MUSIKUNDERVISERE

Niels Tilma

Niels Tilma

Musikunderviser

Trompet, musikhistorie, hørelære og værklytning.

Niels er uddannet på DJM og Guildhall School of Music med trompet som instrument. Han favner bredt og har som freelance spillet med symfoniorkestre i ind og udland.  Ny klassisk musik har han spillet med ensemblerne Athelas Sinfonietta og Aarhus Sinfonietta, og tidlig musik med specialensembler som bla. Amsterdam Baroque Soloist, Coco og Yorkshire Baroque Soloist. Desuden uddannet folkeskolelærer. Niels og Ivan har sammen udgivet en lærebog om koralharmonisering.

Ole Faurschou

Ole Faurschou

Musikunderviser

Symfoniorkester, fælleskor
og vokalensemble.

Uddannet i orkesterdirektion ved Universität für Musik und Darstellende kunst, Wien, og i kordirektion fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium,

Har gæstedirigeret talrige danske kor og orkestre som Aarhus Symfoniorkester, Aarhus Bach Orkester og Orkester MidtVest, samt DR Radiokoret.

Han har bl.a førsteopført Carl Nielsens 1., 2. og 3. symfoni i Ukraine med Kharkovs Philharmoniske orkester, og dirigeret talrige messer og oratorier af Mozart, Bach og Händel, bl.a. den anmelderroste, årligt tilbagevendende opførelse af ’Messias’ i Lukas Kirken i Aarhus.

Vinder af talrige 1. priser ved konkurrencer i ind- og udland, f.eks. prisen som ’Bedste dirigent’ ved Chor Olympics i Beijing 2006 og vinder af ’Grand Prix’ ved ’Musica sacra a Roma’ 2015. Dirigent ved flere operaproduktioner på bl.a. ’Operaen i Midten’ og ’Den anden opera’, dirigeret talrige transmissioner til Dansk radio og TV, samt en række CDer bl.a. på ’Naxos’

Meget efterspurt instruktør, arrangør og lærer i talrige sammenhænge, på stævner og kurser i Danmark og udlandet. Har undervist på Det Jyske Musikkonservatorium, samt på Musikvidenskab ved Aarhus Universitet.

Christian Hørbov-Meier

Christian Hørbov-Meier

Musikunderviser

Violin.

Christian Hørbov-Meier er uddannet som violonist fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2003. Herefter har han i 2007 taget en Master of Music in Conducting fra Shenandoah University, VA, USA professor Jan Wagner, og en Post Masters Artist Diploma in Conducting fra samme universitet i 2009.

Han har i flere år dirigeret ungdomsorkestre bla. som dirigent for FAUST 2008-2016 nu CNUS 2016-, dirigent for REMUS, Regional Youth Orchestra in Jutland 2010-2011, West Branch International Music Festival & Academy og som dirigent for Opera ved Fjorden I Skive 2014 og 2016.

Christian Hørbov-Meier underviser på violin og bratsch ved Den Kreative Skole Silkeborg og Skive Musikskole. Han er også medstifter af og underviser på Silkeborg Classic Academy for strygere.

Charlotte B. Faurschou

Charlotte B. Faurschou

Musikunderviser

Bratsch.

Udover at være forstander på skolen underviser jeg også i bratsch og kammermusik. Jeg er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium med videre studier i Wien. Jeg har spillet meget kammermusik, især strygekvartet. Jeg er optaget af øveteknik – hvad sker der i hjernen, når man spiller? Hvordan bliver man god til at øve sig?

Johanne Andersson

Johanne Andersson

Musikunderviser

Cello.

Jeg er uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium i 2009, hos Vincent Stadlmair og Michaela Fukacova og har derudover deltaget i et utal af masterclasses med blandt andre Erling Blöndal Bengtsson, Soo-Kyung Hong, Mats Rondin og Henrik Brendstrup.
Jeg har ud over undervisningen på Orkesterefterskolen et bredt og varieret virke som cellist i et utal af sammenhænge.
Jeg spiller blandt andet i duoen Les Gigues, er fast assistent i Færøernes symfoniorkester, spiller solokoncerter, samt laver alt fra børnekoncerter, til teater, opera og musicalopsætninger. Derudover komponerer og spiller jeg egen musik, hvor jeg bruger loops, elektronik og improvisation. Jeg brænder for at udforske mit instrument i utraditionelle sammenhænge.
I løbet af et år her, kommer vi til at nørde Bach, bueteknik og spille skalaer til perfektion. Hvis det tekniske fundament er i orden, er der ingen grænser for musikken.

