Tjek på tangenterne

KLAVERLINJEN

Klaverlinjen er for dig, der (måske bare næsten) er lige så tosset som os med tangenterLinjen er bygget op omkring fællesskabet om det at spille klaver. Den ugentlige soloundervisning er “pulsen.” Hertil kommer fællestimer, hvor vi ofte spiller 4- og 8-hændigt, mange egne koncerter, gæstelærere og besøg af spændende klaver-personligheder.

Klaverlinjen er den eneste af sin art på en efterskole i Danmark – og du indgår i et stort fællesskab med andre unge, der er lige så glade for musik, som du er.

Herunder kan du høre Fransisco Estan Pérez fortælle om klaverlinjen. I skoleåret 17/18 underviser Anne Sophie Parbo på klaverlinjen.

Ugentlige timer

På klaverlinjen får du 45 minutters soloundervisning hver uge. Dertil kommer ugentlig fællestime, masterclasses og meget andet. Du får desuden OrkesterEfterskolens “musikpakke” med hørelære, teori, værklytning m.v.

Anne Sophie Parbo underviser på klaverlinjen.

Niveau

Vi arbejder intensivt på klaverlinjen. Derfor er det sjovest, hvis du kan spille i forvejen. Vi har elever på mange forskellige niveauer – det vigtigste er interessen for musik og klaveret som instrument. Kontakt os gerne, hvis du vil have en snak om niveauet på linjen eller andet.

Hvordan er efterskolelivet?
Hvordan er efterskolelivet på #OrkesterEfterskolen. #Ork14's Lucas med kamerahold var ude for at spørge: Kor er fedt, det er dejligt at få en kæreste - og så er der ligefrem en "aura af glæde." Det er da lige til at blive glad i låget af 🙂

HUSK EFTERSKOLERNES DAG DEN 24. SEPTEMBER 13 - 17

Hvordan er efterskolelivet?

Starte på OrkesterEfterskolen
Hvordan er det at starte på #OrkesterEfterskolen? Lucas fra #ork14's film-junta var ude at spørge. Vi fangede Fee - og hun synes, det er "helt vildt fedt!" Ikke dårligt 🙂 Juntaen vender snart tilbage med flere reaktioner.

Starte på OrkesterEfterskolen

1 week ago

14.30 spiller symfoniorkestret, koret synger og der er 4-hændigt klaverspil. Resten af af dagen kan du opleve kammermusik, folkemusik, messingensemble, drama-workshop og meget mere. Snak med lærere og elever - og oplev skolens famous kaffe-kage-bord.

Efterskolernes Dag på OrkesterEfterskolensep 24, 1:00pmOrkesterEfterskolenEFTERSKOLERNES DAG på OrkesterEfterskolen. Oplev linjefagene ORKESTER, SANG, KLAVER og FOLKEMUSIK. Bliv vist rundt af eleverne - og prøv lidt af efterskolelivet.

Efterskolernes Dag på OrkesterEfterskolen

1 week ago