Vær med !

VÆLG ET ÅR MED MUSIK

Herunder kan du skrive dig op til OrkesterEfterskolen. Når vi har modtaget din opskrivning, sender vi et tilmeldingsskema, samt uddybende papirer om skolen. Ved opskrivning opkræves et gebyr på 200 kr.

Du bliver derefter inviteret til et besøg med rundvisning og infosamtale, som typisk finder sted i september/oktober måned forud for dit skoleår. Der normalt ledige pladser på de fleste linjer/instrumenter i foråret før skolestart.

Efter besøget melder du endeligt tilbage, om du ønsker en plads på skolen. Hvis du har en særlig grund til gerne at ville have samtalen tidligere, er det også muligt. Det kan f.eks. være, at du også er skrevet op på en anden efterskole, som beder om depositum tidligere, end vi gør.

Hvis du vil have en plads, skal du indbetale et indskud på 2.500 kr, som bruges i løbet af skoleåret til skolejakke, koncertbluse, hørelærebog, sangbog og udlandsrejse.

Der kommer ingen ekstra udgifter i løbet af skoleåret. Kun den faste ugepris.

""

Trin 1: opskrivning

Hvis du er interesseret i et år på OrkesterEfterskolen, kan du skrive dig op her på siden. Så sender vi en indmeldelsesblanket og uddybende oplysninger om skolen. Det koster 200 kr.

Trin 2: besøg

Når du er skrevet op, bliver du inviteret til rundvisning og samtale. Nu ved du, hvem vi er – og vi ved, hvem du er.

Trin 3: tilmelding

Når du har besøgt os, kan du melde dig endeligt til. Så er du sikker på din plads. Det koster 2.500 kr. i indskud.

#Ork14 ankom i går. Kan I mærke energien? Musikken? Det kan vi 🙂 De næste uger bliver hektiske - og forhåbentlig rigtig gode for alle. Musikalske, lærerige og kærlige hilsner fra hele holdet her på #OrkesterEfterskolen

PS: Der er lidt flere af Gittes gode billeder på bloggen her: orkesterefterskolen.dk/da/velkommen-til-ork14/

#Ork14 ankom i går. Kan I mærke energien? Musikken? Det kan vi :-) De næste uger bliver hektiske - og forhåbentlig rigtig gode for alle. Musikalske, lærerige og kærlige hilsner fra hele holdet her på #OrkesterEfterskolen

PS: Der er lidt flere af Gittes gode billeder på bloggen her: http://orkesterefterskolen.dk/da/velkommen-til-ork14/

Dejlige billeder. Hvor har du og Ole gjort det godt Charlotte. Herligt at se "skolebarnet" trives på bedste måde.

OG Tillykke med jeres 2 YFU udvekslingsstudenter...! 😃💪🏼🎵💜

Ikke spor frækt med forældregruppe, men super smart.

Jeg har været "fræk" og oprettet en forældregruppe her på Facebook. Håber I kære forældre vil være med, hvor vi kan udveksle erfaringer, finde samkørsler og meget mere. www.facebook.com/groups/141542596438044/

2 months ago

Hvis du ser godt efter, kan du få øje på vores nye folkemusiklærer, Elisabeth Dichmann i videoen (rødt hår og stribet skjorte). Herligt 🙂

#ork14