We are music

REPRÆSENTANTSKAB OG STØTTEFORENING

OrkesterEfterskolens bestyrelse vælges demokratisk af et repræsentantskab. Repræsentantskabet består dels af institutioner og organisationer i det danske musik-landskab, dels af personlige medlemmer fra Støtteforeningen.

Alle kan blive medlem af støtteforeningen, men den består hovedsagligt af nuværende og forhenværende forældre.

Det koster 50,- dkk. per år at være medlem af støtteforeningen. Alle medlemmer indkaldes til en årlig generalforsamling.

Formanden for støtteforeningen er Klaus Wilbrandt Kjær.

Følg med i støtteforeningens arbejde på Facebook her

VIL DU VÆRE MEDLEM AF STØTTEFORENINGEN?

Indsæt 50,- dkk. på foreningens konto:

Registreringnr.: 7730

Kontonr.: 7730 – 0001337117

REPRÆSENTANTSKABET

OrkesterEfterskolen nyder bred opbakning i musiklivet og har et repræsentantskab med aktører fra alle lag i det danske musikalske landskab. Fra de professionelle musikere og musikkonservatorierne over musikskolerne og Dansk Pædagogisk Universitet (DPU) til amatørmusiklivet.

Vi er stolte af vores stærke faglige fundering af repræsentantskabet.

ORKESTEREFTERSKOLENS REPRÆSENTANTSKAB

Dansk Talentakademi
Ensemble MidtVest
DR SymfoniOrkestret
Det Jyske Musikkonservatorium
Det Kgl. Dansk Musikkonservatorium
Syddansk Musikkonservatorium
Gladsaxe Pigegarde
DAOS – Dansk Amatør Orkester Samvirke
Den Jyske Sangskole
ESTA (European String Teacher Association)
Musik & Ungdom
SMIRA – Samråd af Musikskoler i Ringkøbing
DMpF – Dansk Musikpædagogisk Forening
Sankt Annæ Gymnasium
Holstebro Musikskole
Musisk Oplysnings Forbund
EPTA (European Piano Teachers Association)
Holstebro Gymnasium og HF
LandsdelsorkesterMusikernes Fællesråd
Støtteforeningen for OrkesterEfterskolen
DAMUSA

General-forsamlingen

Generalforsamlingen er den øverste, ansvarlige myndighed for OrkesterEfterskolen. Her vælges bestyrelsen og der laves evt. ændringer i skolens vedtægter.

Bestyrelsen

Bestyrelsen har det overordnede ansvar for OrkesterEfterskolen. Bestyrelsen vælges af generalforsamlingen, og ansætter forstanderen, som forestår den daglige ledelse. Bestyrelsen vælges på den årlige generalforsamling af medlemmerne af støtteforeningen samt repræsentantskabet.

Støtteforeningen

Er åben for alle, der er interesserede i at støtte op om OrkesterEfterskolens arbejde med unge og musik. Alle medlemmer af støtteforeningen er stemmeberettigede på generalforsamlingen, hvor bestyrelsen vælges. Støtteforeningen er åben for alle.

Repræsentant-skabet

Ifølge sine vedtægter er en række institutioner i dansk musikliv tilstede i repræsentantskabet med stemmeret til generalforsamlingen.

Hvis du ser godt efter, kan du få øje på vores nye folkemusiklærer, Elisabeth Dichmann i videoen (rødt hår og stribet skjorte). Herligt 🙂

#ork14

RETHINK Folk Music 2017
Så er vi i gang! "Gid i altid holder ved. Held og lykke og få kærligheden med!" Tak til protektor Lars Lilholt for en rigtig fin start på camp'en