Stemmen i fokus

SANG & DRAMA LINJEN

Sang & drama linjen handler om dig og din stemme – sammen med dine kammerater. Vi arbejder med at udfolde alt det, en stemme kan: fra tonedannelse og frasering til intonation og det at være solist.

Vi arbejder både med solostemmen og med det at lave musik sammen. Fra solo til ensemblesang, hvor alle er ansvarlige for hver deres stemme og skal finde ud af at passe ind i en musikalsk helhed.

På OrkesterEfterskolen synger alle elever i fælleskor hver uge – her har sangerne ofte særlige solist-opgaver.

Når vi laver nogle af vores mange koncerter, er sangerne for det meste også en vigtig del af programmet.

Vi har nogle af landets bedste sanglærere tilknyttet – og igennem skoleåret vil du også møde forskellige gæstelærere og deltage i workshops.

Herunder kan du møde Maria Bordinggaard Ghahremani, som underviser på linjen Sang & Drama

Har du kommentarer eller spørgsmål?

Ugentligt timer

Hver uge får du en halv times soloundervisning samt 1,5 times ensemblesang og 1,5 times drama. Oven i dette får du OrkesterEfterskolens almindelige “musikpakke” med bl.a. hørelære, teori, værklytning m.v. I din fritid kan du synge og spille med de andre elever – vi hjælper gerne med instruktion og f.eks. at sammensætte ensembler m.v.

Maria Bordinggaard Ghahremai underviser i sang og drama.

Niveau

Vi har alle slags elever fra de, som “bare” gerne vil bruge et år på at arbejde med deres sang, til elever som gerne vil på MGK og nogle går videre på konservatoriet. Der er helt sikkert plads til dig også. Kontakt os, hvis du er i tvivl og gerne vil have en snak.

Hvordan er efterskolelivet?
Hvordan er efterskolelivet på #OrkesterEfterskolen. #Ork14's Lucas med kamerahold var ude for at spørge: Kor er fedt, det er dejligt at få en kæreste - og så er der ligefrem en "aura af glæde." Det er da lige til at blive glad i låget af 🙂

HUSK EFTERSKOLERNES DAG DEN 24. SEPTEMBER 13 - 17

Hvordan er efterskolelivet?

Starte på OrkesterEfterskolen
Hvordan er det at starte på #OrkesterEfterskolen? Lucas fra #ork14's film-junta var ude at spørge. Vi fangede Fee - og hun synes, det er "helt vildt fedt!" Ikke dårligt 🙂 Juntaen vender snart tilbage med flere reaktioner.

Starte på OrkesterEfterskolen

1 week ago

14.30 spiller symfoniorkestret, koret synger og der er 4-hændigt klaverspil. Resten af af dagen kan du opleve kammermusik, folkemusik, messingensemble, drama-workshop og meget mere. Snak med lærere og elever - og oplev skolens famous kaffe-kage-bord.

Efterskolernes Dag på OrkesterEfterskolensep 24, 1:00pmOrkesterEfterskolenEFTERSKOLERNES DAG på OrkesterEfterskolen. Oplev linjefagene ORKESTER, SANG, KLAVER og FOLKEMUSIK. Bliv vist rundt af eleverne - og prøv lidt af efterskolelivet.

Efterskolernes Dag på OrkesterEfterskolen

1 week ago