Stemmen i fokus

SANG & DRAMA LINJEN

Sang & drama linjen handler om dig og din stemme – sammen med dine kammerater. Vi arbejder med at udfolde alt det, en stemme kan: fra tonedannelse og frasering til intonation og det at være solist.

Vi arbejder både med solostemmen og med det at lave musik sammen. Fra solo til ensemblesang, hvor alle er ansvarlige for hver deres stemme og skal finde ud af at passe ind i en musikalsk helhed.

På OrkesterEfterskolen synger alle elever i fælleskor hver uge – her har sangerne ofte særlige solist-opgaver.

Når vi laver nogle af vores mange koncerter, er sangerne for det meste også en vigtig del af programmet.

Vi har nogle af landets bedste sanglærere tilknyttet – og igennem skoleåret vil du også møde forskellige gæstelærere og deltage i workshops.

Herunder kan du møde Maria Bordinggaard Ghahremani, som underviser på linjen Sang & Drama

Har du kommentarer eller spørgsmål?

Ugentligt timer

Hver uge får du en halv times soloundervisning samt 1,5 times ensemblesang og 1,5 times drama. Oven i dette får du OrkesterEfterskolens almindelige “musikpakke” med bl.a. hørelære, teori, værklytning m.v. I din fritid kan du synge og spille med de andre elever – vi hjælper gerne med instruktion og f.eks. at sammensætte ensembler m.v.

Maria Bordinggaard Ghahremai underviser i sang og drama.

Niveau

Vi har alle slags elever fra de, som “bare” gerne vil bruge et år på at arbejde med deres sang, til elever som gerne vil på MGK og nogle går videre på konservatoriet. Der er helt sikkert plads til dig også. Kontakt os, hvis du er i tvivl og gerne vil have en snak.

Vi er (næsten!) klar til julekoncerterne i Thyborøn Kirke og hjemme på #OrkesterEfterskolen. Det er den 15. og den 16. december 🙂
#ork14

OrkesterEfterskolens julekoncerter 2017dec 16, 2:00pmOrkesterEfterskolenSom fredagens koncert i Thyborøn Kirke, bare med endnu mere: Tjajkovskij, Sjostakovitj, messingensemble, folkemusik, fælleskor, firehændigt klaver og cellokvartet.

OrkesterEfterskolens julekoncerter 2017

OrkesterEfterskolens julekoncerter 2017

OrkesterEfterskolens julekoncert 2017dec 15, 7:00pmThyborøn KirkeOrkesterEfterskolens julekoncert 2017: Tjajkovskij, Sjostakovitj, messingensemble, fælleskor og cellokvartet.

OrkesterEfterskolens julekoncert 2017

Mmmmm. Musikcafé. Nyd lidt skønne toner her, mens du alligevel venter på julen 🙂 #orkesterefterskolen #ork14 ... See MoreSee Less

View on Facebook