Vær med !

VÆLG ET ÅR MED MUSIK

Herunder kan du skrive dig op til OrkesterEfterskolen. Når vi har modtaget din opskrivning, sender vi et tilmeldingsskema, samt uddybende papirer om skolen. Ved opskrivning opkræves et gebyr på 200 kr.

Du bliver derefter inviteret til et besøg med rundvisning og infosamtale, som typisk finder sted i september/oktober måned forud for dit skoleår. Der normalt ledige pladser på de fleste linjer/instrumenter i foråret før skolestart.

Efter besøget melder du endeligt tilbage, om du ønsker en plads på skolen. Hvis du har en særlig grund til gerne at ville have samtalen tidligere, er det også muligt. Det kan f.eks. være, at du også er skrevet op på en anden efterskole, som beder om depositum tidligere, end vi gør.

Hvis du vil have en plads, skal du indbetale et indskud på 2.500 kr, som bruges i løbet af skoleåret til skolejakke, koncertbluse, hørelærebog, sangbog og udlandsrejse.

Der kommer ingen ekstra udgifter i løbet af skoleåret. Kun den faste ugepris.

""

Trin 1: opskrivning

Hvis du er interesseret i et år på OrkesterEfterskolen, kan du skrive dig op her på siden. Så sender vi en indmeldelsesblanket og uddybende oplysninger om skolen. Det koster 200 kr.

Trin 2: besøg

Når du er skrevet op, bliver du inviteret til rundvisning og samtale. Nu ved du, hvem vi er – og vi ved, hvem du er.

Trin 3: tilmelding

Når du har besøgt os, kan du melde dig endeligt til. Så er du sikker på din plads. Det koster 2.500 kr. i indskud.

Hvis du ser godt efter, kan du få øje på vores nye folkemusiklærer, Elisabeth Dichmann i videoen (rødt hår og stribet skjorte). Herligt 🙂

#ork14

RETHINK Folk Music 2017
Så er vi i gang! "Gid i altid holder ved. Held og lykke og få kærligheden med!" Tak til protektor Lars Lilholt for en rigtig fin start på camp'en