Sammen om musik

LOVPLIGTIGE OPLYSNINGER

Indholds- og årsplan

Læs den gældende indholdsplan her og download årsplanen her. Hvis du hellere vil se indholdsplanen som pdf, kan du downloade den her.

Oplysninger om karakterer, fuldførelse m.v.

Ifølge lovens krav om gennemsigtighed og åbenhed i uddannelserne, kan du her finde oplysninger om skolens karaktergivning, gennemsnit, osv. Du kan også finde opysninger om fuldførelsesfrekvens, frafald, overgangsfrekvens til anden uddannese, og til beskæftigelse. Linkene henviser til Ministeriet for børn og undervisnings offentliggjorte tal for OrkesterEfterskolen.

Link til karakterer m.v.

Fuldførelse og overgang til uddannelse m.v.

Skolens vedtægter

Download de gældende vedtægter her.

Oplysninger om prøvefrihed

På OrkesterEfterskolen tilbyder vi ikke afgangsprøve i kristendom og historie.

Historieundervisningen står mål med kravene fra Undervisningsministeriet, men vinkles bevidst musik- og kulturhistorisk.

10. CLASSIC

er et prøvefrit, gymnasieforberedende undervisningstilbud.

Hver elev får løbende feedback, samt 2 gange i løbet af året en standpunktsevaluering, og vil ved skoleårets slutning få et “eksamensbevis” med en skriftlig vurdering af den afsluttende projektopgave, som er en skriftlig rapport, evt. suppleret med et kreativt produkt.

Efterfølgende optagelse i gymnasial uddannelse vil foregå på grundlag af standpunktsevalueringerne og en særlig udtalelse fra OrkesterEfterskolens forstander.

Lovpligtige evalueringer

Skolen foretager hvert år evalueringer på driften og undervisningen. Herunder kan du finde vores undervisningsmiljøvurdering, undervisningsevaluering og nyeste selvevaluering.

Undervisningsmiljøvurderinger 2015.

Rapport fra undervisningsevaluering i skoleåret 14/15.

Selvevaluering for skoleåret 15/16.

Hvad er det?

Undervisningsministeriet forlanger, at en række oplysninger offentliggøres på en efterskoles hjemmeside.

Vi tilstræber at samle de lovpligtige oplysninger på denne side, så de er let tilgængelige for enhver, der måtte ønske at se nærmere på vores skole.

Gode råd til de nye elever
Kære nye elever: Dejligt at se jer på #OrkesterEfterskolen i lørdags! Her kommer de bedste råd fra #ork13 til jer på #ork14. Husk penge til Netto, et vækkeur og god appetit. Dirigent-Christian er skrap og siger, I skal øve jer 😉 Røskva giver gode råd imod hjemve. Vi glæder os sådan til at lære jer at kende 🙂

Tak til Marjun fra filmjuntaen!

Gode råd til de nye elever

OrkesterEfterskolen i Irland - del 4
#OrkesterEfterskolen og Dublin Young Symphonia i St. Ann's Church, Dublin. Her lidt Grieg, Gade og Warlock. Solisten er Sally-Anne Branagan. Wauw 🙂

Tak til Marjun for filmen. #ork13 #irland1617