Solo og sammen

MUSIKUNDERVISNING

På OrkesterEfterskolen får du soloundervisning af en konservatorieuddannet lærer. Der er øvetime hver morgen, hørelære på niveau-inddelte hold og værklytning hver onsdag aften.

Sammen med timerne i ensemble og orkester giver det et solidt skub til din musikalske udvikling. Du kan nå virkelig langt på bare et enkelt år.

Har du kommentarer eller spørgsmål?

45 minutters soloundervisning

Får du alle normale uger. Det er inkluderet i prisen for dit efterskoleophold.

Hørelære og teori

Får du i to gange 45 minutter hver uge.

Værklytning og musikhistorie

Findes kun på OrkesterEfterskolen. Det er spændende, sjovt – og måske en lille smule nørdet 😉

Grade-prøver

Som én af de eneste skoler i Danmark tilbyder vi grade-prøver efter ABRSM-systemet, som er internationalt. Du får en engelsk censor, som du spiller for over nettet.

Flere gode råd til de kommende elever fra #ork13
Kære #Ork14. Her kommer lidt flere gode råd fra #ork13 til jer. De vigtigste er vist, at I roligt kan glæde jer - og at I kan være lige præcis, som I er! Nå ja: Og husk en fed pyjamas!

PS: Videoen er endnu en elev-produktion fra #OrkesterEfterskolens film-junta. Særlig tak til Sarah og Cecilie Amanda Simoni.

Flere gode råd til de kommende elever fra #ork13

Tessa Neumann

Efterskoleliv på OrkesterEfterskolen
Marjun fra #Ork13's filmjunta har filmet lidt weekend-efterskoleliv. Og Emilie bringer en advarsel mod at forveksle gubbier med hajer 😉 Dejligt med afslapning og sjov inden eksamenstiden på #OrkesterEfterskolen 🙂 Husk lyd...