Vær med !

VÆLG ET ÅR MED MUSIK

Herunder kan du skrive dig op til OrkesterEfterskolen. Når vi har modtaget din opskrivning, sender vi et tilmeldingsskema, samt uddybende papirer om skolen. Ved opskrivning opkræves et gebyr på 200 kr.

Du bliver derefter inviteret til et besøg med rundvisning og infosamtale, som typisk finder sted i september/oktober måned forud for dit skoleår. Der normalt ledige pladser på de fleste linjer/instrumenter i foråret før skolestart.

Efter besøget melder du endeligt tilbage, om du ønsker en plads på skolen. Hvis du har en særlig grund til gerne at ville have samtalen tidligere, er det også muligt. Det kan f.eks. være, at du også er skrevet op på en anden efterskole, som beder om depositum tidligere, end vi gør.

Hvis du vil have en plads, skal du indbetale et indskud på 2.500 kr, som bruges i løbet af skoleåret til skolejakke, koncertbluse, hørelærebog, sangbog og udlandsrejse.

Der kommer ingen ekstra udgifter i løbet af skoleåret. Kun den faste ugepris.

""
Eleven
Elevens navnyour full name
Elevens adresseyour adress
Elevens postnummerzip
Elevens bycity
Elevens landcountry
Instrumentinstrument
Jeg vil gerne i...i would like to attend...
I skoleåretschool year
Kommentarer, ønsker eller spørgsmålComments, wishes or questions
0 /
Mor
Mors navnyour full name
Mors adresseyour adress
Mors postnummerzip
Mors bycity
Mors landcountry
Mors telefonphone number
Far
Fars navnyour full name
Fars adresseyour adress
Fars postnummerzip
Fars bycity
Fars landcountry
Fars telefonphone number

Trin 1: opskrivning

Hvis du er interesseret i et år på OrkesterEfterskolen, kan du skrive dig op her på siden. Så sender vi en indmeldelsesblanket og uddybende oplysninger om skolen. Det koster 200 kr.

Trin 2: besøg

Når du er skrevet op, bliver du inviteret til rundvisning og samtale. Nu ved du, hvem vi er – og vi ved, hvem du er.

Trin 3: tilmelding

Når du har besøgt os, kan du melde dig endeligt til. Så er du sikker på din plads. Det koster 2.500 kr. i indskud.

Vi er (næsten!) klar til julekoncerterne i Thyborøn Kirke og hjemme på #OrkesterEfterskolen. Det er den 15. og den 16. december 🙂
#ork14

OrkesterEfterskolens julekoncerter 2017dec 16, 2:00pmOrkesterEfterskolenSom fredagens koncert i Thyborøn Kirke, bare med endnu mere: Tjajkovskij, Sjostakovitj, messingensemble, folkemusik, fælleskor, firehændigt klaver og cellokvartet.

OrkesterEfterskolens julekoncerter 2017

OrkesterEfterskolens julekoncerter 2017

OrkesterEfterskolens julekoncert 2017dec 15, 7:00pmThyborøn KirkeOrkesterEfterskolens julekoncert 2017: Tjajkovskij, Sjostakovitj, messingensemble, fælleskor og cellokvartet.

OrkesterEfterskolens julekoncert 2017

Mmmmm. Musikcafé. Nyd lidt skønne toner her, mens du alligevel venter på julen 🙂 #orkesterefterskolen #ork14 ... See MoreSee Less

View on Facebook