Sammen om musik

LOVPLIGTIGE OPLYSNINGER

Indholds- og årsplan

Læs den gældende indholdsplan her og download årsplanen her.

Oplysninger om karakterer, fuldførelse m.v.

Ifølge lovens krav om gennemsigtighed og åbenhed i uddannelserne, kan du her finde oplysninger om skolens karaktergivning, gennemsnit, osv. Du kan også finde opysninger om fuldførelsesfrekvens, frafald, overgangsfrekvens til anden uddannese, og til beskæftigelse. Linkene henviser til Ministeriet for børn og undervisnings offentliggjorte tal for OrkesterEfterskolen.

Link til karakterer m.v.

Fuldførelse og overgang til uddannelse m.v.

Skolens vedtægter

Download de gældende vedtægter her.

Oplysninger om prøvefrihed

På OrkesterEfterskolen tilbyder vi ikke afgangsprøve i kristendom og historie.

Historieundervisningen står mål med kravene fra Undervisningsministeriet, men vinkles bevidst musik- og kulturhistorisk.

10. CLASSIC

er et prøvefrit, gymnasieforberedende undervisningstilbud.

Hver elev får løbende feedback, samt 2 gange i løbet af året en standpunktsevaluering, og vil ved skoleårets slutning få et “eksamensbevis” med en skriftlig vurdering af den afsluttende projektopgave, som er en skriftlig rapport, evt. suppleret med et kreativt produkt.

Efterfølgende optagelse i gymnasial uddannelse vil foregå på grundlag af standpunktsevalueringerne og en særlig udtalelse fra OrkesterEfterskolens forstander.

Lovpligtige evalueringer

Skolen foretager hvert år evalueringer på driften og undervisningen. Herunder kan du finde vores undervisningsmiljøvurdering, undervisningsevaluering og nyeste selvevaluering.

Undervisningsmiljøvurderinger 2015.

Rapport fra undervisningsevaluering i skoleåret 14/15.

Selvevaluering for skoleåret 15/16.

Selvevaluering for skoleåret 16/17.

Hvad er det?

Undervisningsministeriet forlanger, at en række oplysninger offentliggøres på en efterskoles hjemmeside.

Vi tilstræber at samle de lovpligtige oplysninger på denne side, så de er let tilgængelige for enhver, der måtte ønske at se nærmere på vores skole.

God efterårsferie!
Hold da helt op det gik stærkt. Nu er der allerede efterårsferie. Vi glæder os til at se jer igen om en uges tid, kære elever 🙂
Kærlig hilsen jeres #OrkesterEfterskolen
#ork14

God efterårsferie!

1 week ago

Besøg af YFU Danmark, som #OrkesterEfterskolen samarbejde med. Virkelig spændende. #ork14 #menneskerettigheder ... See MoreSee Less

1 week ago

Vil du prøve at spille med det bedste? Så er det her - til Morgendagens Stjerner. Vores gode samarbejdspartnere fra Ensemble MidtVest står bag - og det foregår på #OrkesterEfterskolen. Tilmelding inden 1. november.

Morgendagens stjernernov 6, 2:00pmOrkesterEfterskolenKunne du tænke dig at spille sammen med nogle af Danmarks allerdygtigste musikere? Så har du netop muligheden nu, hvor Ensemble MidtVest søger talentfulde, unge klassiske musikere fra Midt- og Vestjylland til ”Morgendagens stjerner”.

ALLE KLASSISKE INSTRUMENTER ER VELKOMNE – OGSÅ SANG

For at deltage i ”Morgendagens Stjerner” skal du først til en audition, hvor du skal spille/synge et lille stykke uden akkompagnatør, men det behøver ikke at være et solostykke. Under din audition vil en jury bestående af bl. a. musikere fra Ensemble MidtVest bedømme dit spil.

Formålet er at udvælge de elever, der kan være med, samt finde passende repertoire.
Der er afsat 10 minutter pr. deltager inkl. evaluering (ca. 3 min.). Det hele foregår i en afslappet stemning, og du vil under alle omstændigheder få feedback.

AUDITION
06.11.2017, i tidsrummet kl. 14-20
OrkesterEfterskolen, Bisgårdmark 18, 7500 Holstebro

TILMELD DIG INDEN 01.11.2017
Tilmelding skal ske på www.emv.dk/ms.

Prøver og koncert
De, som får tilbud om at være med, indgår i et prøveforløb med efterfølgende afsluttende koncert.

DATOER FOR PRØVEFORLØB
08.02.2018
26.02.2018
27.02.2018