Sammen om musik

LOVPLIGTIGE OPLYSNINGER

Indholds- og årsplan

Læs den gældende indholdsplan her og download årsplanen her.

Oplysninger om karakterer, fuldførelse m.v.

Ifølge lovens krav om gennemsigtighed og åbenhed i uddannelserne, kan du her finde oplysninger om skolens karaktergivning, gennemsnit, osv. Du kan også finde opysninger om fuldførelsesfrekvens, frafald, overgangsfrekvens til anden uddannese, og til beskæftigelse. Linkene henviser til Ministeriet for børn og undervisnings offentliggjorte tal for OrkesterEfterskolen.

Link til karakterer m.v.

Fuldførelse og overgang til uddannelse m.v.

Skolens vedtægter

Download de gældende vedtægter her.

Oplysninger om prøvefrihed

På OrkesterEfterskolen tilbyder vi ikke afgangsprøve i kristendom og historie.

Historieundervisningen står mål med kravene fra Undervisningsministeriet, men vinkles bevidst musik- og kulturhistorisk.

10. CLASSIC

er et prøvefrit, gymnasieforberedende undervisningstilbud.

Hver elev får løbende feedback, samt 2 gange i løbet af året en standpunktsevaluering, og vil ved skoleårets slutning få et “eksamensbevis” med en skriftlig vurdering af den afsluttende projektopgave, som er en skriftlig rapport, evt. suppleret med et kreativt produkt.

Efterfølgende optagelse i gymnasial uddannelse vil foregå på grundlag af standpunktsevalueringerne og en særlig udtalelse fra OrkesterEfterskolens forstander.

Lovpligtige evalueringer

Skolen foretager hvert år evalueringer på driften og undervisningen. Herunder kan du finde vores undervisningsmiljøvurdering, undervisningsevaluering og nyeste selvevaluering.

Undervisningsmiljøvurderinger 2015.

Rapport fra undervisningsevaluering i skoleåret 14/15.

Selvevaluering for skoleåret 15/16.

Selvevaluering for skoleåret 16/17.

Hvad er det?

Undervisningsministeriet forlanger, at en række oplysninger offentliggøres på en efterskoles hjemmeside.

Vi tilstræber at samle de lovpligtige oplysninger på denne side, så de er let tilgængelige for enhver, der måtte ønske at se nærmere på vores skole.

Charlottes fødselsdag
Forstander Charlotte Faurschou fylder 50 i dag den 9. februar 🙂 Stort tillykke, Charlotte - og tak for at stå i spidsen for #OrkesterEfterskolen helt fra starten! Eleverne fra #ork14 overraskede Charlotte med en fødselsdagssang, som Christian fra holdet havde arrangeret. Wauw - og også lidt tak til Beethoven 😉

Charlottes fødselsdag

PS: Den dygtige dirigent og arrangør er Christian Schubert, som går i 10. klasse. Wauw!

Fantastisk video! Tillykke, og hvor er det velfortjent 👍🏼😊🇩🇰

Tillykke Charlotte og tak for dit fine arbejde med skolen

Tillykke Charlotte 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Et stort tillykke, Charlotte 😊🇩🇰

Tillykke Charlotte. Du fortjener at blive hyldet.

Stort Tillykke Charlotte! 🎉❤️🍾

Stort tillykke!!

Tillykke til både Charlotte og Christian!

Kæmpe stort tillykke til Charlotte 🇩🇰🎉🎁🎈🎂🇩🇰

Tillykke med det hele🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Tillykke🇩🇰

Stort tillykke! ❤️ 💐

Tillykke❤️👍😊

Jamen tillykke!

Kæmpe stort tillykke Charlotte 🌹🌹🎶🎵

Stort tillykke med fødselsdagen, Charlotte 🇩🇰☺️🇩🇰

Tillykke <3

Hjertelig tillykke Charlotte 🇩🇰⚘🍰🎶🎶

Gratulerer stort, Charlotte!!

Stort tillykke.

Tillykke

Tillykke!

Christian Schubert👍

+ View more comments

1 month ago

I begyndelsen af påskeferien holder vi musikcamp, hvor du kan spille med i symfoniorkestret, spille 4-hændigt og måske 8-hændigt i klaverklassen, spille og lave arrangementer i folkemusikgruppen eller synge og lave drama med sangerne.

Vores nuværende elever er søde værter og hjælper med til, at det bliver en fantastisk oplevelse – også med fælleskor og folkedans, kagehygge, godnatsang og alt, hvad der hører med til livet på vores efterskole.

Tag et par venner under armen og meld jer til.
Det koster kun 300 kr for det hele.

Programmet starter søndag kl. 16 og slutter tirsdag kl. 14 med en lille koncert for forældre og hinanden. Herefter fælles kaffebord og afrejse.

Se mere og tilmeld her: orkesterefterskolen.dk/da/det-sker/

Musik-camp på #OrkesterEfterskolen i påskenmar 25, 12:00amOrkesterEfterskolenEr du mellem 12 og 15 år? Kunne du tænke dig at besøge OrkesterEfterskolen i 3 dage og spille og synge sammen med os?

Tag et par venner under armen og meld jer til.
Det koster kun 300 kr for det hele.

Se mere og tilmeld her: orkesterefterskolen.dk/da/det-sker/

Musik-camp på #OrkesterEfterskolen i påsken

Tobias Heby-Tornqvist

Andreas Tschuriloff Linea Mehlsen