Det skal opleves

LIVET PÅ SKOLEN

Efterskolelivet er en helt særlig måde at bo, leve og lære på. Måske er det derfor, at mange venskaber fra efterskolen varer resten af livet.

Hverdagen er opbygget efter et fast skema, så du hver dag får øvet og passet dine skolefag. Der er faste tidspunkter til lektielæsning, øvning og spisning med seks daglige måltider.

På OrkesterEfterskolen bor vi på tomandsværelser i huse med ca. otte elever i hver. Det hele ligger rundt om en slags campus, som selvfølgelig emmer af ungdomsliv.

Øvelokaler, spisesal, koncertsal og alt det andet ligger samlet – OrkesterEfterskolen er lidt sin egen lille musik-by.

Herunder kan du se en lille vlog om en ganske almindelig dag på OrkesterEfterskolen lavet af eleverne Sarah og Cecilie fra 10. klasse.

Onsdag kun musik

Vi har lagt de almindelige skolefag tæt på fire af ugens dage. Det betyder, at onsdag kun handler om musik: Dine solofag, ensembler, orkester, værklytning og meget mere. Onsdag er yndlingsdag for mange af vores elever.

Din egen huslærer

Du bor på tomandsværelser i ottemands-huse. Hvert hus har en huslærer tilknyttet, som tager sig ekstra af “sit” hus. Det betyder, at du altid har en lærer, der kender dig ekstra godt – og som du kan henvende dig til, hvis du får brug for det.

Flere gode råd til de kommende elever fra #ork13
Kære #Ork14. Her kommer lidt flere gode råd fra #ork13 til jer. De vigtigste er vist, at I roligt kan glæde jer - og at I kan være lige præcis, som I er! Nå ja: Og husk en fed pyjamas!

PS: Videoen er endnu en elev-produktion fra #OrkesterEfterskolens film-junta. Særlig tak til Sarah og Cecilie Amanda Simoni.

Flere gode råd til de kommende elever fra #ork13

Tessa Neumann

Efterskoleliv på OrkesterEfterskolen
Marjun fra #Ork13's filmjunta har filmet lidt weekend-efterskoleliv. Og Emilie bringer en advarsel mod at forveksle gubbier med hajer 😉 Dejligt med afslapning og sjov inden eksamenstiden på #OrkesterEfterskolen 🙂 Husk lyd...