Sammen om musik

Kontonummer 0000 202 274

IBAN: DK8298600000202274
BIC/SWIFT: FOSPDK21

Sidste aften for #ork13 hos Karen. Dejlig aften 🙂 Og også lidt vemodigt... #orkesterefterskolen ... See MoreSee Less

Sidste aften for #ork13 hos Karen. Dejlig aften :-) Og også lidt vemodigt... #orkesterefterskolen

Så skal "vi har lejrbål her!",vel arrangeres i en salsa-udgave, overpå al den "hygge"?...God sommer!🙂😜🤣

Ja,der blev grædt mange tårer,men det er så dejligt at have sit barnebarn hjemme igen

Næstsidste koncert med #Ork13
Wauw! Det var næstsidste koncert for #ork13. Vi kommer til at savne jer - #OrkesterEfterskolen vil altid være jeres.

I aften går det løs i Orkestersalen kl. 19.30 - programmet kan findes her: orkesterefterskolen.dk/det-sker/

Næstsidste koncert med #Ork13

Vi glæder os meget til koncerten i aften! Sikke nogle dygtige unge mennesker👍

Tak for en fantastisk oplevelse i går. Hvor er de unge mennesker bare blevet godt spillet sammen! Glæd jer, I der endnu har koncerten tilgode😃

Roskilde ICE: Det sner?.I Sambanien!😂😜😇🤔😎

SÅ dygtige...

Lækkert! Glæder mig til at starte efter sommer😊

Victor Staal Lauridsen

+ View more comments

Tillykke til Det Danske Pigekor, som nu også får fornøjelsen af #OrkesterEfterskolens egen faste dirigent Ole Faurschou. Vi - og #ork14 - deler ham gerne med både København og Aarhus!Vi er stolte og glade for at kunne byde velkommen til Det Danske Pigekors nye dirigent: Ole Faurschou!
Vi glæder os til samarbejdet!

1 week ago

Oplev symfoniorkestret opføre Beethovens 5. symfoni (skæbne-symfonien), sangerne synge musik af bl.a. Purcell og Åhlén samt pianisterne fremføre værker af bl.a. Grieg og Fauré.

HOLSTEBRO KIRKE · torsdag den 22. juni kl. 19.30
ORKESTERSALEN / HOLSTEBRO MUSIKSKOLE · fredag den 23. juni kl. 19.30

Find det fulde program her: orkesterefterskolen.dk/det-sker/

Sommerkoncerter: Mød skæbnen !jun 22, 7:30pmHolstebro KirkeSkoleåret for OrkesterEfterskolens 13. hold er ved at være slut. Vi slutter vores koncertsæson af med to sommerkoncerter i Holstebro Kirke og i Orkestersalen på Holstebro Musikskole.

HOLSTEBRO KIRKE · torsdag den 22. juni kl. 19.30
ORKESTERSALEN / HOLSTEBRO MUSIKSKOLE · fredag den 23. juni kl. 19.30

Find det fulde program her: orkesterefterskolen.dk/det-sker/

Sommerkoncerter: Mød skæbnen !

Alt godt får også en ende 🙁