Stemmen i fokus

SANG & DRAMA LINJEN

Sang & drama linjen handler om dig og din stemme – sammen med dine kammerater. Vi arbejder med at udfolde alt det, en stemme kan: fra tonedannelse og frasering til intonation og det at være solist.

Vi arbejder både med solostemmen og med det at lave musik sammen. Fra solo til ensemblesang, hvor alle er ansvarlige for hver deres stemme og skal finde ud af at passe ind i en musikalsk helhed.

På OrkesterEfterskolen synger alle elever i fælleskor hver uge – her har sangerne ofte særlige solist-opgaver.

Når vi laver nogle af vores mange koncerter, er sangerne for det meste også en vigtig del af programmet.

Vi har nogle af landets bedste sanglærere tilknyttet – og igennem skoleåret vil du også møde forskellige gæstelærere og deltage i workshops.

Herunder kan du møde Maria Bordinggaard Ghahremani, som underviser på linjen Sang & Drama

Har du kommentarer eller spørgsmål?

Ugentlige timer

Hver uge får du en halv times soloundervisning samt 1,5 times ensemblesang og 1,5 times drama. Oven i dette får du OrkesterEfterskolens almindelige “musikpakke” med bl.a. hørelære, teori, værklytning m.v. I din fritid kan du synge og spille med de andre elever – vi hjælper gerne med instruktion og f.eks. at sammensætte ensembler m.v.

Maria Bordinggaard Ghahremai underviser i sang og drama.

Niveau

Har du virkelig ingen tone i livet, bliver det op ad bakke. Ellers har vi elever, der “bare” gerne vil bruge et år på at arbejde med deres sang, elever, som gerne vil på MGK og nogle gange elever, som går videre på konservatoriet. Der er helt sikkert plads til dig også. Kontakt os, hvis du er i tvivl og gerne vil have en snak.

Flere gode råd til de kommende elever fra #ork13
Kære #Ork14. Her kommer lidt flere gode råd fra #ork13 til jer. De vigtigste er vist, at I roligt kan glæde jer - og at I kan være lige præcis, som I er! Nå ja: Og husk en fed pyjamas!

PS: Videoen er endnu en elev-produktion fra #OrkesterEfterskolens film-junta. Særlig tak til Sarah og Cecilie Amanda Simoni.

Flere gode råd til de kommende elever fra #ork13

Tessa Neumann

Efterskoleliv på OrkesterEfterskolen
Marjun fra #Ork13's filmjunta har filmet lidt weekend-efterskoleliv. Og Emilie bringer en advarsel mod at forveksle gubbier med hajer 😉 Dejligt med afslapning og sjov inden eksamenstiden på #OrkesterEfterskolen 🙂 Husk lyd...