Stemmen i fokus

SANG & DRAMA LINJEN

Sang & drama linjen handler om dig og din stemme – sammen med dine kammerater. Vi arbejder med at udfolde alt det, en stemme kan: fra tonedannelse og frasering til intonation og det at være solist.

Vi arbejder både med solostemmen og med det at lave musik sammen. Fra solo til ensemblesang, hvor alle er ansvarlige for hver deres stemme og skal finde ud af at passe ind i en musikalsk helhed.

På OrkesterEfterskolen synger alle elever i fælleskor hver uge – her har sangerne ofte særlige solist-opgaver.

Når vi laver nogle af vores mange koncerter, er sangerne for det meste også en vigtig del af programmet.

Vi har nogle af landets bedste sanglærere tilknyttet – og igennem skoleåret vil du også møde forskellige gæstelærere og deltage i workshops.

Herunder kan du møde Maria Bordinggaard Ghahremani, som underviser på linjen Sang & Drama

Har du kommentarer eller spørgsmål?

Ugentlige timer

Hver uge får du en halv times soloundervisning samt 1,5 times ensemblesang og 1,5 times drama. Oven i dette får du OrkesterEfterskolens almindelige “musikpakke” med bl.a. hørelære, teori, værklytning m.v. I din fritid kan du synge og spille med de andre elever – vi hjælper gerne med instruktion og f.eks. at sammensætte ensembler m.v.

Maria Bordinggaard Ghahremai underviser i sang og drama.

Niveau

Har du virkelig ingen tone i livet, bliver det op ad bakke. Ellers har vi elever, der “bare” gerne vil bruge et år på at arbejde med deres sang, elever, som gerne vil på MGK og nogle gange elever, som går videre på konservatoriet. Der er helt sikkert plads til dig også. Kontakt os, hvis du er i tvivl og gerne vil have en snak.

Sidste aften for #ork13 hos Karen. Dejlig aften 🙂 Og også lidt vemodigt... #orkesterefterskolen ... See MoreSee Less

Sidste aften for #ork13 hos Karen. Dejlig aften :-) Og også lidt vemodigt... #orkesterefterskolen

Så skal "vi har lejrbål her!",vel arrangeres i en salsa-udgave, overpå al den "hygge"?...God sommer!🙂😜🤣

Ja,der blev grædt mange tårer,men det er så dejligt at have sit barnebarn hjemme igen

Næstsidste koncert med #Ork13
Wauw! Det var næstsidste koncert for #ork13. Vi kommer til at savne jer - #OrkesterEfterskolen vil altid være jeres.

I aften går det løs i Orkestersalen kl. 19.30 - programmet kan findes her: orkesterefterskolen.dk/det-sker/

Næstsidste koncert med #Ork13

Vi glæder os meget til koncerten i aften! Sikke nogle dygtige unge mennesker👍

Tak for en fantastisk oplevelse i går. Hvor er de unge mennesker bare blevet godt spillet sammen! Glæd jer, I der endnu har koncerten tilgode😃

Roskilde ICE: Det sner?.I Sambanien!😂😜😇🤔😎

SÅ dygtige...

Lækkert! Glæder mig til at starte efter sommer😊

Victor Staal Lauridsen

+ View more comments

Tillykke til Det Danske Pigekor, som nu også får fornøjelsen af #OrkesterEfterskolens egen faste dirigent Ole Faurschou. Vi - og #ork14 - deler ham gerne med både København og Aarhus!Vi er stolte og glade for at kunne byde velkommen til Det Danske Pigekors nye dirigent: Ole Faurschou!
Vi glæder os til samarbejdet!

1 week ago

Oplev symfoniorkestret opføre Beethovens 5. symfoni (skæbne-symfonien), sangerne synge musik af bl.a. Purcell og Åhlén samt pianisterne fremføre værker af bl.a. Grieg og Fauré.

HOLSTEBRO KIRKE · torsdag den 22. juni kl. 19.30
ORKESTERSALEN / HOLSTEBRO MUSIKSKOLE · fredag den 23. juni kl. 19.30

Find det fulde program her: orkesterefterskolen.dk/det-sker/

Sommerkoncerter: Mød skæbnen !jun 22, 7:30pmHolstebro KirkeSkoleåret for OrkesterEfterskolens 13. hold er ved at være slut. Vi slutter vores koncertsæson af med to sommerkoncerter i Holstebro Kirke og i Orkestersalen på Holstebro Musikskole.

HOLSTEBRO KIRKE · torsdag den 22. juni kl. 19.30
ORKESTERSALEN / HOLSTEBRO MUSIKSKOLE · fredag den 23. juni kl. 19.30

Find det fulde program her: orkesterefterskolen.dk/det-sker/

Sommerkoncerter: Mød skæbnen !

Alt godt får også en ende 🙁