Når jeg absolut skal holde fri fra musikken, elsker jeg at sejle. Jeg var engang sømand i 3 uger, men måtte gå i land før tid, fordi jeg ikke kunne undvære min cello

Mads Uldahl Jessen

Mads Uldahl Jessen

Musikunderviser

Kontrabas.

Mads er uddannet på Det Jyske Muskkonservatorium, Aarhus. Freelance musiker i alle landsdelsorkestre, samt underviser på Vejle Musikskole.

Maria Lundbak

Maria Lundbak

Musikunderviser

Obo.

Jeg gik på Orkesterefterskolen på 4. årgang. Det var et fantastisk år for mig, både socialt og musikalsk, og det var helt klart med til at bane min vej videre ind i den klassiske verden. Jeg har taget min bachelor på Musikhögskolan i Malmö hos oboist Bjørn Carl Nielsen og i 2018 bliver jeg færdig med min kandidatuddannelse på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor jeg får undervisning af Max Artved og Joakim Dam Thomsen. Jeg har undervist i obo på Roskilde Musiske Skole siden 2014.

Som lærer på ORK fokuserer jeg på at skabe rammerne for den bedst mulige udvikling for den enkelte elev og jeg er sikker på at vi kan få et sjovt og lærerigt skoleår sammen!

Uffe Munkgaard

Uffe Munkgaard

Musikunderviser

Fagot.

Jeg har diplom som fagottist fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og mere end 25 års erfaring som professionel koncertarrangør, dirigent, orkester- og kammermusiker. Jeg elsker at undervise på Orkesterefterskolen af mange grunde, men ikke mindst fordi, jeg nyder de unge elevers engagement i at lære fagottens finurligheder og musikkens mysterier at kend

Anders Christensen

Anders Christensen

Musikunderviser

Klarinet.

Uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium. MGK koordinator på Holstebro Musikskole og dirigerer musikskolens harmoniorkester.

Anders bor i Holstebro og er også hurtig med en badminton-ketcher!

Marie Sønderskov

Marie Sønderskov

Musikunderviser

Tværfløjte.

Jeg er uddannet klassisk fløjtenist på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor jeg i 2017 debuterede fra solistlinjen. Undervejs har jeg været på udveksling på Sibelius Akademiet i Helsinki og Kunitachi College of Music i Tokyo. I 2015 modtog jeg Harby Fondens legat og var solist med Aarhus Symfoniorkester.

Jeg har rejst kloden rundt for at spille koncerter med symfoniorkester, ensembler, kammermusik og solo. I 2014 flyttede jeg til Japan for at studere ny fløjtemusik, og blev samtidigt grebet af de urgamle bambusfløjte-traditioner. Der fik jeg også mulighed for at være med i to helt anderledes orkesterformer: Gagaku (Japansk hofmusik og verdens ældste form for sammenspil) og fløjtesymfoniorkster!

Jeg optræder meget med nyskreven musik, samarbejder med internationale komponister og uropfører nye værker. Det er bl.a. blevet til en håndfuld nye værker for solo fløjte og live computer.

Ofte laver jeg projekter med andre kunstformer, hvor jeg som regel komponerer musikken selv eller improviserer.

Jeg er fast medlem af Njyd Quartet og Faces Ensemble. – Og så spiller jeg duo med kontrabas!

Tilbage i 2001 blev jeg optaget på MGK i Holstebro. Jeg spillede første koncert i det, der er blevet til OrkesterEfterskolen. Nu synes jeg det er vildt spændende, at være tilbage og hjælpe nye musikere på vej.

mariesonderskov.com

Jens Kristian Bang

Jens Kristian Bang

Musikunderviser

Basun og tuba.

Kenn Højbjerg

Kenn Højbjerg

Musikunderviser

Waldhorn og messingensemble.

Jeg er aktiv musiker som hornist i symfoniorkestre og spiller kammermusik med kolleger.

Har i mange år instrueret Brassensembler, symfoniorkestre og harmoniorkestre.

Henrik Knarborg Larsen

Henrik Knarborg Larsen

Musikunderviser

Slagtøj.

