEBRO KIRKE · torsdag den 22. juni kl. 19.30
ORKESTERSALEN / HOLSTEBRO MUSIKSKOLE · fredag den 23. juni kl. 19.30

Find det fulde program her: orkesterefterskolen.dk/det-sker/

Sommerkoncerter: Mød skæbnen !

Alt godt får også en ende 🙁