Afveksling er hverdag

REJSER OG ANDERLEDES UGER

En stor del af opholdet på OrkesterEfterskolen består af koncerter i Danmark og udlandet samt rejser. Hvert år tager vi sammen til København og til et sted, hvor vi kan møde andre unge, der elsker musik. Sidste år besøgte vi Weimar i Tyskland, og i år skal vi til Irland.

I løbet af året er der forskellige temauger, hvor vi går i dybden med f.eks. samfundsrelaterede emner eller musik.

Har du kommentarer eller spørgsmål?

Udveksling

Vores rejser til udlandet foregår altid som udveksling med f.eks. en udenlandsk musikskole eller et ungdomsorkester: Vi bor hos deres familier – og de besøger os på OrkesterEfterskolen enten før eller efter vores rejse. På den måde lærer vi hinanden godt at kende. Det kan give basis for venskaber på tværs af grænserne og besøg senere.

Koncerter

Koncerter er en vigtig del af dit ophold. Vi spiller for andre i form af det store symfoniorkester, mindre ensembler, som solister og som fælleskor. Det er altid en stor oplevelse at dele sin musik med andre, og det giver dig rutine og måske redskaber til at håndtere, hvis du bliver nervøs.

Hvis du ser godt efter, kan du få øje på vores nye folkemusiklærer, Elisabeth Dichmann i videoen (rødt hår og stribet skjorte). Herligt 🙂

#ork14

RETHINK Folk Music 2017
Så er vi i gang! "Gid i altid holder ved. Held og lykke og få kærligheden med!" Tak til protektor Lars Lilholt for en rigtig fin start på camp'en