Vi ved, du kan

VI LØFTER I FLOK

På OrkesterEfterskolen vil de fleste elever have musikken med sig i livet som hobby. Men vi har også ind imellem nogle, der fortsætter direkte på konservatoriet. Det betyder, at det musikalske niveau på skolen er meget bredt – og det holder vi meget af. Rigtig mange fortsætter som MGK-elever hjemme eller hos os i Holstebro.

Vi er ambitiøse og ønsker at flytte vores elever. Men vi møder dig, hvor du er – og har ingen fine fornemmelser for, hvad vores elever “bør” kunne fra starten. Det er interessen, der er det vigtigste.

I symfoniorkestret er overskriften “samarbejde” – her er det de dygtigstes opgave at løfte helheden.

Fik du set videoerne med Maria og Christian? De siger rigtig godt, hvad det er man skal være indstillet på som elev, og hvad der er vigtigt. Se også Sofia, som gerne “bare” vil have musikken med sig som hobby.

Har du kommentarer eller spørgsmål?

Er du i tvivl?

Så vil vi meget gerne snakke med dig. Ring eller skriv – så får vi afklaret, om OrkesterEfterskolen er noget for dig. Det er ikke pinligt. Vi kan godt lide dig.

Instrument-bytte

Næsten hvert år har vi elever, som skifter instrument for at kunne fylde en plads i symfoniorkestret. Udover at være ret sejt, så siger det også noget om, at der er plads til alle niveauer hos os.

En lang weekend er en god ting. Men så er det også godt at komme hjem på #OrkesterEfterskolen igen. Film-juntaen dokumenterer smukt 🙂 #ork14 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Morgendagens Stjerner - audition
Thora fra #OrkesterEfterskolen forbereder sig til audition til Morgendagens Stjerner med Ensemble MidtVest. Oplev hende spille lidt Bach her - og hør om hun er klar 🙂 #ork14