Sammen om musik

LOVPLIGTIGE OPLYSNINGER

Indholds- og årsplan

Læs den gældende indholdsplan her og download årsplanen her. Hvis du hellere vil se indholdsplanen som pdf, kan du downloade den her.

Oplysninger om karakterer, fuldførelse m.v.

Ifølge lovens krav om gennemsigtighed og åbenhed i uddannelserne, kan du her finde oplysninger om skolens karaktergivning, gennemsnit, osv. Du kan også finde opysninger om fuldførelsesfrekvens, frafald, overgangsfrekvens til anden uddannese, og til beskæftigelse. Linkene henviser til Ministeriet for børn og undervisnings offentliggjorte tal for OrkesterEfterskolen.

Link til karakterer m.v.

Fuldførelse og overgang til uddannelse m.v.

Skolens vedtægter

Download de gældende vedtægter her.

Oplysninger om prøvefrihed

På OrkesterEfterskolen tilbyder vi ikke afgangsprøve i kristendom og historie.

Historieundervisningen står mål med kravene fra Undervisningsministeriet, men vinkles bevidst musik- og kulturhistorisk.

10. CLASSIC

er et prøvefrit, gymnasieforberedende undervisningstilbud.

Hver elev får løbende feedback, samt 2 gange i løbet af året en standpunktsevaluering, og vil ved skoleårets slutning få et “eksamensbevis” med en skriftlig vurdering af den afsluttende projektopgave, som er en skriftlig rapport, evt. suppleret med et kreativt produkt.

Efterfølgende optagelse i gymnasial uddannelse vil foregå på grundlag af standpunktsevalueringerne og en særlig udtalelse fra OrkesterEfterskolens forstander.

Lovpligtige evalueringer

Skolen foretager hvert år evalueringer på driften og undervisningen. Herunder kan du finde vores undervisningsmiljøvurdering, undervisningsevaluering og nyeste selvevaluering.

Undervisningsmiljøvurderinger 2015.

Rapport fra undervisningsevaluering i skoleåret 14/15.

Selvevaluering for skoleåret 15/16.

Hvad er det?

Undervisningsministeriet forlanger, at en række oplysninger offentliggøres på en efterskoles hjemmeside.

Vi tilstræber at samle de lovpligtige oplysninger på denne side, så de er let tilgængelige for enhver, der måtte ønske at se nærmere på vores skole.

Sidste aften for #ork13 hos Karen. Dejlig aften 🙂 Og også lidt vemodigt... #orkesterefterskolen ... See MoreSee Less

Sidste aften for #ork13 hos Karen. Dejlig aften :-) Og også lidt vemodigt... #orkesterefterskolen

Så skal "vi har lejrbål her!",vel arrangeres i en salsa-udgave, overpå al den "hygge"?...God sommer!🙂😜🤣

Ja,der blev grædt mange tårer,men det er så dejligt at have sit barnebarn hjemme igen

Næstsidste koncert med #Ork13
Wauw! Det var næstsidste koncert for #ork13. Vi kommer til at savne jer - #OrkesterEfterskolen vil altid være jeres.

I aften går det løs i Orkestersalen kl. 19.30 - programmet kan findes her: orkesterefterskolen.dk/det-sker/

Næstsidste koncert med #Ork13

Vi glæder os meget til koncerten i aften! Sikke nogle dygtige unge mennesker👍

Tak for en fantastisk oplevelse i går. Hvor er de unge mennesker bare blevet godt spillet sammen! Glæd jer, I der endnu har koncerten tilgode😃

Roskilde ICE: Det sner?.I Sambanien!😂😜😇🤔😎

SÅ dygtige...

Lækkert! Glæder mig til at starte efter sommer😊

Victor Staal Lauridsen

+ View more comments

Tillykke til Det Danske Pigekor, som nu også får fornøjelsen af #OrkesterEfterskolens egen faste dirigent Ole Faurschou. Vi - og #ork14 - deler ham gerne med både København og Aarhus!Vi er stolte og glade for at kunne byde velkommen til Det Danske Pigekors nye dirigent: Ole Faurschou!
Vi glæder os til samarbejdet!

1 week ago

Oplev symfoniorkestret opføre Beethovens 5. symfoni (skæbne-symfonien), sangerne synge musik af bl.a. Purcell og Åhlén samt pianisterne fremføre værker af bl.a. Grieg og Fauré.

HOLSTEBRO KIRKE · torsdag den 22. juni kl. 19.30
ORKESTERSALEN / HOLSTEBRO MUSIKSKOLE · fredag den 23. juni kl. 19.30

Find det fulde program her: orkesterefterskolen.dk/det-sker/

Sommerkoncerter: Mød skæbnen !jun 22, 7:30pmHolstebro KirkeSkoleåret for OrkesterEfterskolens 13. hold er ved at være slut. Vi slutter vores koncertsæson af med to sommerkoncerter i Holstebro Kirke og i Orkestersalen på Holstebro Musikskole.

HOLSTEBRO KIRKE · torsdag den 22. juni kl. 19.30
ORKESTERSALEN / HOLSTEBRO MUSIKSKOLE · fredag den 23. juni kl. 19.30

Find det fulde program her: orkesterefterskolen.dk/det-sker/

Sommerkoncerter: Mød skæbnen !

Alt godt får også en ende 🙁