We are music

REPRÆSENTANTSKAB OG STØTTEFORENING

OrkesterEfterskolens bestyrelse vælges demokratisk af et repræsentantskab. Repræsentantskabet består dels af institutioner og organisationer i det danske musik-landskab, dels af personlige medlemmer fra Støtteforeningen.

Alle kan blive medlem af støtteforeningen, men den består hovedsagligt af nuværende og forhenværende forældre.

Det koster 50,- dkk. per år at være medlem af støtteforeningen. Alle medlemmer indkaldes til en årlig generalforsamling.

Formanden for støtteforeningen er Klaus Wilbrandt Kjær.

Følg med i støtteforeningens arbejde på Facebook her

VIL DU VÆRE MEDLEM AF STØTTEFORENINGEN?

Indsæt 50,- dkk. på foreningens konto:

Registreringnr.: 7730

Kontonr.: 7730 – 0001337117

REPRÆSENTANTSKABET

OrkesterEfterskolen nyder bred opbakning i musiklivet og har et repræsentantskab med aktører fra alle lag i det danske musikalske landskab. Fra de professionelle musikere og musikkonservatorierne over musikskolerne og Dansk Pædagogisk Universitet (DPU) til amatørmusiklivet.

Vi er stolte af vores stærke faglige fundering af repræsentantskabet.

ORKESTEREFTERSKOLENS REPRÆSENTANTSKAB

Dansk Talentakademi
Ensemble MidtVest
DR SymfoniOrkestret
Det Jyske Musikkonservatorium
Det Kgl. Dansk Musikkonservatorium
Syddansk Musikkonservatorium
Gladsaxe Pigegarde
DAOS – Dansk Amatør Orkester Samvirke
Den Jyske Sangskole
ESTA (European String Teacher Association)
Musik & Ungdom
SMIRA – Samråd af Musikskoler i Ringkøbing
DMpF – Dansk Musikpædagogisk Forening
Sankt Annæ Gymnasium
Holstebro Musikskole
Musisk Oplysnings Forbund
EPTA (European Piano Teachers Association)
Holstebro Gymnasium og HF
LandsdelsorkesterMusikernes Fællesråd
Støtteforeningen for OrkesterEfterskolen
DAMUSA

General-forsamlingen

Generalforsamlingen er den øverste, ansvarlige myndighed for OrkesterEfterskolen. Her vælges bestyrelsen og der laves evt. ændringer i skolens vedtægter.

Bestyrelsen

Bestyrelsen har det overordnede ansvar for OrkesterEfterskolen. Bestyrelsen vælges af generalforsamlingen, og ansætter forstanderen, som forestår den daglige ledelse. Bestyrelsen vælges på den årlige generalforsamling af medlemmerne af støtteforeningen samt repræsentantskabet.

Støtteforeningen

Er åben for alle, der er interesserede i at støtte op om OrkesterEfterskolens arbejde med unge og musik. Alle medlemmer af støtteforeningen er stemmeberettigede på generalforsamlingen, hvor bestyrelsen vælges. Støtteforeningen er åben for alle.

Repræsentant-skabet

Ifølge sine vedtægter er en række institutioner i dansk musikliv tilstede i repræsentantskabet med stemmeret til generalforsamlingen.

Charlottes fødselsdag
Forstander Charlotte Faurschou fylder 50 i dag den 9. februar 🙂 Stort tillykke, Charlotte - og tak for at stå i spidsen for #OrkesterEfterskolen helt fra starten! Eleverne fra #ork14 overraskede Charlotte med en fødselsdagssang, som Christian fra holdet havde arrangeret. Wauw - og også lidt tak til Beethoven 😉

Charlottes fødselsdag

PS: Den dygtige dirigent og arrangør er Christian Schubert, som går i 10. klasse. Wauw!

Fantastisk video! Tillykke, og hvor er det velfortjent 👍🏼😊🇩🇰

Tillykke Charlotte og tak for dit fine arbejde med skolen

Tillykke Charlotte 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Et stort tillykke, Charlotte 😊🇩🇰

Tillykke Charlotte. Du fortjener at blive hyldet.

Stort Tillykke Charlotte! 🎉❤️🍾

Stort tillykke!!

Tillykke til både Charlotte og Christian!

Kæmpe stort tillykke til Charlotte 🇩🇰🎉🎁🎈🎂🇩🇰

Tillykke med det hele🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Tillykke🇩🇰

Stort tillykke! ❤️ 💐

Tillykke❤️👍😊

Jamen tillykke!

Kæmpe stort tillykke Charlotte 🌹🌹🎶🎵

Stort tillykke med fødselsdagen, Charlotte 🇩🇰☺️🇩🇰

Tillykke <3

Hjertelig tillykke Charlotte 🇩🇰⚘🍰🎶🎶

Gratulerer stort, Charlotte!!

Stort tillykke.

Tillykke

Tillykke!

Christian Schubert👍

+ View more comments

1 month ago

I begyndelsen af påskeferien holder vi musikcamp, hvor du kan spille med i symfoniorkestret, spille 4-hændigt og måske 8-hændigt i klaverklassen, spille og lave arrangementer i folkemusikgruppen eller synge og lave drama med sangerne.

Vores nuværende elever er søde værter og hjælper med til, at det bliver en fantastisk oplevelse – også med fælleskor og folkedans, kagehygge, godnatsang og alt, hvad der hører med til livet på vores efterskole.

Tag et par venner under armen og meld jer til.
Det koster kun 300 kr for det hele.

Programmet starter søndag kl. 16 og slutter tirsdag kl. 14 med en lille koncert for forældre og hinanden. Herefter fælles kaffebord og afrejse.

Se mere og tilmeld her: orkesterefterskolen.dk/da/det-sker/

Musik-camp på #OrkesterEfterskolen i påskenmar 25, 12:00amOrkesterEfterskolenEr du mellem 12 og 15 år? Kunne du tænke dig at besøge OrkesterEfterskolen i 3 dage og spille og synge sammen med os?

Tag et par venner under armen og meld jer til.
Det koster kun 300 kr for det hele.

Se mere og tilmeld her: orkesterefterskolen.dk/da/det-sker/

Musik-camp på #OrkesterEfterskolen i påsken

Tobias Heby-Tornqvist

Andreas Tschuriloff Linea Mehlsen