Jeg er til daglig lektor og leder af slagtøjsuddannelsen ved Det Jyske Musikkonservatorium og aktiv som solist og kammermusiker, samt fast medlem af Aarhus Sinfonietta. Jeg bor i det naturskønne Ry og elsker at lege med min lille datter, ro kajak, undervise og spille musik.

Anne Sophie Parbo

Anne Sophie Parbo

Musikunderviser

Klaver, kammermusik
og akkompagnement.

(f. 1975) er pianist med diplomeksamen i klassisk klaver fra Det Jyske Musikkonservatorium i 1999. Hun har modtaget undervisning hos Georg Vásárhelyi, Erik Kaltoft, Ulrich Stærk og på sit 5. studieår hos Håkon Austbö ved Schweelinck-konservatoriet i Amsterdam.

Siden konservatoriet har Anne Sophie spillet kammermusik, akkompagnement af sangere og solistisk med fokus på 20. århundredes musik. Anne Sophie har spillet som solist med Aarhus Symfoniorkester og har givet koncerter rundt omkring i det danske land bl.a. med mezzosopran Birgit Demstrup og Rikke Simonsen.

I sin klaverundervisning arbejder Anne Sophie med at opbygge et stærkt musikalsk og teknisk fundament hos eleven. Således at eleven med selvstændighed og lidenskab kan udvikle sig til at blive professionel klassisk musiker og finde sin egen personlige musikalske stil.

Elisabeth Dichmann

Elisabeth Dichmann

Musikunderviser

Folkemusik.

Elisabeth Dichmann er uddannet violinist fra Syddansk Musikkonservatoriums folkemusiklinje, og har udover studierne i nordisk traditionsmusik studeret indisk klassisk violin i Indien i fra 2013-2015.

Hun brænder for ensembleledelse og har instrueret i folkemusik på mange kurser i bl.a Danmark, Sverige, Frankrig, Belgien, Indien og Palæstina. Ved siden af sit arbejde som violinlærer, ensemblelærer, folkedanslærer og hørelære- og teorilærer samt koordinator for folkemusiklinjen på Orkesterefterskolen, arbejder Elisabeth som dirigent for Fionia Folk Bigband, et fynsk orkester som har eksisteret siden 1991.

Som freelancemusiker har hun sit virke i strygertrioen Vesselil, der komponerer og arrangerer kontemporær folkemusik og er derudover også korsanger.

I hendes fritid finder man hende højst sandsynligt på et dansegulv, i færd med at lære en ny pardans fra et eksotisk sted.

Malene Rohden

Malene Rohden

Musikunderviser

Solosang.

Uddannet fra musikvidenskab, Aarhus Universitet, og studerer nu på kandidaten på AM, den musikpædagogiske uddannelse, ved Det Jyske Musikkonservatorium med klassisk sang, under Bodil Øland og Ingrid Haking Raaby, og korledelse, under Søren Kinch Hansen og Carsten Seyer-Hansen, samt tidligere under Erling Kuhlberg og Jens Johansen.

Underviser til dagligt klassisk og rytmisk kor ved AOF og FOF, og har tidligere undervist sanghold i FOF regi, ungdomskor i Langå samt afholdt workshops på kulturinstitution Fængslet, Horsens.

Malene har i mange år sunget i Vor Frue kantori, Sct. Pauls kantori og Akademisk Kor Århus, og fungerer som korist og solist i det århusiansk funderede projektensmble MiniMessias.

Som sangere har vi ikke et instrument at gemme os bag, og i min undervisning vægter jeg derfor tryghed og det behageligt lærer/elev forhold højt, for at giver eleven de bedst mulige rammer for at udfolde sig, og med tryghed at kunne begive sig ind i de sangtekniske øvelser og arbejdet med indstudering, forståelse, udførelse og fortolkning af musikken.

Linda Fanø Clausen

Linda Fanø Clausen

Musikunderviser

Blokfløjter

Jeg er uddannet blokfløjtenist fra Det Jyske Musikkonservatorium/Nordjysk Musikkonservatorium i 2001, undervejs med studier i Tokyo, Japan, hvor jeg studerede blokfløjte, shakuhachi/klassisk japansk musik og blokfløjte-bygning.

Jeg har altid elsket at spille musik i mange genrer og fra mange forskellige tids-epoker, og har derfor spillet alt fra folkemusik i egne arrangementer, orientalsk middelaldermusik, fejende lykkelig og håbløst sørgmodig renaissancemusik i blokfløjte-ensembler, swingende barokmusik med originalinstrumenter fra den tid, liflig klassik samt eksperimenterende og overraskende ny kompositions-musik – specielt den japanske.

