We are music

BESTYRELSEN

OrkesterEfterskolen har en bestyrelse, der består dels af repræsentanter fra samarbejdspartnere i det danske musikliv, dels af enkeltpersoner, der interesserer sig for skolens arbejde gennem støttekredsen.

BENT JOHANSEN

Kobberupvej 103
E-mail: runelarsen1@hotmail.com

NIELS TILMA

LÆRER PÅ ORKESTEREFTERSKOLEN (lærerrepræsentant)

Kirkevangen 8
6715 Esbjerg N.
E-mail: nielstilma@me.com

God efterårsferie!
Hold da helt op det gik stærkt. Nu er der allerede efterårsferie. Vi glæder os til at se jer igen om en uges tid, kære elever 🙂
Kærlig hilsen jeres #OrkesterEfterskolen
#ork14

God efterårsferie!

1 week ago

Besøg af YFU Danmark, som #OrkesterEfterskolen samarbejde med. Virkelig spændende. #ork14 #menneskerettigheder ... See MoreSee Less

1 week ago

Vil du prøve at spille med det bedste? Så er det her - til Morgendagens Stjerner. Vores gode samarbejdspartnere fra Ensemble MidtVest står bag - og det foregår på #OrkesterEfterskolen. Tilmelding inden 1. november.

Morgendagens stjernernov 6, 2:00pmOrkesterEfterskolenKunne du tænke dig at spille sammen med nogle af Danmarks allerdygtigste musikere? Så har du netop muligheden nu, hvor Ensemble MidtVest søger talentfulde, unge klassiske musikere fra Midt- og Vestjylland til ”Morgendagens stjerner”.

ALLE KLASSISKE INSTRUMENTER ER VELKOMNE – OGSÅ SANG

For at deltage i ”Morgendagens Stjerner” skal du først til en audition, hvor du skal spille/synge et lille stykke uden akkompagnatør, men det behøver ikke at være et solostykke. Under din audition vil en jury bestående af bl. a. musikere fra Ensemble MidtVest bedømme dit spil.

Formålet er at udvælge de elever, der kan være med, samt finde passende repertoire.
Der er afsat 10 minutter pr. deltager inkl. evaluering (ca. 3 min.). Det hele foregår i en afslappet stemning, og du vil under alle omstændigheder få feedback.

AUDITION
06.11.2017, i tidsrummet kl. 14-20
OrkesterEfterskolen, Bisgårdmark 18, 7500 Holstebro

TILMELD DIG INDEN 01.11.2017
Tilmelding skal ske på www.emv.dk/ms.

Prøver og koncert
De, som får tilbud om at være med, indgår i et prøveforløb med efterfølgende afsluttende koncert.

DATOER FOR PRØVEFORLØB
08.02.2018
26.02.2018
27.02.2018