Vil du jamme?

FOLKEMUSIK

Folkemusiklinjen med Elisabeth Dichmann er for dig, der gerne vil udforske musikken, når den er helt fri. Det meste musik, vi spiller, er uden noder og noget, vi sammen skaber i nuet.

Improvisation og det at jamme sammen er noget af det, vi gør allermest. Vi går på opdagelse i det, musikken kan sige: I det, du kan bidrage med – og det vi skaber i fællesskab.

Som folkemusiker har du de samme musik-fag som de andre elever: Fælleskor, hørelære, værklytning m.v. Og du kan også spille med i symfoniorkestret. Til gengæld er du en fast del af folkemusik-ensemblet med jeres egen lærer som instruktør.

I løbet af året får vi besøg af dygtige og inspirerende folkemusikere, som spiller for os – og ikke mindst sammen med os.

Har du kommentarer eller spørgsmål?

Ugentlige timer

Vi spiller sammen med vores instruktør 2,5 timer om ugen. Hertil kan du f.eks. spille i symfoniorkestret og i ensemble i fritiden. På folkemusiklinjen er du naturligvis en del af OrkesterEfterskolens almindelige “musikpakke” med soloundervisning, hørelære og teori.

Undervisere

Elisabeth Dichmann er din faste underviser og instruktør. I løbet af året vil du også møde spændende gæstelærere og professionelle musikere.

Niveau

Det er interessen og nysgerrigheden, der er det absolut vigtigste på folkemusiklinjen. Det er for det meste en god idé, hvis du kan spille i forvejen – du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål.

Hvordan er efterskolelivet?
Hvordan er efterskolelivet på #OrkesterEfterskolen. #Ork14's Lucas med kamerahold var ude for at spørge: Kor er fedt, det er dejligt at få en kæreste - og så er der ligefrem en "aura af glæde." Det er da lige til at blive glad i låget af 🙂

HUSK EFTERSKOLERNES DAG DEN 24. SEPTEMBER 13 - 17

Hvordan er efterskolelivet?

Starte på OrkesterEfterskolen
Hvordan er det at starte på #OrkesterEfterskolen? Lucas fra #ork14's film-junta var ude at spørge. Vi fangede Fee - og hun synes, det er "helt vildt fedt!" Ikke dårligt 🙂 Juntaen vender snart tilbage med flere reaktioner.

Starte på OrkesterEfterskolen

1 week ago

14.30 spiller symfoniorkestret, koret synger og der er 4-hændigt klaverspil. Resten af af dagen kan du opleve kammermusik, folkemusik, messingensemble, drama-workshop og meget mere. Snak med lærere og elever - og oplev skolens famous kaffe-kage-bord.

Efterskolernes Dag på OrkesterEfterskolensep 24, 1:00pmOrkesterEfterskolenEFTERSKOLERNES DAG på OrkesterEfterskolen. Oplev linjefagene ORKESTER, SANG, KLAVER og FOLKEMUSIK. Bliv vist rundt af eleverne - og prøv lidt af efterskolelivet.

Efterskolernes Dag på OrkesterEfterskolen

1 week ago