Afveksling er hverdag

REJSER OG ANDERLEDES UGER

En stor del af opholdet på OrkesterEfterskolen består af koncerter i Danmark og udlandet samt rejser. Hvert år tager vi sammen til København og til et sted, hvor vi kan møde andre unge, der elsker musik. Sidste år besøgte vi Weimar i Tyskland, og i år skal vi til Irland.

I løbet af året er der forskellige temauger, hvor vi går i dybden med f.eks. samfundsrelaterede emner eller musik.

Har du kommentarer eller spørgsmål?

Udveksling

Vores rejser til udlandet foregår altid som udveksling med f.eks. en udenlandsk musikskole eller et ungdomsorkester: Vi bor hos deres familier – og de besøger os på OrkesterEfterskolen enten før eller efter vores rejse. På den måde lærer vi hinanden godt at kende. Det kan give basis for venskaber på tværs af grænserne og besøg senere.

Koncerter

Koncerter er en vigtig del af dit ophold. Vi spiller for andre i form af det store symfoniorkester, mindre ensembler, som solister og som fælleskor. Det er altid en stor oplevelse at dele sin musik med andre, og det giver dig rutine og måske redskaber til at håndtere, hvis du bliver nervøs.

Charlottes fødselsdag
Forstander Charlotte Faurschou fylder 50 i dag den 9. februar 🙂 Stort tillykke, Charlotte - og tak for at stå i spidsen for #OrkesterEfterskolen helt fra starten! Eleverne fra #ork14 overraskede Charlotte med en fødselsdagssang, som Christian fra holdet havde arrangeret. Wauw - og også lidt tak til Beethoven 😉

Charlottes fødselsdag

PS: Den dygtige dirigent og arrangør er Christian Schubert, som går i 10. klasse. Wauw!

Fantastisk video! Tillykke, og hvor er det velfortjent 👍🏼😊🇩🇰

Tillykke Charlotte og tak for dit fine arbejde med skolen

Tillykke Charlotte 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Et stort tillykke, Charlotte 😊🇩🇰

Tillykke Charlotte. Du fortjener at blive hyldet.

Stort Tillykke Charlotte! 🎉❤️🍾

Stort tillykke!!

Tillykke til både Charlotte og Christian!

Kæmpe stort tillykke til Charlotte 🇩🇰🎉🎁🎈🎂🇩🇰

Tillykke med det hele🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Tillykke🇩🇰

Stort tillykke! ❤️ 💐

Tillykke❤️👍😊

Jamen tillykke!

Kæmpe stort tillykke Charlotte 🌹🌹🎶🎵

Stort tillykke med fødselsdagen, Charlotte 🇩🇰☺️🇩🇰

Tillykke <3

Hjertelig tillykke Charlotte 🇩🇰⚘🍰🎶🎶

Gratulerer stort, Charlotte!!

Stort tillykke.

Tillykke

Tillykke!

Christian Schubert👍

+ View more comments

1 month ago

I begyndelsen af påskeferien holder vi musikcamp, hvor du kan spille med i symfoniorkestret, spille 4-hændigt og måske 8-hændigt i klaverklassen, spille og lave arrangementer i folkemusikgruppen eller synge og lave drama med sangerne.

Vores nuværende elever er søde værter og hjælper med til, at det bliver en fantastisk oplevelse – også med fælleskor og folkedans, kagehygge, godnatsang og alt, hvad der hører med til livet på vores efterskole.

Tag et par venner under armen og meld jer til.
Det koster kun 300 kr for det hele.

Programmet starter søndag kl. 16 og slutter tirsdag kl. 14 med en lille koncert for forældre og hinanden. Herefter fælles kaffebord og afrejse.

Se mere og tilmeld her: orkesterefterskolen.dk/da/det-sker/

Musik-camp på #OrkesterEfterskolen i påskenmar 25, 12:00amOrkesterEfterskolenEr du mellem 12 og 15 år? Kunne du tænke dig at besøge OrkesterEfterskolen i 3 dage og spille og synge sammen med os?

Tag et par venner under armen og meld jer til.
Det koster kun 300 kr for det hele.

Se mere og tilmeld her: orkesterefterskolen.dk/da/det-sker/

Musik-camp på #OrkesterEfterskolen i påsken

Tobias Heby-Tornqvist

Andreas Tschuriloff Linea Mehlsen