Det skal opleves

LIVET PÅ SKOLEN

Efterskolelivet er en helt særlig måde at bo, leve og lære på. Måske er det derfor, at mange venskaber fra efterskolen varer resten af livet.

Hverdagen er opbygget efter et fast skema, så du hver dag får øvet og passet dine skolefag. Der er faste tidspunkter til lektielæsning, øvning og spisning med seks daglige måltider.

På OrkesterEfterskolen bor vi på tomandsværelser i huse med ca. otte elever i hver. Det hele ligger rundt om en slags campus, som selvfølgelig emmer af ungdomsliv.

Øvelokaler, spisesal, koncertsal og alt det andet ligger samlet – OrkesterEfterskolen er lidt sin egen lille musik-by.

Herunder kan du se en lille vlog om en ganske almindelig dag på OrkesterEfterskolen lavet af eleverne Sarah og Cecilie fra 10. klasse.

Onsdag kun musik

Vi har lagt de almindelige skolefag tæt på fire af ugens dage. Det betyder, at onsdag kun handler om musik: Dine solofag, ensembler, orkester, værklytning og meget mere. Onsdag er yndlingsdag for mange af vores elever.

Din egen huslærer

Du bor på tomandsværelser i ottemands-huse. Hvert hus har en huslærer tilknyttet, som tager sig ekstra af “sit” hus. Det betyder, at du altid har en lærer, der kender dig ekstra godt – og som du kan henvende dig til, hvis du får brug for det.

Sidste aften for #ork13 hos Karen. Dejlig aften 🙂 Og også lidt vemodigt... #orkesterefterskolen ... See MoreSee Less

Sidste aften for #ork13 hos Karen. Dejlig aften :-) Og også lidt vemodigt... #orkesterefterskolen

Så skal "vi har lejrbål her!",vel arrangeres i en salsa-udgave, overpå al den "hygge"?...God sommer!🙂😜🤣

Ja,der blev grædt mange tårer,men det er så dejligt at have sit barnebarn hjemme igen

Næstsidste koncert med #Ork13
Wauw! Det var næstsidste koncert for #ork13. Vi kommer til at savne jer - #OrkesterEfterskolen vil altid være jeres.

I aften går det løs i Orkestersalen kl. 19.30 - programmet kan findes her: orkesterefterskolen.dk/det-sker/

Næstsidste koncert med #Ork13

Vi glæder os meget til koncerten i aften! Sikke nogle dygtige unge mennesker👍

Tak for en fantastisk oplevelse i går. Hvor er de unge mennesker bare blevet godt spillet sammen! Glæd jer, I der endnu har koncerten tilgode😃

Roskilde ICE: Det sner?.I Sambanien!😂😜😇🤔😎

SÅ dygtige...

Lækkert! Glæder mig til at starte efter sommer😊

Victor Staal Lauridsen

+ View more comments

Tillykke til Det Danske Pigekor, som nu også får fornøjelsen af #OrkesterEfterskolens egen faste dirigent Ole Faurschou. Vi - og #ork14 - deler ham gerne med både København og Aarhus!Vi er stolte og glade for at kunne byde velkommen til Det Danske Pigekors nye dirigent: Ole Faurschou!
Vi glæder os til samarbejdet!

1 week ago

Oplev symfoniorkestret opføre Beethovens 5. symfoni (skæbne-symfonien), sangerne synge musik af bl.a. Purcell og Åhlén samt pianisterne fremføre værker af bl.a. Grieg og Fauré.

HOLSTEBRO KIRKE · torsdag den 22. juni kl. 19.30
ORKESTERSALEN / HOLSTEBRO MUSIKSKOLE · fredag den 23. juni kl. 19.30

Find det fulde program her: orkesterefterskolen.dk/det-sker/

Sommerkoncerter: Mød skæbnen !jun 22, 7:30pmHolstebro KirkeSkoleåret for OrkesterEfterskolens 13. hold er ved at være slut. Vi slutter vores koncertsæson af med to sommerkoncerter i Holstebro Kirke og i Orkestersalen på Holstebro Musikskole.

HOLSTEBRO KIRKE · torsdag den 22. juni kl. 19.30
ORKESTERSALEN / HOLSTEBRO MUSIKSKOLE · fredag den 23. juni kl. 19.30

Find det fulde program her: orkesterefterskolen.dk/det-sker/

Sommerkoncerter: Mød skæbnen !

Alt godt får også en ende 🙁