Efterskole med værdi

PRISEN ER ALL INCLUSIVE

Prisen for et ophold år på OrkesterEfterskolen er helt sammenlignelig med landets øvrige skoler – og vi ligger ikke i den dyre ende. Til gengæld får du her rigtig megen musikundervisning på små-hold, ligesom rejser, kost og alt andet er inkluderet i ugeprisen.

45 minutters soloundervisning hver uge er inkluderet i prisen.

Find din pris her via pris-beregneren her.

Der er mulighed for individuel elevstøtte, hvis:

• Hvis husstandsindkomsten ændrer sig væsentligt i beregningsåret.
  • Hvis familien har to (eller flere) børn på OrkesterEfterskolen i samme skoleår.
  • Hvis eleven har brug for særlig støtte – f.eks. på grund af sygdom eller komplikationer i hjemmet.

Støtten bevilges efter et individuelt skøn, og uddeles som et ugentlig beløb der fratrækkes på betalingsopgørelsen. Støtten må ikke nedbringe egenbetalingen til under minimumsgrænsen (fastsættes på finansloven hvert år).

Hvis du synes, at OrkesterEfterskolen lyder som det helt rigtige sted for dig, men er bekymret for økonomien, så ring til, så tager vi en snak om mulighederne.

Derudover har vi på skolen legater på 5.000,- kr. til alle 2. årselever, samt elever der kombinerer opholdet på OrkesterEfterskolen med MGK på Holstebro Musikskole.

Download ansøgningsskema her.

Har du kommentarer eller spørgsmål?

Individuel støtte

Du har mulighed for at søge om individuel støtte til opholdet på OrkesterEfterskolen. Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere.

Legater

Vi giver et fast legat på 5.000 kr. til alle andenårselever samt til elever, som kombinerer opholdet på OrkesterEfterskolen MGK Holstebro.

“Overraskelser”

Hos os får du ingen overraskelser i løbet af skoleåret. Det koster det, det koster. Vi ligger trods alt i Jylland, ikke 😉

Vi er (næsten!) klar til julekoncerterne i Thyborøn Kirke og hjemme på #OrkesterEfterskolen. Det er den 15. og den 16. december 🙂
#ork14

OrkesterEfterskolens julekoncerter 2017dec 16, 2:00pmOrkesterEfterskolenSom fredagens koncert i Thyborøn Kirke, bare med endnu mere: Tjajkovskij, Sjostakovitj, messingensemble, folkemusik, fælleskor, firehændigt klaver og cellokvartet.

OrkesterEfterskolens julekoncerter 2017

OrkesterEfterskolens julekoncerter 2017

OrkesterEfterskolens julekoncert 2017dec 15, 7:00pmThyborøn KirkeOrkesterEfterskolens julekoncert 2017: Tjajkovskij, Sjostakovitj, messingensemble, fælleskor og cellokvartet.

OrkesterEfterskolens julekoncert 2017

Mmmmm. Musikcafé. Nyd lidt skønne toner her, mens du alligevel venter på julen 🙂 #orkesterefterskolen #ork14 ... See MoreSee Less

View on Facebook