Sammen om musik

LOVPLIGTIGE OPLYSNINGER

Indholds- og årsplan

Læs den gældende indholdsplan her og download årsplanen her.

Oplysninger om karakterer, fuldførelse m.v.

Ifølge lovens krav om gennemsigtighed og åbenhed i uddannelserne, kan du her finde oplysninger om skolens karaktergivning, gennemsnit, osv. Du kan også finde opysninger om fuldførelsesfrekvens, frafald, overgangsfrekvens til anden uddannese, og til beskæftigelse. Linkene henviser til Ministeriet for børn og undervisnings offentliggjorte tal for OrkesterEfterskolen.

Link til karakterer m.v.

Fuldførelse og overgang til uddannelse m.v.

Skolens vedtægter

Download de gældende vedtægter her.

Oplysninger om prøvefrihed

På OrkesterEfterskolen tilbyder vi ikke afgangsprøve i kristendom og historie.

Historieundervisningen står mål med kravene fra Undervisningsministeriet, men vinkles bevidst musik- og kulturhistorisk.

10. CLASSIC

er et prøvefrit, gymnasieforberedende undervisningstilbud.

Hver elev får løbende feedback, samt 2 gange i løbet af året en standpunktsevaluering, og vil ved skoleårets slutning få et “eksamensbevis” med en skriftlig vurdering af den afsluttende projektopgave, som er en skriftlig rapport, evt. suppleret med et kreativt produkt.

Efterfølgende optagelse i gymnasial uddannelse vil foregå på grundlag af standpunktsevalueringerne og en særlig udtalelse fra OrkesterEfterskolens forstander.

Lovpligtige evalueringer

Skolen foretager hvert år evalueringer på driften og undervisningen. Herunder kan du finde vores undervisningsmiljøvurdering, undervisningsevaluering og nyeste selvevaluering.

Undervisningsmiljøvurderinger 2015.

Rapport fra undervisningsevaluering i skoleåret 14/15.

Selvevaluering for skoleåret 15/16.

Selvevaluering for skoleåret 16/17.

Hvad er det?

Undervisningsministeriet forlanger, at en række oplysninger offentliggøres på en efterskoles hjemmeside.

Vi tilstræber at samle de lovpligtige oplysninger på denne side, så de er let tilgængelige for enhver, der måtte ønske at se nærmere på vores skole.

Vi er (næsten!) klar til julekoncerterne i Thyborøn Kirke og hjemme på #OrkesterEfterskolen. Det er den 15. og den 16. december 🙂
#ork14

OrkesterEfterskolens julekoncerter 2017dec 16, 2:00pmOrkesterEfterskolenSom fredagens koncert i Thyborøn Kirke, bare med endnu mere: Tjajkovskij, Sjostakovitj, messingensemble, folkemusik, fælleskor, firehændigt klaver og cellokvartet.

OrkesterEfterskolens julekoncerter 2017

OrkesterEfterskolens julekoncerter 2017

OrkesterEfterskolens julekoncert 2017dec 15, 7:00pmThyborøn KirkeOrkesterEfterskolens julekoncert 2017: Tjajkovskij, Sjostakovitj, messingensemble, fælleskor og cellokvartet.

OrkesterEfterskolens julekoncert 2017

Mmmmm. Musikcafé. Nyd lidt skønne toner her, mens du alligevel venter på julen 🙂 #orkesterefterskolen #ork14 ... See MoreSee Less

View on Facebook