Tjek på tangenterne

KLAVERLINJEN

Klaverlinjen er for dig, der (måske bare næsten) er lige så tosset som os med tangenterLinjen er bygget op omkring fællesskabet om det at spille klaver. Den ugentlige soloundervisning er “pulsen.” Hertil kommer fællestimer, hvor vi ofte spiller 4- og 8-hændigt, mange egne koncerter, gæstelærere og besøg af spændende klaver-personligheder.

Klaverlinjen er den eneste af sin art på en efterskole i Danmark – og du indgår i et stort fællesskab med andre unge, der er lige så glade for musik, som du er.

Herunder kan du høre Fransisco Estan Pérez fortælle om klaverlinjen. I skoleåret 17/18 underviser Anne Sophie Parbo på klaverlinjen.

Ugentlige timer

På klaverlinjen får du 45 minutters soloundervisning hver uge. Dertil kommer ugentlig fællestime, masterclasses og meget andet. Du får desuden OrkesterEfterskolens “musikpakke” med hørelære, teori, værklytning m.v.

Anne Sophie Parbo underviser på klaverlinjen.

Niveau

Vi arbejder intensivt på klaverlinjen. Derfor er det sjovest, hvis du kan spille i forvejen. Vi har elever på mange forskellige niveauer – det vigtigste er interessen for musik og klaveret som instrument. Kontakt os gerne, hvis du vil have en snak om niveauet på linjen eller andet.

Fra veloverstået nytårskoncert med Orkester Midtvest forleden 🙂 Forstander Charlotte Borchorst Faurschou er glad midt i det hele med sin bratsch. Husbond Ole Faurschou og #OrkesterEfterskolen's faste dirigent styrer løjerne sammen Peter Lodahl, Natasja Crone - og og og: 10 super dygtige elever fra OrkesterEfterskolen. Sikke en fornøjelse !! #ork14 Tak til Gitte Buus Andersen for igen at være på pletten med kameraet. ... See MoreSee Less

Fra veloverstået nytårskoncert med Orkester Midtvest forleden :-) Forstander Charlotte er glad midt i det hele med sin bratsch. Husbond Ole og #OrkesterEfterskolens faste dirigent styrer løjerne sammen Peter Lodahl, Natasja Crone - og og og: 10 super dygtige elever fra OrkesterEfterskolen. Sikke en fornøjelse !! #ork14 Tak til Gitte for igen at være på pletten med kameraet.

Det var en dejlig koncert i Viborg. Og hvor synger Peter Lodahl dejligt.

Det er simpelthen en fornøjelse at samarbejde med Orkesterefterskolens venlige personale og dygtige elever!

Glæder med til at høre det på søndag 😀

Lige nu er vi på vej til Viborg, hvor en del af os skal lave koncert med Orkester Midtvest, Peter Lodahl og Natasja Crone på Viborg Katedralskole kl. 19.30.

I morgen lørdag den 13. januar går det løs ROFI-Centret i Ringkøbing kl. 15. Søndag den 14. januar kl. 14 gælder det Hanstholm Hallerne (udsolgt) og søndag den 21. januar kl. 15 fyrer vi det hele af i Musikteatret Holstebro.

Det bliver SÅ fedt 🙂

Nytårskoncert 2018 - Wienervals og Verdijan 21, 3:00pmMusikteatret HolstebroNytårskoncert 2018 - Wienervals og Verdi

Natasja Crone, konferencier
Peter Lodahl, tenor
Ole Faurschou, dirigent

Vi kender dem fra film og TV, de fantastiske melodier af Verdi, Strauss, Lumbye og Lehar. Nu er chancen her for at høre dem live! For til januar kan du opleve Danmarks stjernetenor Peter Lodahl sammen med Orkester MidtVest i en enestående koncert, hvor de store melodier er i centrum. Storslået operettesang i "Dein ist mein ganzes Herz" går hånd i hånd med bjergtagende toner i Verdis kendte La donna é mobile. Programmet byder på en perlerække af tenor-sange iblandet wienervalse, musik af "Nordens Strauss" H.C. Lumbye, instrumentale solo-indslag med mere. Publikum guides på fornemste vis gennem hele programmet af Natasja Crone, der blandt andet har været vært på det internationale Melodi Grand Prix. Glæd dig til en storslået oplevelse med Midtvestjyllands eget symfoniorkester!

Koncerten arrangeres af Koncertsamvirket.

Nytårskoncert 2018 - Wienervals og Verdi

En stor del af undervisningen på #OrkesterEfterskolen er selvfølgelig at optræde. Forleden havde vi besøg af skoleklasser, som så Rottefængeren fra Hameln. Det var fedt - og det så ud som om, børnene havde en rigtig god oplevelse 🙂 #ork14 ... See MoreSee Less

En stor del af undervisningen på #OrkesterEfterskolen er selvfølgelig at optræde. Forleden havde vi besøg af skoleklasser, som så Rottefængeren fra Hameln. Det var fedt - og det så ud som om, børnene havde en rigtig god oplevelse :-) #ork14

Nathali Stender juhu for rottefænger

Godt nytår fra #OrkesterEfterskolen
Rigtig godt nytår fra #OrkesterEfterskolen! Skolen med DK's sjoveste elever 🙂 #ork14

HUSK EFTERSKOLERNES AFTEN DEN 10. JANUAR FRA KL. 17 !!

Godt nytår fra #OrkesterEfterskolen

Fik du det hele med fra julekoncerterne? Så Gitte Buus Andersen's fine sammendrag fra #ork14's flotte præstationer her 🙂

HUSK EFTERSKOLERNES AFTEN DEN 10. JANUAR fra kl. 17!

#OrkesterEfterskolen

www.youtube.com/watch?v=4MXw_lO5G5YI Thyborøn Kirke og Orkestersalen 15. og 16. december 2017.