Vi ved, du kan

VI LØFTER I FLOK

På OrkesterEfterskolen vil de fleste elever have musikken med sig i livet som hobby. Men vi har også ind imellem nogle, der fortsætter direkte på konservatoriet. Det betyder, at det musikalske niveau på skolen er meget bredt – og det holder vi meget af. Rigtig mange fortsætter som MGK-elever hjemme eller hos os i Holstebro.

Vi er ambitiøse og ønsker at flytte vores elever. Men vi møder dig, hvor du er – og har ingen fine fornemmelser for, hvad vores elever “bør” kunne fra starten. Det er interessen, der er det vigtigste.

I symfoniorkestret er overskriften “samarbejde” – her er det de dygtigstes opgave at løfte helheden.

Fik du set videoerne med Maria og Christian? De siger rigtig godt, hvad det er man skal være indstillet på som elev, og hvad der er vigtigt. Se også Sofia, som gerne “bare” vil have musikken med sig som hobby.

Har du kommentarer eller spørgsmål?

Er du i tvivl?

Så vil vi meget gerne snakke med dig. Ring eller skriv – så får vi afklaret, om OrkesterEfterskolen er noget for dig. Det er ikke pinligt. Vi kan godt lide dig.

Instrument-bytte

Næsten hvert år har vi elever, som skifter instrument for at kunne fylde en plads i symfoniorkestret. Udover at være ret sejt, så siger det også noget om, at der er plads til alle niveauer hos os.

Fra veloverstået nytårskoncert med Orkester Midtvest forleden 🙂 Forstander Charlotte Borchorst Faurschou er glad midt i det hele med sin bratsch. Husbond Ole Faurschou og #OrkesterEfterskolen's faste dirigent styrer løjerne sammen Peter Lodahl, Natasja Crone - og og og: 10 super dygtige elever fra OrkesterEfterskolen. Sikke en fornøjelse !! #ork14 Tak til Gitte Buus Andersen for igen at være på pletten med kameraet. ... See MoreSee Less

Fra veloverstået nytårskoncert med Orkester Midtvest forleden :-) Forstander Charlotte er glad midt i det hele med sin bratsch. Husbond Ole og #OrkesterEfterskolens faste dirigent styrer løjerne sammen Peter Lodahl, Natasja Crone - og og og: 10 super dygtige elever fra OrkesterEfterskolen. Sikke en fornøjelse !! #ork14 Tak til Gitte for igen at være på pletten med kameraet.

Det var en dejlig koncert i Viborg. Og hvor synger Peter Lodahl dejligt.

Det er simpelthen en fornøjelse at samarbejde med Orkesterefterskolens venlige personale og dygtige elever!

Glæder med til at høre det på søndag 😀

Lige nu er vi på vej til Viborg, hvor en del af os skal lave koncert med Orkester Midtvest, Peter Lodahl og Natasja Crone på Viborg Katedralskole kl. 19.30.

I morgen lørdag den 13. januar går det løs ROFI-Centret i Ringkøbing kl. 15. Søndag den 14. januar kl. 14 gælder det Hanstholm Hallerne (udsolgt) og søndag den 21. januar kl. 15 fyrer vi det hele af i Musikteatret Holstebro.

Det bliver SÅ fedt 🙂

Nytårskoncert 2018 - Wienervals og Verdijan 21, 3:00pmMusikteatret HolstebroNytårskoncert 2018 - Wienervals og Verdi

Natasja Crone, konferencier
Peter Lodahl, tenor
Ole Faurschou, dirigent

Vi kender dem fra film og TV, de fantastiske melodier af Verdi, Strauss, Lumbye og Lehar. Nu er chancen her for at høre dem live! For til januar kan du opleve Danmarks stjernetenor Peter Lodahl sammen med Orkester MidtVest i en enestående koncert, hvor de store melodier er i centrum. Storslået operettesang i "Dein ist mein ganzes Herz" går hånd i hånd med bjergtagende toner i Verdis kendte La donna é mobile. Programmet byder på en perlerække af tenor-sange iblandet wienervalse, musik af "Nordens Strauss" H.C. Lumbye, instrumentale solo-indslag med mere. Publikum guides på fornemste vis gennem hele programmet af Natasja Crone, der blandt andet har været vært på det internationale Melodi Grand Prix. Glæd dig til en storslået oplevelse med Midtvestjyllands eget symfoniorkester!

Koncerten arrangeres af Koncertsamvirket.

Nytårskoncert 2018 - Wienervals og Verdi

En stor del af undervisningen på #OrkesterEfterskolen er selvfølgelig at optræde. Forleden havde vi besøg af skoleklasser, som så Rottefængeren fra Hameln. Det var fedt - og det så ud som om, børnene havde en rigtig god oplevelse 🙂 #ork14 ... See MoreSee Less

En stor del af undervisningen på #OrkesterEfterskolen er selvfølgelig at optræde. Forleden havde vi besøg af skoleklasser, som så Rottefængeren fra Hameln. Det var fedt - og det så ud som om, børnene havde en rigtig god oplevelse :-) #ork14

Nathali Stender juhu for rottefænger

Godt nytår fra #OrkesterEfterskolen
Rigtig godt nytår fra #OrkesterEfterskolen! Skolen med DK's sjoveste elever 🙂 #ork14

HUSK EFTERSKOLERNES AFTEN DEN 10. JANUAR FRA KL. 17 !!

Godt nytår fra #OrkesterEfterskolen

Fik du det hele med fra julekoncerterne? Så Gitte Buus Andersen's fine sammendrag fra #ork14's flotte præstationer her 🙂

HUSK EFTERSKOLERNES AFTEN DEN 10. JANUAR fra kl. 17!

#OrkesterEfterskolen

www.youtube.com/watch?v=4MXw_lO5G5YI Thyborøn Kirke og Orkestersalen 15. og 16. december 2017.