Vi lærer sammen

BOGLIG UNDERVISNING

Fagligheden er høj på OrkesterEfterskolen – hver år har vi et karaktergennemsnit, som ligger i toppen af danske efterskoler. Vores klasser er små – og det er både OK at være dygtig og at spørge om hjælp.

Du kan gå i 9. klasse, i almindelig 10. klasse eller vælge 10. Classic, som på én gang er prøvefri og gymnasieforberedende.

Har du kommentarer eller spørgsmål?

10. Classic

Er for dig, der har en fin 9. klasses eksamen og gerne vil have tid til at fordybe dig i psykologi, matematik, filosofi og europæisk idéhistorie. Prøvefri og gymnasieforberedende.

Kend din lærer

Hos os kender eleverne lærerne, som de også er sammen med i fritiden. Det giver et helt andet forhold mellem lærer og elev, som ikke er muligt i folkeskolen.

Flere gode råd til de kommende elever fra #ork13
Kære #Ork14. Her kommer lidt flere gode råd fra #ork13 til jer. De vigtigste er vist, at I roligt kan glæde jer - og at I kan være lige præcis, som I er! Nå ja: Og husk en fed pyjamas!

PS: Videoen er endnu en elev-produktion fra #OrkesterEfterskolens film-junta. Særlig tak til Sarah og Cecilie Amanda Simoni.

Flere gode råd til de kommende elever fra #ork13

Tessa Neumann

Efterskoleliv på OrkesterEfterskolen
Marjun fra #Ork13's filmjunta har filmet lidt weekend-efterskoleliv. Og Emilie bringer en advarsel mod at forveksle gubbier med hajer 😉 Dejligt med afslapning og sjov inden eksamenstiden på #OrkesterEfterskolen 🙂 Husk lyd...