Jeg har spillet i mange orkestre og ensembler, og spiller pt. i duoen Guitar-á-Bec (blokfløjter + guitar/lut) og i folkemusik-trioen Rewentlovs Krat (violin, guitar, blokfløjter). Jeg har optrådt som solist med Aalborg Symfoniorkester og vundet Musikkonservatoriets Solistkonkurrence under min uddannelse.

Udover selv at spille er min passion også at give min interesse for mit instrument videre til andre. Jeg har haft fornøjelsen af at undervise blokfløjte-elever på flere af egnens musikskoler, men arbejder nu udelukkende på Holstebro Musikskole, hvor jeg har en dejlig talentfuld flok elever.

Jeg underviser blokfløjte-eleverne på OrkesterEfterskolen samt på MGK MidtVest, hvor jeg også er klassisk koordinator.

David Rauvnsø Thorsen

David Rauvnsø Thorsen

Underviser

Drama.

Jeg har før undervist børn og unge i drama med en baggrund som amatør-skuespiller, manuskriptforfatter og sanger. Dertil er jeg pædagog og har mange års erfaring med foreningsarbejde.

Når jeg underviser lægger jeg vægt på karakterudvikling, selvtillid og scenetræning.

Ikke mindst er det vigtigt vi har det sjovt, så man får blod på tanden til mere drama .

Håber jeg kan stimulere de unge mennesker og se dem folde sig ud.

Francisco Esteban Camacho Pérez

Francisco Esteban Camacho Pérez

Underviser

Klaver (orlov i skoleåret 17/18).

SKOLELÆRERE

Jan Lykke

Jan Lykke

Skolelærer

Dansk og engelsk.

Efterskolelærer i mere end en menneskealder. Underviser i dansk, engelsk og 10. Classic.
Interesserer mig meget for kunst, litteratur og rejser i tide og utide.
Spiller guitar og gerne folkemusik. Holder af alt fra Beatles til Bach og også meget, når eleverne øver og giver koncerter.
Deler min store familie med Karen Hedegaard.

Jane Christensen

Jane Christensen

Skolelærer

Dansk, engelsk og samfundsfag.

Jeg er læreruddannet fra Nr. Nissum Seminarium 1998, med linjefag i dansk, engelsk og idræt.

Jeg har undervist i snart 20 år først i folkeskolen og sidenhen 9 år på efterskole. Jeg elsker efterskolelivet med alt hvad det indebærer.

Jeg bor i Struer med min mand og 2 store piger, og når tiden er til det løber eller cykler jeg gerne en tur.

Lars Petersen

Lars Petersen

Skolelærer

Matematik, biologi, geografi
samt fysik/kemi.

Lærer fra Silkeborg seminarium i 2008. Han har desuden meritter inden for så forskelligartede fagområder som landbrug, skovbrug, musikundervisning, småbørnspædagogik, snedkeri og polyestergarn. Kan desuden finde på at spille lidt klaver når det kommer over ham.

Bor syd for Silkeborg på en slægtsgård sammen med Katrine og datteren Johanne.

Gitte Buus Andersen

Gitte Buus Andersen

Skolelærer og fotograf

Dansk som andetsprog, støttelærer og fotograf.

Lærer fra Nr. Nissum Seminarium i 1987 med hovedfagene dansk og billedkunst. Efteruddannelser: specialundervisning, dansk som andetsprog, svømmelærer, kraniosakralterapi.

Hobbyer: Foto, maleri, pilates, og tursejlads.

Bor i Nr. Nissum sammen med Ulrik, som er musikskolelærer. Har 3 voksne døtre som hhv. spiller bratsch, tværfløjte, guitar og klaver. De 2 ældste går på Det Jyske Musikkonservatorium.

Yndlingsmusik: Klassisk.

Ferdinand Froning

Ferdinand Froning

Skolelærer

Tysk.

Jeg underviser i tysk, engelsk samt kunst- og kulturhistorie. Uddannet på Universitetet i Münster, Tyskland. Jeg har været lærer på gymnasier, friskoler og efterskoler,

Hobbyer: alle mulige fremmedsprog, teater (især Shakespeare) og kajakroning. Spiller gerne med i orkestret på kontrabas.

Tove Bjerre

Tove Bjerre

Idrætslærer

Idræt.

