Oplev os og følg med

DUBLIN – HERE WE COME

Fredag d. 7. april – onsdag d. 12. april. Udenlandsrejse, sightseeing, koncerter mm. Vi flyver til den skønne by, hvor vi indkvarteres privat hos medlemmer fra det ungdomsorkester, som vi skal øve og give koncerter sammen med. Pianister og sangere skal også mærke det irske rampelys. Som noget helt særligt, glæder vi os til gensynet med de tidligere elever, der i årenes løb har valgt at være et år på OrkesterEfterskolen.

MØD-HINANDEN-DAG 22. APRIL

Kære elever og forældre på OrkesterEfterskolens årgang 2017/18

Vi glæder os til at se jer lørdag den 22. april 2017 kl. 12-17, hvor hele personalet vil være tilstede og glæder sig til at hilse på jer. I løbet af dagen vil årsplanen blive gennemgået, skolejakker og koncertbluser bestilles, forskellige aktiviteter, praktiske informationer, frokost og eftermiddagskaffe.

Invitationen er udsendt med brevpost i uge 13. Husk tilmelding senest 12. april 2017 til kontoret.

Mange hilsner og på gensyn

Niels Tilma, konst. forstander & Charlotte Borchorst Faurschou, forstander

KØBENHAVN OG DRs KONCERTHUS 10. – 12. MARTS

Vi skal både se den fantastiske opera Dead man walking, på bytur og museumsbesøg og høre moderne musik på Det kgl. Danske Musikkonservatorium. Søndag optræder vi til Orkesterfestivallen i DR koncerthuset. Det store fælleskor synger i Foyeren. Her spiller elevernes selvbestaltede lanciers orkester, og måske nogen får lyst til en dans?.

GAMMEL ELEVDAG DEN 25. MARTS

Sæt kryds i kalenderen og tilmeld – detaljerne kommer senere.

HORSENS STRYGERNE OG ÅBEN PRØVE DEN 5. FEBRUAR

Vi inviterer alle interesserede til afslutning på denne weekend. Horsens Strygerne bor på skolen og øver sammen med skolens symfoniorkester. Dette er indledningen til vort samarbejde op til koncerten i DR-Koncerthuset d. 12. marts.

Gode råd til de nye elever
Kære nye elever: Dejligt at se jer på #OrkesterEfterskolen i lørdags! Her kommer de bedste råd fra #ork13 til jer på #ork14. Husk penge til Netto, et vækkeur og god appetit. Dirigent-Christian er skrap og siger, I skal øve jer 😉 Røskva giver gode råd imod hjemve. Vi glæder os sådan til at lære jer at kende 🙂

Tak til Marjun fra filmjuntaen!

Gode råd til de nye elever

OrkesterEfterskolen i Irland - del 4
#OrkesterEfterskolen og Dublin Young Symphonia i St. Ann's Church, Dublin. Her lidt Grieg, Gade og Warlock. Solisten er Sally-Anne Branagan. Wauw 🙂

Tak til Marjun for filmen. #ork13 #irland1617