Oplev os og følg med

DUBLIN – HERE WE COME

Fredag d. 7. april – onsdag d. 12. april. Udenlandsrejse, sightseeing, koncerter mm. Vi flyver til den skønne by, hvor vi indkvarteres privat hos medlemmer fra det ungdomsorkester, som vi skal øve og give koncerter sammen med. Pianister og sangere skal også mærke det irske rampelys. Som noget helt særligt, glæder vi os til gensynet med de tidligere elever, der i årenes løb har valgt at være et år på OrkesterEfterskolen.

MØD-HINANDEN-DAG 22. APRIL

Kære elever og forældre på OrkesterEfterskolens årgang 2017/18

Vi glæder os til at se jer lørdag den 22. april 2017 kl. 12-17, hvor hele personalet vil være tilstede og glæder sig til at hilse på jer. I løbet af dagen vil årsplanen blive gennemgået, skolejakker og koncertbluser bestilles, forskellige aktiviteter, praktiske informationer, frokost og eftermiddagskaffe.

Invitationen er udsendt med brevpost i uge 13. Husk tilmelding senest 12. april 2017 til kontoret.

Mange hilsner og på gensyn

Niels Tilma, konst. forstander & Charlotte Borchorst Faurschou, forstander

KØBENHAVN OG DRs KONCERTHUS 10. – 12. MARTS

Vi skal både se den fantastiske opera Dead man walking, på bytur og museumsbesøg og høre moderne musik på Det kgl. Danske Musikkonservatorium. Søndag optræder vi til Orkesterfestivallen i DR koncerthuset. Det store fælleskor synger i Foyeren. Her spiller elevernes selvbestaltede lanciers orkester, og måske nogen får lyst til en dans?.

GAMMEL ELEVDAG DEN 25. MARTS

Sæt kryds i kalenderen og tilmeld – detaljerne kommer senere.

HORSENS STRYGERNE OG ÅBEN PRØVE DEN 5. FEBRUAR

Vi inviterer alle interesserede til afslutning på denne weekend. Horsens Strygerne bor på skolen og øver sammen med skolens symfoniorkester. Dette er indledningen til vort samarbejde op til koncerten i DR-Koncerthuset d. 12. marts.

Flere gode råd til de kommende elever fra #ork13
Kære #Ork14. Her kommer lidt flere gode råd fra #ork13 til jer. De vigtigste er vist, at I roligt kan glæde jer - og at I kan være lige præcis, som I er! Nå ja: Og husk en fed pyjamas!

PS: Videoen er endnu en elev-produktion fra #OrkesterEfterskolens film-junta. Særlig tak til Sarah og Cecilie Amanda Simoni.

Flere gode råd til de kommende elever fra #ork13

Tessa Neumann

Efterskoleliv på OrkesterEfterskolen
Marjun fra #Ork13's filmjunta har filmet lidt weekend-efterskoleliv. Og Emilie bringer en advarsel mod at forveksle gubbier med hajer 😉 Dejligt med afslapning og sjov inden eksamenstiden på #OrkesterEfterskolen 🙂 Husk lyd...