Køkkenleder på OrkesterEfterskolen. Er desuden idrætslærer, huslærer og vagtlærer.

Jeg holder meget af musik, naturen og islandske heste, som jeg har et par stykker af hjemme på Kronheden ved Ulfborg.

Niels Peter Gadegaard Frandsen

Niels Peter Gadegaard Frandsen

Fransklærer

Fransk.

Er uddannet fra Aarhus Universitet med hovedfag i fransk og sidefag i tysk og italiensk. Desuden organist.

Forsøder sin pensionisttilværelse med at undervise i fransk på 2 efterskoler og spille orgel.

LEDELSE OG KONTOR

Charlotte B. Faurschou

Charlotte B. Faurschou

Forstander

Ledelse af OrkesterEfterskolen.

Jeg er uddannet bratschist , men startede OrkesterEfterskolen i 2004, fordi der simpelthen manglede sådan et sted! En efterskole, hvor man får lov at synge og spille klassisk musik, hvor de andre forstår én, hvor vi både er meget ambitiøse og alle er velkomne.

Jeg har selv fået mine bedste venner og vigtigste oplevelser ved at spille i orkester fra jeg var 12 år. Og jeg bilder mig ind, at jeg nogenlunde kan huske, hvordan det er at være 15-16 år…

Jeg bor på skolen sammen med 2 store børn og en krølhåret mand, som også er dirigent her på skolen.

Se portrætudsendelse på TV Midtvest.

Mette Holm

Mette Holm

Sekretær.

Styr på planlægning. Tager telefonen. Med meget mere.

Når man ringer til OrkesterEfterskolen, er jeg ofte den første man træffer og jeg forsøger at svare på alle jeres spørgsmål med et smil.

Jeg er et talmenneske og elsker tal, derfor sidder jeg på kontoret og varetager alle administrative opgaver. Min baggrund er en revisoruddannelse samt en HD i regnskabsvæsen. Jeg har været med siden skolens start, først som medarbejder hos skolens revisor og siden december 2004 på denne side af skrivebordet.

Elevernes uddannelse efter OrkesterEfterskolen ligger mig også meget på sinde, så jeg varetager skolevejledningen for en gruppe elever hvert år.

Andre skønne arbejdsopgaver er når eleverne kommer ind i til mig for at hente deres post, sætte penge på vaskekortet, eller bare spørge om dit og dat.

Jeg bor med mand og 2 børn ca. 10 km. udenfor Holstebro.

KØKKEN OG PEDEL

Tove Bjerre

Tove Bjerre

Køkkenleder

Køkkenleder, idrætslærer og huslærer.

Køkkenleder på OrkesterEfterskolen. Er desuden idrætslærer, huslærer og vagtlærer.

Jeg holder meget af musik, naturen og islandske heste, som jeg har et par stykker af hjemme på Kronheden ved Ulfborg.

Heidi

Heidi

Kok

Laver mad.

Uddannet kok i år 2000. Grundlæggende lederuddannelse og kurser i konflikthåndtering. Tidligere køkkenchef og ansvarlig for oplæring af elever på flere restauranter og hoteller. Souchef på Nr. Vosborg og Hotel Schaumburg.

Jeg har ikke selv gået på efterskole eller spillet musik, men elsker den daglige dialog med de unge – omringet af musik og sang. Det gør mig i godt humør.

Jeg bor i Holstebro og har to drenge.

Devi

Devi

Køkkenassistent

Laver mad og holder styr på køkkenet.

Devi kommer fra Sri Lanka, men bor i nu Holstebro med sin mand og tre børn.

Jane Lauridsen

Jane Lauridsen

Køkkenmedhjælper

Styrer opvask og holder styr på køkkenet.

Jeg er født i Holstebro og bor tæt på skolen, så jeg kommer hver morgen cyklende på arbejde. Jeg snupper gerne opvasken med et smil og hjælper til der, hvor der er brug for det.

Jens Holm

Jens Holm

Pedel

Holder styr på, at bygninger og meget andet virker, som det skal.

3 days ago

OrkesterEfterskolen

Fra veloverstået nytårskoncert med Orkester Midtvest forleden 🙂 Forstander Charlotte Borchorst Faurschou er glad midt i det hele med sin bratsch. Husbond Ole Faurschou og #OrkesterEfterskolen's faste dirigent styrer løjerne sammen Peter Lodahl, Natasja Crone - og og og: 10 super dygtige elever fra OrkesterEfterskolen. Sikke en fornøjelse !! #ork14 Tak til Gitte Buus Andersen for igen at være på pletten med kameraet. ... See MoreSee Less

Fra veloverstået nytårskoncert med Orkester Midtvest forleden :-) Forstander Charlotte er glad midt i det hele med sin bratsch. Husbond Ole og #OrkesterEfterskolens faste dirigent styrer løjerne sammen Peter Lodahl, Natasja Crone - og og og: 10 super dygtige elever fra OrkesterEfterskolen. Sikke en fornøjelse !! #ork14 Tak til Gitte for igen at være på pletten med kameraet.

Comment on Facebook

Det var en dejlig koncert i Viborg. Og hvor synger Peter Lodahl dejligt.

Det er simpelthen en fornøjelse at samarbejde med Orkesterefterskolens venlige personale og dygtige elever!

Glæder med til at høre det på søndag 😀

5 days ago

OrkesterEfterskolen

Lige nu er vi på vej til Viborg, hvor en del af os skal lave koncert med Orkester Midtvest, Peter Lodahl og Natasja Crone på Viborg Katedralskole kl. 19.30.

I morgen lørdag den 13. januar går det løs ROFI-Centret i Ringkøbing kl. 15. Søndag den 14. januar kl. 14 gælder det Hanstholm Hallerne (udsolgt) og søndag den 21. januar kl. 15 fyrer vi det hele af i Musikteatret Holstebro.

Det bliver SÅ fedt 🙂

Nytårskoncert 2018 - Wienervals og Verdijan 21, 3:00pmMusikteatret HolstebroNytårskoncert 2018 - Wienervals og Verdi

Natasja Crone, konferencier
Peter Lodahl, tenor
Ole Faurschou, dirigent

Vi kender dem fra film og TV, de fantastiske melodier af Verdi, Strauss, Lumbye og Lehar. Nu er chancen her for at høre dem live! For til januar kan du opleve Danmarks stjernetenor Peter Lodahl sammen med Orkester MidtVest i en enestående koncert, hvor de store melodier er i centrum. Storslået operettesang i "Dein ist mein ganzes Herz" går hånd i hånd med bjergtagende toner i Verdis kendte La donna é mobile. Programmet byder på en perlerække af tenor-sange iblandet wienervalse, musik af "Nordens Strauss" H.C. Lumbye, instrumentale solo-indslag med mere. Publikum guides på fornemste vis gennem hele programmet af Natasja Crone, der blandt andet har været vært på det internationale Melodi Grand Prix. Glæd dig til en storslået oplevelse med Midtvestjyllands eget symfoniorkester!

Koncerten arrangeres af Koncertsamvirket.
... See MoreSee Less

Nytårskoncert 2018 - Wienervals og Verdi

6 days ago

OrkesterEfterskolen

En stor del af undervisningen på #OrkesterEfterskolen er selvfølgelig at optræde. Forleden havde vi besøg af skoleklasser, som så Rottefængeren fra Hameln. Det var fedt - og det så ud som om, børnene havde en rigtig god oplevelse 🙂 #ork14 ... See MoreSee Less

En stor del af undervisningen på #OrkesterEfterskolen er selvfølgelig at optræde. Forleden havde vi besøg af skoleklasser, som så Rottefængeren fra Hameln. Det var fedt - og det så ud som om, børnene havde en rigtig god oplevelse :-) #ork14

Comment on Facebook

Nathali Stender juhu for rottefænger

2 weeks ago

OrkesterEfterskolen

Godt nytår fra #OrkesterEfterskolen
Rigtig godt nytår fra #OrkesterEfterskolen! Skolen med DK's sjoveste elever 🙂 #ork14

HUSK EFTERSKOLERNES AFTEN DEN 10. JANUAR FRA KL. 17 !!
... See MoreSee Less

Godt nytår fra #OrkesterEfterskolen

2 weeks ago

OrkesterEfterskolen

Fik du det hele med fra julekoncerterne? Så Gitte Buus Andersen's fine sammendrag fra #ork14's flotte præstationer her 🙂

HUSK EFTERSKOLERNES AFTEN DEN 10. JANUAR fra kl. 17!

#OrkesterEfterskolen

www.youtube.com/watch?v=4MXw_lO5G5YI Thyborøn Kirke og Orkestersalen 15. og 16. december 2017.
... See MoreSee Less

Load more

musik

fællesskab

læring